Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
555 теми в раздела
-
- 0 отговора
- 136 преглеждания
Честит рожден ден и тук! Всичко най-добро! Поздрав с този скандален хит - https://www.youtube.com/watch?v=TGZLbCIvrbA Весело изкарване!
Last reply by Gerganafen, -
- 7 отговора
- 464 преглеждания
Темата е ясна. Темата не е създадена с цел обиждане на някой от форумците.
Last reply by Arwity, -
- 8 отговора
- 355 преглеждания
Темата е ясна.
Last reply by adorable, -
- 9 отговора
- 279 преглеждания
Честит рожден ден на един от най-щурите и позитивни форумци! Бъди жив и здрав, Роска! Забавлявай се все така на живота. Още повече купони и дълги шумни нощи. Много щастие, късмет, любов и незабравими хубави моменти с хората, които обичаш и на които държиш! Все така усмихнат. Весел празник!
Last reply by Роско, -
- 20 отговора
- 655 преглеждания
Гласувайте за Потребител на месеца от днес /01.08/ до петък /05.08/, 18:00ч. Правила: 1. Може да гласува всеки, който има МИНИМУМ 100 КОМЕНТАРА. 2. Гласувайте само за 5 потребителя, които са били активни през месеца. 3. Нямате право да гласувате за себе си. 4. Нямате право да променяте гласът си. 5. Подредбата ИМА значение! Точките се разпределят според номерирането: 1 място - 5 точки 2 място - 4 точки 3 място - 3 точки 2 място - 2 точки 1 място - 1 точка За Kondomcho и Danger. НЕ МОЖЕ да се гласува, но те могат да гласуват. Другият месец ще ги пусна да се гласува за тях. Очаквам гласовете ви до 05.08 /петък/, 18:00ч.
Last reply by Arwity, -
- 18 отговора
- 1k преглеждания
Да видим.
Last reply by МачуПикчу, -
- 17 отговора
- 344 преглеждания
Честит рожден ден, Putin! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов. Да постигнеш целите си, които си си поставил и да посетиш местата, които си пожелал. Весело изкарване на празника!
Last reply by -A., -
- 26 отговора
- 1,4k преглеждания
Не съм сигурен дали темата е точно за тук, но все пак ... изразете се. 1) Фокси и Камелия, която може да изкочи и от най-ирелевантната тема например от дискусия за захарен памук или проблема с детските градини в големите градове 2) Рики, който не тече само от чешмата .... навсякъде във форума е, скандалите, зона рамания, че дори и в чата на форума 3) Татяна, по-коментирана и дискутирана от имена като Галена и Преслава 4) Всяка снимка на Галин от фейсбука бива лепната веднага в темата поп-фолк скандали 5) Веднага щом напишем коментар, че очакваме някоя песен или клип веднага биваме цитирани дали не очакваме и новият микс на Ангел
Last reply by Willy, -
- 30 отговора
- 1,5k преглеждания
Имам чувството, че в този форум българите сме малцинство. Затова може само да гласувате, без да казвате ако се притеснявате. Стана ми интересно, заради спора на Веси и Христина. Аз съм смесен.
Last reply by Gomez, -
- 7 отговора
- 226 преглеждания
Честит рожден ден! Пожелавам ти само хубави неща!
Last reply by adorable, -
- 5 отговора
- 176 преглеждания
Честит Рожден Ден! С пожелание за много здраве, щастие, късмет, любов, успехи в ученето и много усмивки
Last reply by Gomez, -
- 20 отговора
- 530 преглеждания
България: Англия: Испания: Германия: Италия: Франция:
Last reply by mimchyyy9, -
- 24 отговора
- 494 преглеждания
Честит рожден ден Мимчу! Пожелавам ти само хубави неща!
Last reply by Fast, -
В тази тема можете да споделите кои държави сте посетили, какви са ви впечатленията, общо взето всичко за воаяжите.
Last reply by OstapBender, -
Фейсбуц, Майспейс, ФрендстЪр, Гугъл+ и други линкове към вашите профили - тук! (Има стари отделни теми, но е време да обновим)
Last reply by Starboy,