Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
560 теми в раздела
-
Вие ли оставяте партньора или той вас? Всеки е имал несполучливи връзки Вие сте.
Last reply by Stela, -
- 7 отговора
- 466 преглеждания
И така, въпроса е ясен.
Last reply by Gerganafen, -
- 11 отговора
- 658 преглеждания
Добър вечер! Тази вечер съм тук, не за да гледам и участвам в помпозни свади и интригантско-скроени скандали, нямам намерение да "играя" шоу и по измислени правила. Нека бъдем хора, поне веднъж, а не само кухи никнеймове, изливащи отрицателните си чувства тук. Нека бъдем хора, истински и добронамерени. За всеки един от нас има място под слънцето, така и тук. Не се делете, не се мразете, тук сме да се разтоварим и да комуникираме един с друг, а не да се обиждаме, заплашваме и да си правим мръсно. Изключително разтревожен съм от факта, че правата на Балмин са махнати, да, преди години и аз бях "за", но той доказа, че може да се разбираме и да комуникираме без проб…
Last reply by Сашо, -
- 3 отговора
- 304 преглеждания
ИЗГОНИХТЕ ХОРАТА, БРАВО. ПРАЗНУВАЙТЕ.
Last reply by Fast, -
Екип от професионални папараци и тайнствен детектив дебнат звездите в предаването „Поверително то -А.”. Водещия -А. и неговият екип от над 15 професионални папараци показват скрития живот на известните личности у нас. „Поверително от -А.” разкриват VIP личностите в техните не толкова звездни моменти и представят доказателства за техните нови връзки, раздели и прегрешения. За първи път в българския телевизионен ефир "Поверително от -А." предлага на зрителите уникални, нецензурирани и провокативни истории, заснети с модерна техника за проследяване. Не на последно място всяка седмица -А. представя по една знакова фигура от хайлайфа на държавата.
-
- 25 отговора
- 1,4k преглеждания
От няколко профила: Луна Оцко Петра Пепа Диди Пресила Стефан Цирков Веселина Дебора Мария Петрова (старата) Албена Вулева Людмила Захариева Деян Неделчев Боби Павлов Панко Таня Боева Сашка Васева No Name Албена Бойко Борисов Джорджано Жана Бергендорф Рени Pe4enkata Цветелина Вие сте.
Last reply by tedi_9108, -
Вип Евровизия 1 2 3
by -A.- 69 отговора
- 2k преглеждания
12 потребителя 24 изпълнители 1 П О Б Е Д И Т Е Л
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 38 отговора
- 1,7k преглеждания
Споделете вашата кратка история как попаднахте в този форум и какво ви кара да влизате и до днес.
Last reply by ribaton, -
- 15 отговора
- 587 преглеждания
Колекционирате ли дрехи, обувки, музика, филми, книги, картини или каквото и да било?
Last reply by Lelqtian, -
- 33 отговора
- 1,5k преглеждания
С кои хора от форума сте се виждали на живо? С какви впечатления останахте - промени ли се мнението ви за тях след срещата ви? Извинявам се, ако има такава тема.
Last reply by princesa, -
- 3 отговора
- 388 преглеждания
Концерта на Глория по случай празника на града беше страхотен! Глория се появи стилно облечена, изпя някои ретро хитове като "Циганско сърце", "Не заслужаваш", всъщност не чух повечето песни, защото музиката беше усилена на макс и нищо не можах да чуя, нито да разбера. Тарапаната обаче беше ОГРОМНА! Рок фенчетата от града са в траур. Глория завърши концерта със златния си хит "Носталгия". Засега ви предлагам снимки от цифровия ми фотоапарат, след малко качвам клипчета и от таблета, а утре, като се зареди, ще кача и клипчетата от телефона на мама. (Аз нямам телефон и не ползвам). Уморена съм да качвам снимки тук, направо ви давам качения албум във фейсбука ми, но ви моля…
Last reply by Kitty, -
Паранормални случки 1 2
by -A.- 26 отговора
- 1,2k преглеждания
Имали ли сте подобни? Споделете с нас!
Last reply by alisali1234, -
- 7 отговора
- 270 преглеждания
С пожелание за много здраве, щастие, късмет, успехи, любов и усмивки.
Last reply by lakibebe, -
- 45 отговора
- 1,9k преглеждания
Много хора са меркантилни. В това разбира се няма нищо лошо, ако предметите и парите ни позволяват да сме истински щастливи, защо не. Други пък живеят по течението и не се привързват към вещи. От кой типаж сте вие ?
Last reply by Putin, -
Сделка или не с -А. 1 2 3
by -A.- 67 отговора
- 1,6k преглеждания
„Сделка или не с -А.” е българският вариант на шоуто Deal or No Deal, излъчван по Ramania TV. Водещ на предаването е -A. Участникът в играта може да спечели от утешителна предметна награда до сума от 100 000 лева. Шоуто стартира на 7 август 2017г.
Last reply by Andrew Cunanan.,