Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
560 теми в раздела
-
- 1 follower
- 921 отговора
- 224,9k преглеждания
Пущайте ги тука!
Last reply by Lelqtian, -
- 2 отговора
- 646 преглеждания
Нов период - допълнителни кратки правила /включително главните правила на форума/ които ще важат за този раздел. Тоест: - За лични обиди/флуд/спам/други излишни постове важи следното: имате 2 предупреждения след което на 3-тото вашия акаунт ще бъде преустановен от 2 до 7 дена (или повече). (Това се отнася за всеки който посещава този раздел!) - Ако видите някой да НЕ спазва горното правило, моля да пише лично съобщение на мен или Само_мене_нямаш с определения цитат и тема. - Всяка чат тема се затваря на 150на страница, следващата тема ще бъде направена от потребител - по избор на съответния модератор на раздела. Да не забравяме, че този раздел е …
Last reply by V O G U E, -
- 1 follower
- 68 отговора
- 2,8k преглеждания
Моля, въпреки че темата не подлежи на модерация, все пак имайте предвид: Не се допуска използване на лична информация за потребителите. Използването на такава може да ви доведе до бан! Всичко останало, което противоречи на Правилата, се допуска в темата! Идеята е да пишете за всичко, което не е позволено в другите теми.
Last reply by Lelqtian, -
- 4 отговора
- 834 преглеждания
В този раздел всеки може да пише за себе си, за приятелите си от форума, да коментира останалите или просто да се запознае с тях. Всеки може да направи тема за себе си озаглавена, както самия той иска, като не се разрешава повече от 1 тема на човек. Възможно е приятел да направи тема за този който още няма, но с разрешение от този, за който ще е темата. Добавена е темата за снимките, в която всеки е поканен да постне своя. Спазването на добрия тон е задължително и всеки, който си позволи да нагруби друг потребител ще бъде наказан без предупреждение!
Last reply by momo, -
Раз-два три,кажи Зеле Нека в тази тема постваме любимите си лични снимки,да се видиме всички колко сме уБави П.с.И бъдете активни с актуални снимки,за да не вадя аз компроматите и да ви представям
Last reply by Just_Me, -
- 4 followers
- 837 отговора
- 19,2k преглеждания
Без обиди. Забранено е двойното постване и натрапването на теми, безинтересни за останалите потребители.
Last reply by xroflx9, -
- 5 отговора
- 365 преглеждания
От отдавна съм забелязал, че много форумци тук използват изрази копирани от интервюта на чалгарките, техни изцепки или просто заучени фрази на някоя певачка. Кои нарочно, кои без да се осъзнават. Предлагам да цитирате тук форумците, които използват някой от тези изрази и да посочите оригиналния източник. В края на крайща, може да стане интересна колекция от фразички, които нахлуват във форума -а и във всекидневието- последните години. И сега няма какво да се лъжеме, темата ще е по-интересна ако не се коментира толкова, а се събират повече цитати от форумците. Вярвам и че това ще помогне до някъква степен на много хора тук да забелязват грешките в българския език, …
Last reply by Fast, -
- 31 отговора
- 1,9k преглеждания
"REPUTATION" е първото форумно списание, всяка седмица ще ви срещаме с различни и интересни гости! Очаквайте нов брой всеки Понеделник от 21.00 часа!
Last reply by petya1, -
- 27 отговора
- 1,2k преглеждания
Възможно ли, без да сте се виждали, да сте приятели.. Възможно ли хора, които си контактуват само чрез скайпове или други социални мрежи да са приятели, само чрез живиятт контакт ли с някой можеш да се наречеш приятел?
Last reply by -A., -
- 11 отговора
- 564 преглеждания
Facebook страница Какво е мнението ви за инициативата с "висящите" продукти? Бихте ли платили такъв? Смятате ли, че такава инициатива има бъдеще в България? П.П. Ако темата не е за тук, моля преместете я.
Last reply by Nicolas, -
- 2 отговора
- 299 преглеждания
Хайде в тази тема да се преброим всички форумци от форума на телевизия "Планета". Едно птиченце ми подшушна, че тук са някои от старите кучета. Аз и в стария форум бях Kitty. Приятно ми е да видя стари никове тук. Фокси го помня със неговата мания по Камелия и плюенето по "Пайнер" и "Планета", като го гледам, още не е мръднал в мисленето си. Помня също slavitoo007, Десинцету и някои други. Други ги няма и липсват много - например Бонбонената фея и още много. Ех, как ми се иска да се съберем старата форумска тайфа.......... Бих се радвала много, ако графьорите от форума си сложат тук профилите към места, където са качвали или качват свои произведения.
Last reply by johnny89, -
- 8 отговора
- 558 преглеждания
На 10 август преди 10 години се регистрирах в Ramania-bg. Заради това реших да направя ретроспекция на престоя ми тук. В началото бяхме на друг хост, който се пази все още тук: http://forums.miglena.net/index.php? Да започнем със създаването на форума и първата тема пусната от momo: 9 март 2006 Ето и регистрацията ми в Ramania vol.1 : 10 август 2006 Сега някои по-интересни неща от преди десетина години: - Мура Мега 2006 - Мура Мега 2006 - 2 тема - Развода на ДесиСлава и Галин - Емануела след 10 години излъчва същите послания в клиповете си, както при своя дебют - Нова Десислава aka Джена - Мненията за Андреа преди 10 години - Галена преди…
Last reply by pacho, -
- 588 отговора
- 18,2k преглеждания
11-ТИ ГОДИШНИ РАМА НАГРАДИ :ДУЕЛЪТ НА ТИТАНИТЕ 17.12.2017 - 21.00 часа Ще помоля да не прекалявате със спама по време на червния килим!
Last reply by Go2lin0, -
- 16 отговора
- 594 преглеждания
Здравейте,мили съфорумци.Тъй като годината е почти към края си,аз реших да направя тази тема,където да пишем за най-важните,интересни,или интригуващи неща,които са случили с нас през 2015 и да си направим равносметка за изминаващата година.Надявам се да прекарате хубави моменти в темата,докато четете или пишете. (Модераторите,ако решат,че е рано за тази тема да я затворят )
Last reply by nikmil23, -
- 20 отговора
- 1,3k преглеждания
Споделете с нас 5 неща, които повечето хора не знаят за вас. Разбира се, не е необходимо да са някакви дълбоки откровения, нито пък е необходимо никой да не знае за вас - просто факти, които не са известни за повечето хора във форума. Може да споделяте и повече от 5 или да пишете повече от веднъж, ако се чувствате по-откровени.
Last reply by Chris,