Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
560 теми в раздела
-
- 16 отговора
- 682 преглеждания
Гласувайте за Потребител на месеца от днес /01.09/ до понеделник /05.09/, 19:00ч. Правила: 1. Може да гласува всеки, който има МИНИМУМ 100 КОМЕНТАРА. 2. Гласувайте само за 5 потребителя, които са били активни през месеца. 3. Нямате право да гласувате за себе си. 4. Нямате право да променяте гласът си. 5. Подредбата ИМА значение! Точките се разпределят според номерирането: 1 място - 5 точки 2 място - 4 точки 3 място - 3 точки 2 място - 2 точки 1 място - 1 точка За Kondomcho и nikinlay вече МОЖЕ да се гласува! Потребител на м. Юли - Dinnev.
Last reply by Dinnev, -
- 2 отговора
- 299 преглеждания
Хайде в тази тема да се преброим всички форумци от форума на телевизия "Планета". Едно птиченце ми подшушна, че тук са някои от старите кучета. Аз и в стария форум бях Kitty. Приятно ми е да видя стари никове тук. Фокси го помня със неговата мания по Камелия и плюенето по "Пайнер" и "Планета", като го гледам, още не е мръднал в мисленето си. Помня също slavitoo007, Десинцету и някои други. Други ги няма и липсват много - например Бонбонената фея и още много. Ех, как ми се иска да се съберем старата форумска тайфа.......... Бих се радвала много, ако графьорите от форума си сложат тук профилите към места, където са качвали или качват свои произведения.
Last reply by johnny89, -
- 14 отговора
- 404 преглеждания
Споделете вашата любима марка парфюм и какъв аромат предпочитате по тежък,или по сладък.
Last reply by Putin, -
Не знам дали ви харесва идеята за лексикон на форума.Надявам се да ви допада. 1.Как се казваш? 2.На колко си години? 3.От къде си? 4.Коя зодия си? 5.Имаш ли хоби?Какво е то? 6.Любима певица? 7.А певец? 8.Любима група? 9.Коя е любимата ти песен? 10.Любим стил музика? 11.Любимо ястие? 12.Любимо питие? 13.Кой е любимият ти цвят? 14.Какво обичаш да правиш през свободното си време? 15.Кой е любимият ти филм? 16.Кое е любимото ти предаване? 17.Коя е любимата ти актриса? 18.А актьор? 19.Имаш ли домашен любимец?Какъв е?Как се казва? 20.Любимо животно? 21.Имате ли брат/сестра? 22.Любима марка автомобили? 23.Любим град? 24.Любима д…
Last reply by Kitty, -
- 5 отговора
- 207 преглеждания
Честит рожден ден, Стеле! Весел празник!
Last reply by Charlie, -
- 0 отговора
- 145 преглеждания
Честит рожден ден и тук! Всичко най-добро! Поздрав с този скандален хит - https://www.youtube.com/watch?v=TGZLbCIvrbA Весело изкарване!
Last reply by Gerganafen, -
- 7 отговора
- 484 преглеждания
Темата е ясна. Темата не е създадена с цел обиждане на някой от форумците.
Last reply by Arwity, -
- 8 отговора
- 381 преглеждания
Темата е ясна.
Last reply by adorable, -
- 9 отговора
- 293 преглеждания
Честит рожден ден на един от най-щурите и позитивни форумци! Бъди жив и здрав, Роска! Забавлявай се все така на живота. Още повече купони и дълги шумни нощи. Много щастие, късмет, любов и незабравими хубави моменти с хората, които обичаш и на които държиш! Все така усмихнат. Весел празник!
Last reply by Роско, -
- 20 отговора
- 718 преглеждания
Гласувайте за Потребител на месеца от днес /01.08/ до петък /05.08/, 18:00ч. Правила: 1. Може да гласува всеки, който има МИНИМУМ 100 КОМЕНТАРА. 2. Гласувайте само за 5 потребителя, които са били активни през месеца. 3. Нямате право да гласувате за себе си. 4. Нямате право да променяте гласът си. 5. Подредбата ИМА значение! Точките се разпределят според номерирането: 1 място - 5 точки 2 място - 4 точки 3 място - 3 точки 2 място - 2 точки 1 място - 1 точка За Kondomcho и Danger. НЕ МОЖЕ да се гласува, но те могат да гласуват. Другият месец ще ги пусна да се гласува за тях. Очаквам гласовете ви до 05.08 /петък/, 18:00ч.
Last reply by Arwity, -
- 18 отговора
- 1k преглеждания
Да видим.
Last reply by МачуПикчу, -
- 17 отговора
- 362 преглеждания
Честит рожден ден, Putin! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов. Да постигнеш целите си, които си си поставил и да посетиш местата, които си пожелал. Весело изкарване на празника!
Last reply by -A., -
- 26 отговора
- 1,5k преглеждания
Не съм сигурен дали темата е точно за тук, но все пак ... изразете се. 1) Фокси и Камелия, която може да изкочи и от най-ирелевантната тема например от дискусия за захарен памук или проблема с детските градини в големите градове 2) Рики, който не тече само от чешмата .... навсякъде във форума е, скандалите, зона рамания, че дори и в чата на форума 3) Татяна, по-коментирана и дискутирана от имена като Галена и Преслава 4) Всяка снимка на Галин от фейсбука бива лепната веднага в темата поп-фолк скандали 5) Веднага щом напишем коментар, че очакваме някоя песен или клип веднага биваме цитирани дали не очакваме и новият микс на Ангел
Last reply by Willy, -
- 30 отговора
- 1,6k преглеждания
Имам чувството, че в този форум българите сме малцинство. Затова може само да гласувате, без да казвате ако се притеснявате. Стана ми интересно, заради спора на Веси и Христина. Аз съм смесен.
Last reply by Gomez, -
- 7 отговора
- 242 преглеждания
Честит рожден ден! Пожелавам ти само хубави неща!
Last reply by adorable,