Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
560 теми в раздела
-
- 7 отговора
- 541 преглеждания
Вие сте на ход, темата е за забавление и самоирония! От Дойчо:
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 0 отговора
- 143 преглеждания
Понеже с Христина няколко пъти сме споменавали, че и двамата четем интересни статии, реших, че може всеки който чете нещо яко да го сподели тук, че да може на който му е интересно да го прочете също. Мисля, че поне на мен ще ми е яко, за другите не знам. Има дни в които нищо не си намирам, та ако например Христина или някой друг е шернал, току виж ми е запълнила времето. Ето две от мен: http://www.inc.com/marla-tabaka/7-phrases-..._share=facebook http://fitbg.net/vsichko-za-antioksidantite/
Last reply by Glamdring, -
- 4 отговора
- 187 преглеждания
Честит рожден ден! Желая ти много щастливи мигове, успехи и най - вече здраве. Радвай се на Райна и творчеството й още дълги години!
Last reply by GSA, -
- 26 отговора
- 744 преглеждания
Честит рожден ден! С пожелания за упорство, за да следваш копнежите си, твърдост, за да ги постигаш, постянство, за да ги осъществиш и много обич, за да дава смисъл на всичко това! *** Честит рожден ден! С пожелания за всекидневни запивки и доста забивки, успехи в бранша, както и в транша, здраве и щастие в изобилие! Знаеш,че си ⬇
Last reply by pechenko, -
- 27 отговора
- 1,3k преглеждания
Днес в Чатмания се заговори за родителите и ми е интересно в какви отношения сте вие с вашите родители.
Last reply by NazzkO, -
- 8 отговора
- 222 преглеждания
Честит рожден ден, Киро! Пожелавам ти здраве, щастие, късмет, любов и много сбъднати мечти!
Last reply by Kи®o, -
- 20 отговора
- 771 преглеждания
Интересно ми е в какво вярвате.
- 3 отговора
- 253 преглеждания
Фики най-накрая сложи годежен пръстен и постави край на своето ергенство. Тази вечер двете семейства са се събрали и по стар обичай сгодили двамата влюбени. Коментирайте!
Last reply by Само_мене_нямаш, -
- 31 отговора
- 1,2k преглеждания
Разпознаваемо и запомнящо се? Мислите ли, че ако го смените ще изгубите индивидуалност и личен почерк?
- 9 отговора
- 270 преглеждания
Честит рожден ден! Всичко, което пожелаеш, нека бъде твое! Весел празник!
Last reply by Stela, -
- 17 отговора
- 402 преглеждания
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СТЕФ !!! Бъди жив и здрав, много щастлив, удовлетворен, и нека всичките ти мечти и желания да се сбъднат!
Last reply by adorable, -
- 10 отговора
- 297 преглеждания
Честит Рожден ден на един прекрасен човек, който се надявам да опозная по-отблизо в близко бъдеще! Честит Рожден ден, пожелавам ти най-големият Божи дар на този свят - здравето, защото без него пътят напред е изгубен. Разбира се и упоритост и късмет, за да вървиш само напред и само нагоре. Накъде в този живот без верни приятели, който да споделят с теб всеки прекрасен и всеки тъжен момент. И разбира се най-голямата изпепеляваща и красива любов. Весел празник! Поздрав с една красива песен:
Last reply by newyearsday, -
- 21 отговора
- 1k преглеждания
Интересно ми е, всички, които я защитавахте какво мислите по този въпрос - какво мислите за нейното поведение напоследък...Поствам тези съобщения заплахи към мен, нека служат за доказателства. Не правя темата с цел другарски съд или нещо подобно, просто да се знае, че ако утре форумът бъде спрян - каква е причината. Пък и да дам малко трибуна на Кита, че в живота никой не я отразява изобщо, което е видно.
- 0 отговора
- 152 преглеждания
Хората сме различни и като цяло ни вълнуват различни неща. Последно време гледам основно видеота от TED, https://www.ted.com/. Та гледайки днес в обедната почивка, започнах да се замислям, ако някой от вас също харесва и гледа видеота от там, нека сподели. Това според мен ще ни помогне да се опознаем по - добре, да видим къде са общите ни интереси или да създадем такива. И следователно ще имаме повече теми за разговор, някои от които не сме й предполагали.
Last reply by Glamdring, -
Честит рожден ден, Христина!
by Guest Kondomcho- 21 отговора
- 421 преглеждания
Честит рожден ден на най-готината модераторка Христина - стожерът, на който Рамания се уповава! Пожелавам ти да не се отървеш от здраве, споделена любов, истински приятели и успехи на работното място. Не по двама, а по десет мъже да се борят за теб. Поздрав:
Last reply by Христина',