Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
560 теми в раздела
-
- 17 отговора
- 520 преглеждания
Тема свързана с празниците като цяло.Къде ще ги прекарате, с кого, готвите ли подаръци, какво очаквате да получите и т.н. Споделяйте, може пък някой да ползва идеите ви.
Last reply by BaLiStIC_007, -
- 17 отговора
- 406 преглеждания
Честит Рожден Ден, Руже! Пожелавам ти много здраве на първо място колкото и да е банално. Много щастие, късмет и успехи, да си намериш желаната и мечтана от теб работа на която да се чувстваш добре и да изкарваш едни добри парички. Пожелавам ти много, много любов със старозагореца и в най-скоро време да се увеличите и станете трима Весело и щуро изкарване на празника и си остани все така най-любимата потребителка на форума.
Last reply by heartless, -
- 17 отговора
- 362 преглеждания
Честит рожден ден, Putin! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов. Да постигнеш целите си, които си си поставил и да посетиш местата, които си пожелал. Весело изкарване на празника!
Last reply by -A., -
- 17 отговора
- 581 преглеждания
-
- 17 отговора
- 545 преглеждания
Какво е отношението ви спрямо тези избори и по принцип за правото ви на вот, или нехаете за това?
Last reply by Христина', -
- 17 отговора
- 1,1k преглеждания
ехехех аре аз да направя сефтето - не смятам да пиша километрични постове в полза на това колко е велика Глория и т.н - който беше знае как мина,който не е бил да гледа по-надолу. Участието е в "Планета Пайнер клуб" - Пловдив, 30.10.2008. айде и клипче за капак
Last reply by Glamdring, -
- 17 отговора
- 664 преглеждания
Решили ли сте вече? Аз току що разбрах къде ще съм на Нова година и реших да направя темата, всеки да сподели плановете си
Last reply by Христина', -
- 17 отговора
- 540 преглеждания
В какъв формат сваляте музиката си и защо?
Last reply by nikitrz, -
Имате ли Инстаграм? Как ви е никът? Какво мислите за платформата? Споделяте ли си снимките и във фейсбук или качвате различни неща? Как казвате - 'инстаграм или инстагр'ам? :1000 (29): Аз съм anastasb и от известно време много съм се зарибил
Last reply by NazzkO, -
- 17 отговора
- 402 преглеждания
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СТЕФ !!! Бъди жив и здрав, много щастлив, удовлетворен, и нека всичките ти мечти и желания да се сбъднат!
Last reply by adorable, -
- 17 отговора
- 499 преглеждания
Лятото си заминава, и дойде време за обичайната тема. Напишете своя личен "ТОП 10" на най-слушаните от вас песни за Лято 2014, без значение от жанра и стила. Забележка: Ограничете се точно до 10, и с по една песен на номер!
Last reply by Diamond., -
- 16 отговора
- 366 преглеждания
Пожелавам ти на първо място здраве, защото без него всичко друго няма смисъл, много късмет за моментите, когато нещата не зависят от теб, много успехи - на теб и твоите близки, много моменти на радост с най-любимите ти хора и всичко останало, което забравям, но ти желаеш да ти се случи! И не на последно място, да си останеш все толкова голям фен на кралицата на Рамания - zai4eto82, а другата ти любимка да те радва по-често с песни! Приятно изкарване на празника!
Last reply by Gerganafen, -
- 16 отговора
- 681 преглеждания
Гласувайте за Потребител на месеца от днес /01.09/ до понеделник /05.09/, 19:00ч. Правила: 1. Може да гласува всеки, който има МИНИМУМ 100 КОМЕНТАРА. 2. Гласувайте само за 5 потребителя, които са били активни през месеца. 3. Нямате право да гласувате за себе си. 4. Нямате право да променяте гласът си. 5. Подредбата ИМА значение! Точките се разпределят според номерирането: 1 място - 5 точки 2 място - 4 точки 3 място - 3 точки 2 място - 2 точки 1 място - 1 точка За Kondomcho и nikinlay вече МОЖЕ да се гласува! Потребител на м. Юли - Dinnev.
Last reply by Dinnev, -
- 16 отговора
- 404 преглеждания
Честит Рожден Ден! Жива, здрава и все така засмяна. Много успехи, макар и на 4 да стана си голяма
Last reply by borisslav1, -
- 16 отговора
- 357 преглеждания
Честит рожден ден, Габсън! Здраве, щастие, любов и много сбъднати мечти!
Last reply by Andrew Cunanan.,