Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
560 теми в раздела
-
- 16 отговора
- 614 преглеждания
Честит рожден ден на най-готината модераторка във форума. Пожелавам ти само успехи нагоре, щастие, пари, любов и късмет и по-малко банове
Last reply by Христина', -
- 16 отговора
- 890 преглеждания
Добавил съм интересни въпроси, надявам се да ви хареса.
Last reply by DevilWish, -
- 16 отговора
- 328 преглеждания
Честит Рожден ден!Пожелавам ти здраве,любов,успехи!Нека всичко,което си пожелаеш в този ден да се сбъдне! Поздрав с една от любимите ти песни:
Last reply by asylum, -
- 16 отговора
- 537 преглеждания
На горещия стол сяда Salvatore. Въпросите си към него може да задавате до 24.08 23:00. Без обиди!
Last reply by Starboy, -
- 16 отговора
- 664 преглеждания
Правя тази тема, защото в последно време ми омръзна едни и същи страници във фейсбук да пускат измислени новини от един и същи сайт. Вчера се ядосах и се отписах от всички тези страници: "Аз обичам моята майка и искам целия свят да знае това""Не карай пил""Всички българи в една група""Искам да се пише грамотно" Забелязали ли сте тази тендеция? Сигурно има още няколко други такива страници. Всички те не публикуват нищо, което да е свързано с тематиката, по която са направени. Все някакви клюкарски истории от един и същи сайт, за което явно печелят нещо.
Last reply by Blueberry, -
- 16 отговора
- 594 преглеждания
Здравейте,мили съфорумци.Тъй като годината е почти към края си,аз реших да направя тази тема,където да пишем за най-важните,интересни,или интригуващи неща,които са случили с нас през 2015 и да си направим равносметка за изминаващата година.Надявам се да прекарате хубави моменти в темата,докато четете или пишете. (Модераторите,ако решат,че е рано за тази тема да я затворят )
Last reply by nikmil23, -
- 16 отговора
- 364 преглеждания
Честит рожден ден, слънчице! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов, пари, успехи в живота и мнооооооооооого усмивки. Бъди същата каквато си и не се променяй, никога! Поздрав с този мега хит, г-це Тедова!
Last reply by Slunchice., -
- 1 follower
- 16 отговора
- 929 преглеждания
В деня на Освобождението на България винаги е изниквал въпросът дали това всъщност е най-значимият ден за страната ни, който трябва да бъде обявен за национален празник, като в повечето случаи мненията са силно полярни. Какво е вашето мнение по въпроса?
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 16 отговора
- 429 преглеждания
:happybday: Честих рожден ден и тук, идиот мой
Last reply by Gomez, -
- 16 отговора
- 635 преглеждания
Няма смисъл да питам защо е важен външния вид, от - ясно по ясно е, че обществото деградира, както и че, въпреки, че се е водила война за това, нацистките, по - точно арийските идеали са още живи. Иска ми се обаче да ви попитам - как така с лека ръка отхвърляте хората с увреждания, дискриминирате ги и отнемате права им? С кое право се мислите за богове? С кое право ще давате повече права на такива като Даниела, но не и на такива като мен? С кое право ще се изказвате изобщо така за мен, без да ме познавате? С кое право отнемате правото на чуждо щастие? Наясно съм, че тук смислени отговори няма да получа, че никой не иска да се постави на мое място. Вие обичате да злобе…
Last reply by Stela, -
- 16 отговора
- 549 преглеждания
Ако вече нямаш желание да достигнеш звездите, значи си намерил щастието тук на Земята! Честит Рожден ден!
Last reply by Western, -
- 16 отговора
- 404 преглеждания
Честит рожден ден, Биди! Да слушаш много и да дразниш още! Весел празник!
Last reply by Alter Ego, -
- 16 отговора
- 361 преглеждания
Честит рожден ден, Руже! (най-добрият модератор) Желая ти здраве, щастие и винаги да бъдеш пияна от любов. Весел и щастлив празник.
Last reply by heartless, -
Горещ стол!
by -A.- 16 отговора
- 520 преглеждания
Имате една седмица да се запишете.
Last reply by Alexandrov, -
- 16 отговора
- 493 преглеждания
Честит рожден ден на едната от двете емблеми на форума - чичо ни Цецо.Фоксе, пожелавам ти да бъдете здрави ти и цялото ти семейство, много щастие и успехи във всичко, с което се захванеш.Наздраве!
Last reply by lakibebe,