Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
560 теми в раздела
-
- 4 отговора
- 370 преглеждания
Здравейте! Успях да си намеря някои от картинките, които красят обложките на албумите на "Пайнер", които си слагам за тапети. Имам обложките със картинките от "Пайнер хит сезони есен" 2005 и 2006, летните хитове от същите години + 2007, единствено не мога да открия тази снимка в голям размер откъде са я взели от "Пайнер". Знаете ли откъде от "Пайнер" си намират картинки за обложките? А вие имате ли тапети с тези снимки?
Last reply by Fast, -
- 0 отговора
- 171 преглеждания
Диcплeят! Haй-вaжнoтo нeщo в Хіаоmі Мі Міх. Πъpвo, тoй дaвa нeвepoятния дизaйн нa Хіаоmі Мі Міх - бeз paмĸи ĸaĸтo oт двeтe cтpaни, тaĸa и oтгope. Bтopo - ocигypявa мнoгo гoлямa paбoтнa плoщ в мaлĸи oбщи гaбapити. Eĸpaнът e c oгpoмeн диaгoнaл oт 6.4 инчa, peзoлюция 1080 х 2040 пиĸceлa и cъoтнoшeниe нa cтpaнитe 17:9. Toвa, ĸoeтo фoĸycиpa внимaниeтo e, чe зaeмa 91,3% oт плoщтa нa пpeдния пaнeл. (Toвa e oфициaлнo oбявeнoтo Ѕсrееn tо Воdу cъoтнoшeниe. Πpи pъчнo пpecмятaнe aз гo изĸapвaм пoд 90%, нo тoчнaтa цифpa нe e oт тoлĸoвa cъщecтвeнo знaчeниe. Πpи дoлнoтo cpaвнeниe ce виждa ĸoлĸo пo-дoбъp e тoзи пapaмeтъp пpи Мі Міх) Зa дa paзбepeтe ĸaĸвo тoчнo oзнaчaвa тoвa щe н…
Last reply by FikLena, -
- 8 отговора
- 559 преглеждания
На 10 август преди 10 години се регистрирах в Ramania-bg. Заради това реших да направя ретроспекция на престоя ми тук. В началото бяхме на друг хост, който се пази все още тук: http://forums.miglena.net/index.php? Да започнем със създаването на форума и първата тема пусната от momo: 9 март 2006 Ето и регистрацията ми в Ramania vol.1 : 10 август 2006 Сега някои по-интересни неща от преди десетина години: - Мура Мега 2006 - Мура Мега 2006 - 2 тема - Развода на ДесиСлава и Галин - Емануела след 10 години излъчва същите послания в клиповете си, както при своя дебют - Нова Десислава aka Джена - Мненията за Андреа преди 10 години - Галена преди…
Last reply by pacho, -
- 5 отговора
- 365 преглеждания
От отдавна съм забелязал, че много форумци тук използват изрази копирани от интервюта на чалгарките, техни изцепки или просто заучени фрази на някоя певачка. Кои нарочно, кои без да се осъзнават. Предлагам да цитирате тук форумците, които използват някой от тези изрази и да посочите оригиналния източник. В края на крайща, може да стане интересна колекция от фразички, които нахлуват във форума -а и във всекидневието- последните години. И сега няма какво да се лъжеме, темата ще е по-интересна ако не се коментира толкова, а се събират повече цитати от форумците. Вярвам и че това ще помогне до някъква степен на много хора тук да забелязват грешките в българския език, …
Last reply by Fast, -
- 28 отговора
- 886 преглеждания
Честит Рожден Ден на най–скандалната личност в този форум – –А.!!! Пожелавам ти мнооого щастие, успехи и любов! МИГОМ да станеш двойно по-щастлив, по-усмихнат и да мачкаш дори още повече! Да завършиш университета максимално лесно, и да имаш много пари! Лято 2017 ни очаква! Бъди все така невероятен човек и добър приятел!!! Обичаме те! :Vishenka_05:
Last reply by -A., -
- 38 отговора
- 2,1k преглеждания
Чак днес се сетих каква тема съм забравила да пусна още, откакто влязох тук. Били ли сте в ресторант "Приказките" и хареса ли ви там? Аз това лято сбъднах 10 - годишната си мечта да вия "Приказките". Много ме е яд, че хотелския комплекс се оказа скъп. На живо ресторанта е много красив, с чудесна гледка към реката и природата наоколо, само дето самата река е много мръсна. Цените в ресторанти са безбожни, рибата там е ужасно скъпа. Въртях се из ресторанта и го снимах, бях и доста объркана, защото явно са го променили наскоро. Понеже имам добра фотографска памет, разглеждах и откривах кое къде е снимано от програмите, но повечето неща си останаха загадка за мен. Та…
Last reply by Христина', -
- 7 отговора
- 237 преглеждания
Честит рожден ден, Мите Много щастие, късмет и здраве! Винаги така усмихнат! :1000 (30): Пожелавам ти любов като земетресение силна и като огън пареща! Да си заобиколен от верни и добри приятели! Весел празник! Наздраве! П.С. Нямаше как да те оставя без тема... ))
Last reply by mitencetoy, -
- 33 отговора
- 1,5k преглеждания
В тази тема може да поствате и коментирате смешни клипчета. Започвам първа: http://www.gospodari.com/?go=video&p=d...mp;videoId=8398
Last reply by Danger., -
- 11 отговора
- 280 преглеждания
Честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов, много успехи в личен и професионален план и всяко твое желание да се сбъдне. Весело изкарване на празника.
Last reply by Denis, -
- 13 отговора
- 489 преглеждания
Време да уточним как стоят нещата с новите попълнения в модераторския екип.
Last reply by Христина', -
- 7 отговора
- 516 преглеждания
Айде, слушам ви. :1000 (29): Аз си казах вече моето: Фокси - Глория
Last reply by Andrew Cunanan., -
Дневника на -А. 1 2
by -A.- 48 отговора
- 1,5k преглеждания
Привет почитатели на Рамания! Тъй като вчера се получи интересна дискусия реших да направя тема в тази насока. На всеки два дена ще пускам по една тема и вие ще можете да давате мнението си. Така коментирате няма да се губят и всеки ще може да прочете когато пожелае! Надявам се да ви харесва темата и ако не ви - не влизайте.
Last reply by Denis, -
- 18 отговора
- 594 преглеждания
Значи интересно ми е според вас кой е най добрият Browser за интернет.?
Last reply by FikLena, -
- 28 отговора
- 1,1k преглеждания
Как си избрахте ника и защо точно този използвате, а не друг?
Last reply by FikLena, -
- 4 отговора
- 297 преглеждания
Честито на nikinlay, който спечели с 22 точки! Charlie е на второ място със 17-тте си точки, а след него е Kondomcho с 16 точки. pechenko и Dinnev се нареждат на 4-то и 5-то място с по 14 точки.
Last reply by Danger.,