Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
555 теми в раздела
-
- 38 отговора
- 1,9k преглеждания
Чак днес се сетих каква тема съм забравила да пусна още, откакто влязох тук. Били ли сте в ресторант "Приказките" и хареса ли ви там? Аз това лято сбъднах 10 - годишната си мечта да вия "Приказките". Много ме е яд, че хотелския комплекс се оказа скъп. На живо ресторанта е много красив, с чудесна гледка към реката и природата наоколо, само дето самата река е много мръсна. Цените в ресторанти са безбожни, рибата там е ужасно скъпа. Въртях се из ресторанта и го снимах, бях и доста объркана, защото явно са го променили наскоро. Понеже имам добра фотографска памет, разглеждах и откривах кое къде е снимано от програмите, но повечето неща си останаха загадка за мен. Та…
Last reply by Христина', -
- 7 отговора
- 195 преглеждания
Честит рожден ден, Мите Много щастие, късмет и здраве! Винаги така усмихнат! :1000 (30): Пожелавам ти любов като земетресение силна и като огън пареща! Да си заобиколен от верни и добри приятели! Весел празник! Наздраве! П.С. Нямаше как да те оставя без тема... ))
Last reply by mitencetoy, -
- 33 отговора
- 1,4k преглеждания
В тази тема може да поствате и коментирате смешни клипчета. Започвам първа: http://www.gospodari.com/?go=video&p=d...mp;videoId=8398
Last reply by Danger., -
- 11 отговора
- 266 преглеждания
Честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов, много успехи в личен и професионален план и всяко твое желание да се сбъдне. Весело изкарване на празника.
Last reply by Denis, -
- 13 отговора
- 434 преглеждания
Време да уточним как стоят нещата с новите попълнения в модераторския екип.
Last reply by Христина', -
- 7 отговора
- 488 преглеждания
Айде, слушам ви. :1000 (29): Аз си казах вече моето: Фокси - Глория
Last reply by Andrew Cunanan., -
Дневника на -А. 1 2
by -A.- 48 отговора
- 1,4k преглеждания
Привет почитатели на Рамания! Тъй като вчера се получи интересна дискусия реших да направя тема в тази насока. На всеки два дена ще пускам по една тема и вие ще можете да давате мнението си. Така коментирате няма да се губят и всеки ще може да прочете когато пожелае! Надявам се да ви харесва темата и ако не ви - не влизайте.
Last reply by Denis, -
- 18 отговора
- 572 преглеждания
Значи интересно ми е според вас кой е най добрият Browser за интернет.?
Last reply by FikLena, -
- 28 отговора
- 1k преглеждания
Как си избрахте ника и защо точно този използвате, а не друг?
Last reply by FikLena, -
- 4 отговора
- 253 преглеждания
Честито на nikinlay, който спечели с 22 точки! Charlie е на второ място със 17-тте си точки, а след него е Kondomcho с 16 точки. pechenko и Dinnev се нареждат на 4-то и 5-то място с по 14 точки.
Last reply by Danger., -
- 16 отговора
- 620 преглеждания
Гласувайте за Потребител на месеца от днес /01.09/ до понеделник /05.09/, 19:00ч. Правила: 1. Може да гласува всеки, който има МИНИМУМ 100 КОМЕНТАРА. 2. Гласувайте само за 5 потребителя, които са били активни през месеца. 3. Нямате право да гласувате за себе си. 4. Нямате право да променяте гласът си. 5. Подредбата ИМА значение! Точките се разпределят според номерирането: 1 място - 5 точки 2 място - 4 точки 3 място - 3 точки 2 място - 2 точки 1 място - 1 точка За Kondomcho и nikinlay вече МОЖЕ да се гласува! Потребител на м. Юли - Dinnev.
Last reply by Dinnev, -
- 2 отговора
- 280 преглеждания
Хайде в тази тема да се преброим всички форумци от форума на телевизия "Планета". Едно птиченце ми подшушна, че тук са някои от старите кучета. Аз и в стария форум бях Kitty. Приятно ми е да видя стари никове тук. Фокси го помня със неговата мания по Камелия и плюенето по "Пайнер" и "Планета", като го гледам, още не е мръднал в мисленето си. Помня също slavitoo007, Десинцету и някои други. Други ги няма и липсват много - например Бонбонената фея и още много. Ех, как ми се иска да се съберем старата форумска тайфа.......... Бих се радвала много, ако графьорите от форума си сложат тук профилите към места, където са качвали или качват свои произведения.
Last reply by johnny89, -
- 14 отговора
- 371 преглеждания
Споделете вашата любима марка парфюм и какъв аромат предпочитате по тежък,или по сладък.
Last reply by Putin, -
Не знам дали ви харесва идеята за лексикон на форума.Надявам се да ви допада. 1.Как се казваш? 2.На колко си години? 3.От къде си? 4.Коя зодия си? 5.Имаш ли хоби?Какво е то? 6.Любима певица? 7.А певец? 8.Любима група? 9.Коя е любимата ти песен? 10.Любим стил музика? 11.Любимо ястие? 12.Любимо питие? 13.Кой е любимият ти цвят? 14.Какво обичаш да правиш през свободното си време? 15.Кой е любимият ти филм? 16.Кое е любимото ти предаване? 17.Коя е любимата ти актриса? 18.А актьор? 19.Имаш ли домашен любимец?Какъв е?Как се казва? 20.Любимо животно? 21.Имате ли брат/сестра? 22.Любима марка автомобили? 23.Любим град? 24.Любима д…
Last reply by Kitty, -
- 5 отговора
- 195 преглеждания
Честит рожден ден, Стеле! Весел празник!
Last reply by Charlie,