Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
555 теми в раздела
-
- 1 follower
- 216 отговора
- 4,6k преглеждания
Без обиди. Забранено е двойното постване и натрапването на теми, безинтересни за останалите потребители.
Last reply by fengergana, -
- 1 follower
- 921 отговора
- 206,9k преглеждания
Пущайте ги тука!
Last reply by Lelqtian, -
- 1 follower
- 68 отговора
- 2,5k преглеждания
Моля, въпреки че темата не подлежи на модерация, все пак имайте предвид: Не се допуска използване на лична информация за потребителите. Използването на такава може да ви доведе до бан! Всичко останало, което противоречи на Правилата, се допуска в темата! Идеята е да пишете за всичко, което не е позволено в другите теми.
Раз-два три,кажи Зеле Нека в тази тема постваме любимите си лични снимки,да се видиме всички колко сме уБави П.с.И бъдете активни с актуални снимки,за да не вадя аз компроматите и да ви представям
Last reply by Just_Me, -
- 2 отговора
- 569 преглеждания
Нов период - допълнителни кратки правила /включително главните правила на форума/ които ще важат за този раздел. Тоест: - За лични обиди/флуд/спам/други излишни постове важи следното: имате 2 предупреждения след което на 3-тото вашия акаунт ще бъде преустановен от 2 до 7 дена (или повече). (Това се отнася за всеки който посещава този раздел!) - Ако видите някой да НЕ спазва горното правило, моля да пише лично съобщение на мен или Само_мене_нямаш с определения цитат и тема. - Всяка чат тема се затваря на 150на страница, следващата тема ще бъде направена от потребител - по избор на съответния модератор на раздела. Да не забравяме, че този раздел е …
Last reply by V O G U E, -
- 4 отговора
- 805 преглеждания
В този раздел всеки може да пише за себе си, за приятелите си от форума, да коментира останалите или просто да се запознае с тях. Всеки може да направи тема за себе си озаглавена, както самия той иска, като не се разрешава повече от 1 тема на човек. Възможно е приятел да направи тема за този който още няма, но с разрешение от този, за който ще е темата. Добавена е темата за снимките, в която всеки е поканен да постне своя. Спазването на добрия тон е задължително и всеки, който си позволи да нагруби друг потребител ще бъде наказан без предупреждение!
Last reply by momo, -
- 5 followers
- 5,3k отговора
- 155k преглеждания
Познатата ни тема, знаете какво да правите! Има само едно правило: Пишете веднъж на ден и то песента, която (слушате) надувате най-често през деня!
Last reply by asylum, -
- 38 отговора
- 399 преглеждания
Каква музика слушате докато шофирате? (Не намерих подобна съществуваща тема) Аз съм си направил плейлист с песни, които ми харесва как звучат в колата и не натоварват. От време на време ги разменям като някоя ми омръзне.
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 69 отговора
- 2,4k преглеждания
Може да споделите вашата лична драма, интересно ми е какво е усещането!
Last reply by xroflx9, -
- 1 follower
- 46 отговора
- 963 преглеждания
Гледате ли го?
Last reply by THE IIconic, -
Без обиди. Забранено е двойното постване и натрапването на теми, безинтересни за останалите потребители. Специално за някои скумрии и нашественици които са решили да ни спамят! Без обид. Двойной постинг и вторжение в темы, неинтересные другим пользователям, запрещены.
Last reply by DevilWish, -
- 7 отговора
- 239 преглеждания
Какво мислите?
Last reply by FikLena, -
- 16 отговора
- 827 преглеждания
Добавил съм интересни въпроси, надявам се да ви хареса.
Last reply by DevilWish, -
- 1 follower
- 81 отговора
- 3,9k преглеждания
Редно ли е според вас такова поведение спрямо малки деца? Да бъдат насърчавани да пеят песни на английски език, без да знаят какво точно пеят, за какво се пее в англоезичните песни? Лично аз съм отвратена от подобно мнение на "майка"! Моята сестра и до днес е запалена по англоезичната музика и само такава слуша, за нещастие покрай нея - и племенницата ми. Аз като малка покрай сестра ми, и защото беше модерно, също слушах англоезична музика - групата EAST 17. Сестра ми слушаше и тях, както и "TAKE THAT", " Продиджи", "Нирвана" и "Металика". Тази музика изобщо не беше по мой вкус. Често въртеше една песен и веднъж я попитах как се казва тази песен. Като ми каза о…
Без обиди. Забранени са двойното постване и натрапването на теми, безинтересни за останалите потребители.
Last reply by DevilWish,