Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
555 теми в раздела
-
- 7 отговора
- 356 преглеждания
В тази тема можете да изброите отрицателните черти от характера си, моите са: -неадекватен -параноичен -мнителен -до болко откровен -до болка ироничен и самоироничен -лабилен -жлъчен -песимист -емоционален -чувствителен -раним -филмар
Last reply by Brian, -
- 27 отговора
- 833 преглеждания
Писах на администратора, но понеже подателя Смит го играе много важен и наперен, пускам тук какво лично съобщение ми изпрати. Надявам се целият форум да поиска бан за този човек, нарушаващ правилата на форума и досаждащ ми.
Last reply by heartless, -
- 36 отговора
- 1,4k преглеждания
Какво мислите за Сузанита? Редно ли е според вас 14 годишно момиче да се облича така, да показва среден пръст, да пуши и взима наркотици с разрешение на родителите? Видяхте ли интервюто с майка и? Аз, като 33 - годишна жена и леля на 13 - годишна тинейджърка съм силно възмутена от интервюто. Тази жена опитва да убеди нормалните хора, че ненормални и недопустими неща като цигарите и наркотиците са типични за 14 - годишно момиче, още дете! Одобрявате ли преждевременното порастване и това, децата да са все в компания на възрастни? Аз може да съм се развивала по - бавно като тинейджърка, но на възрастта на Сузанита четях детски романи от поредицата "Вечните детски …
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 15 отговора
- 360 преглеждания
Честит рожден ден, батиното.Цялото здраве, щастие и късмет нека не спират да те спохождат.Желая ти много любов, положителни емоции и много сбъднати мечти.
- 12 отговора
- 558 преглеждания
Гласувайте до 1-ви Декември. Мерси.
Last reply by mimchyyy9, -
- 8 отговора
- 427 преглеждания
Има ли сте среща с известна личност която ви е направила лошо впечатление с държанието си и с какви впечатления останахте от него.
"Осмелете се да имате големи мечти. Осмелете се да вярвате, че ще успеете, с каквото и да се захванете. Осмелете се да вярвате, че вашите мисли и действия ще променят не само вашия живот, но и този на другите. Осмелете се да имате големи мечти" "Всяко голямо постижение започва като мисъл. Често забравяме, че именно нашите мисли дирижират оркестъра на живота ни. Именно те определят каква музика ще звучи" - Джон Кехоу Ми нека тази тема бъде за всички които вярват или не вярват, но искат да постигнат своите мечти чрез закона на привличането. Може всеки да споделя техники, неговия опит в сбъдването на желания и такива му работи Законът на привличането - е най-мощ…
Last reply by Arwity, -
- 37 отговора
- 1,2k преглеждания
Не намерих старата тема, затова нека да има нова..... от 2 часа се чудя като лудите, каква мелодия по дяволите да си сложа и нищо не си харесах. Така, че казвайте с коя песен звъните ;d
Last reply by Dominatora, -
- 15 отговора
- 392 преглеждания
Честит рожден ден на един от най-значимите потребители във форума - Ружето.Желая ти много здраве, щастие и късмет, щастливи мигове с най-близките ти хора и много успехи във всичко, с което се захванеш!Весел празник и много усмивки!
Last reply by heartless, -
Имате ли Инстаграм? Как ви е никът? Какво мислите за платформата? Споделяте ли си снимките и във фейсбук или качвате различни неща? Как казвате - 'инстаграм или инстагр'ам? :1000 (29): Аз съм anastasb и от известно време много съм се зарибил
Last reply by NazzkO, -
Вие ли оставяте партньора или той вас? Всеки е имал несполучливи връзки Вие сте.
Last reply by Stela, -
- 7 отговора
- 424 преглеждания
И така, въпроса е ясен.
Last reply by Gerganafen, -
- 11 отговора
- 625 преглеждания
Добър вечер! Тази вечер съм тук, не за да гледам и участвам в помпозни свади и интригантско-скроени скандали, нямам намерение да "играя" шоу и по измислени правила. Нека бъдем хора, поне веднъж, а не само кухи никнеймове, изливащи отрицателните си чувства тук. Нека бъдем хора, истински и добронамерени. За всеки един от нас има място под слънцето, така и тук. Не се делете, не се мразете, тук сме да се разтоварим и да комуникираме един с друг, а не да се обиждаме, заплашваме и да си правим мръсно. Изключително разтревожен съм от факта, че правата на Балмин са махнати, да, преди години и аз бях "за", но той доказа, че може да се разбираме и да комуникираме без проб…
Last reply by Сашо, -
- 3 отговора
- 292 преглеждания
ИЗГОНИХТЕ ХОРАТА, БРАВО. ПРАЗНУВАЙТЕ.
Last reply by Fast, -
Екип от професионални папараци и тайнствен детектив дебнат звездите в предаването „Поверително то -А.”. Водещия -А. и неговият екип от над 15 професионални папараци показват скрития живот на известните личности у нас. „Поверително от -А.” разкриват VIP личностите в техните не толкова звездни моменти и представят доказателства за техните нови връзки, раздели и прегрешения. За първи път в българския телевизионен ефир "Поверително от -А." предлага на зрителите уникални, нецензурирани и провокативни истории, заснети с модерна техника за проследяване. Не на последно място всяка седмица -А. представя по една знакова фигура от хайлайфа на държавата.