Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
560 теми в раздела
-
- 21 отговора
- 1,1k преглеждания
Ето ги участниците - кой с кого ще си размени подаръците. Sylar - 15 ambrosius_vallin - 15 Outspoken - 8 Winner - 8 freagle - 7 Nicolas - 7 Христина' - 9 Dzhaner - 9 ChudoTy - 6 momo - 6 ANGEL - 4 Jorro - 4 Aggressive - 14 dragon - 14 И тъй като няма много участващи в играта..на другите останали потребители числата им са различни,но реших аз да разпределя кой с кого.Ето ги: Патрик - 5 Smith - 3 ChrisCattaneo - 1 Stela - 10 EuroDance- 2 hrsta - 12 Споделяйте си нещата тук до 00:00h. 31 декември.
Last reply by hero.in, -
- 21 отговора
- 714 преглеждания
Темата е ясна.
Last reply by fearless`, -
Честит рожден ден, Христина!
by Guest Kondomcho- 21 отговора
- 421 преглеждания
Честит рожден ден на най-готината модераторка Христина - стожерът, на който Рамания се уповава! Пожелавам ти да не се отървеш от здраве, споделена любов, истински приятели и успехи на работното място. Не по двама, а по десет мъже да се борят за теб. Поздрав:
Last reply by Христина', -
- 21 отговора
- 1k преглеждания
Интересно ми е, всички, които я защитавахте какво мислите по този въпрос - какво мислите за нейното поведение напоследък...Поствам тези съобщения заплахи към мен, нека служат за доказателства. Не правя темата с цел другарски съд или нещо подобно, просто да се знае, че ако утре форумът бъде спрян - каква е причината. Пък и да дам малко трибуна на Кита, че в живота никой не я отразява изобщо, което е видно.
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 21 отговора
- 701 преглеждания
Вече над 15 г. ползвам услугите на Мтел, нямам проблеми. Плащам сметката си онлайн всеки месец получавам 500 мб интернет 4G! , а и имам 1000 мин към Loop номерa
Last reply by Амброжка., -
- 21 отговора
- 800 преглеждания
Наистина хора, каквито и да сте, СПРЕТЕ ДА СЕ ОБРЪЩАТЕ НА ЛИЧНО към хората тука !! Това не е нормално??! НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ?? Какво общо имат мненията за която й да е, че се обиждате на сексуална ориентация, килограми и т,н??? Спрете, изглежда жалко..аз не съм се обърнал лично към никого, просто защото никой не ме вълнува как изглежда, кой е, от къде е и т,н, аз искам да чета МНЕНИЯ, явно някой хора, наистина живеят тук.... wacko.gif Не се интересувам от никого, дебел ли е , слаб ли, пе"ал ли е и от къде е!! Ако ще ми се дава БАН да се дава, че 10 пъти ме заплашваха, ако това ще промени или оправи живота на някой..и без това тука е яко натоварващо. стойте си 10 човека ед…
Last reply by I_N_P, -
- 20 отговора
- 911 преглеждания
На горещия стол сяда Само_мене_нямаш. Въпросите си към него може да задавате до 07.08 21:00h. Потребителят си запазва правото да не отговори на въпроси, които сметне за ненужни. Обидите се наказват!
Last reply by Само_мене_нямаш, -
- 20 отговора
- 771 преглеждания
Интересно ми е в какво вярвате.
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 20 отговора
- 718 преглеждания
Гласувайте за Потребител на месеца от днес /01.08/ до петък /05.08/, 18:00ч. Правила: 1. Може да гласува всеки, който има МИНИМУМ 100 КОМЕНТАРА. 2. Гласувайте само за 5 потребителя, които са били активни през месеца. 3. Нямате право да гласувате за себе си. 4. Нямате право да променяте гласът си. 5. Подредбата ИМА значение! Точките се разпределят според номерирането: 1 място - 5 точки 2 място - 4 точки 3 място - 3 точки 2 място - 2 точки 1 място - 1 точка За Kondomcho и Danger. НЕ МОЖЕ да се гласува, но те могат да гласуват. Другият месец ще ги пусна да се гласува за тях. Очаквам гласовете ви до 05.08 /петък/, 18:00ч.
Last reply by Arwity, -
- 20 отговора
- 9,7k преглеждания
Темата е ясна. Работите ли и какво. Ако ли не, какво учите, какви са ви амбициите. Имате ли такива?
Last reply by NazzkO, -
- 20 отговора
- 1,3k преглеждания
Споделете с нас 5 неща, които повечето хора не знаят за вас. Разбира се, не е необходимо да са някакви дълбоки откровения, нито пък е необходимо никой да не знае за вас - просто факти, които не са известни за повечето хора във форума. Може да споделяте и повече от 5 или да пишете повече от веднъж, ако се чувствате по-откровени.
Last reply by Chris, -
- 20 отговора
- 1,6k преглеждания
Добре дошли в темата за определяне на номинации за тазгодишните Rama Награди! Тъй като това ще е последния път в който водя тези награди, си позволих да направя промени в категориите: - нова категории: "Най-токсичен потребител", "Тема на годината" и "Клуб на годината" - отпадат категориите: "Антифен на годината", "Раманиак-Скандалджия", "Спамер на годината" и "Най-полезен потребител" Определянето на номинациите започва на 01.12.2021 и продължава до 10.12.2021. Финалното гласуване ще започне на 11.12.2021. Правила за гласуване: Могат да гласуват потребители, написали най-малко 50 коментара през годината и 100 общо. Във всяка категория имате пр…
Last reply by Fast, -
- 20 отговора
- 771 преглеждания
На горещия стол сяда скандалният Mittew. Въпросите си може да задавате до 30.07 21:00h. Потребителят си запазва правото да не отговори на въпроси, които сметне за ненужни.Обидите се наказват! Ако искате и вие да се запишете, направете го в тази ТЕМА.
Last reply by AMAZING., -
- 20 отговора
- 554 преглеждания
България: Англия: Испания: Германия: Италия: Франция:
Last reply by mimchyyy9, -
- 19 отговора
- 636 преглеждания
Въпросът е ясен.
Last reply by Andrew Cunanan.,