Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
560 теми в раздела
-
- 39 отговора
- 707 преглеждания
Каква музика слушате докато шофирате? (Не намерих подобна съществуваща тема) Аз съм си направил плейлист с песни, които ми харесва как звучат в колата и не натоварват. От време на време ги разменям като някоя ми омръзне.
Last reply by Just_Me, -
- 69 отговора
- 2,6k преглеждания
Може да споделите вашата лична драма, интересно ми е какво е усещането!
Last reply by xroflx9, -
- 1 follower
- 46 отговора
- 1,3k преглеждания
Гледате ли го?
Last reply by THE IIconic, -
Без обиди. Забранено е двойното постване и натрапването на теми, безинтересни за останалите потребители. Специално за някои скумрии и нашественици които са решили да ни спамят! Без обид. Двойной постинг и вторжение в темы, неинтересные другим пользователям, запрещены.
Last reply by DevilWish, -
- 7 отговора
- 279 преглеждания
Какво мислите?
Last reply by FikLena, -
- 16 отговора
- 889 преглеждания
Добавил съм интересни въпроси, надявам се да ви хареса.
- 1 follower
- 81 отговора
- 4,3k преглеждания
Редно ли е според вас такова поведение спрямо малки деца? Да бъдат насърчавани да пеят песни на английски език, без да знаят какво точно пеят, за какво се пее в англоезичните песни? Лично аз съм отвратена от подобно мнение на "майка"! Моята сестра и до днес е запалена по англоезичната музика и само такава слуша, за нещастие покрай нея - и племенницата ми. Аз като малка покрай сестра ми, и защото беше модерно, също слушах англоезична музика - групата EAST 17. Сестра ми слушаше и тях, както и "TAKE THAT", " Продиджи", "Нирвана" и "Металика". Тази музика изобщо не беше по мой вкус. Често въртеше една песен и веднъж я попитах как се казва тази песен. Като ми каза о…
Last reply by Lelqtian, -
Без обиди. Забранени са двойното постване и натрапването на теми, безинтересни за останалите потребители.
Без обиди. Забранени са двойното постване и натрапването на теми, безинтересни за останалите потребители.
- 1 follower
- 33 отговора
- 1,4k преглеждания
Ще ми е интересно да споделите какви реакции предизвиквате с коментарите си. Отидете на профила си вижте колко емотикони са били получени за ваши коментари. https://www.ramania-bg.com/profile/737-meleto/reputation/ Копирайте! 205205 5757 124124 44 1313 1341 1334 88 33 1111 Общо 524. 02/12/2019 Явно аз предизвиквам най-вече сърца и после палец нагоре, а на трето място съм смешен. Я
Last reply by Stela, -
- 35 отговора
- 1,4k преглеждания
Бихте ли си направили ? Имате ли ? Ако да,съжалявате ли ? )
Last reply by Willy, -
Last reply by THE IIconic, -
Last reply by LuydmilGenov, -
- 1 follower
- 11 отговора
- 1,4k преглеждания
Типологията на Майерс-Бригс, или MBTI е типологичен личностен въпросник, създаден от Катрин Кук Бригс, и дъщеря й Изабел Бригс Майерс. В тази темата можете да споделите какъв е вашия MBTI тип, историите и взаимоотношенията ви с другите MBTI типове, както и да обсъждате всичко свързано с типологията, вкл. алтернативни методи като енеаграми, соматотипи и тн. За да определете вашия тип характер, отговорете възможно най-честно на въпросите от тази страница. Какво представлява MBTI теорията накратко (цитирано от Wikipedia) Детайлни описания на всички MBTI типове са налични на тази страница. Have fun.
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 2 отговора
- 265 преглеждания
Вероятно вече сте видяли клипчетата и статиите в интернет. Днес имаше наводнение в града ни (второ за месеца и доста по - голямо от предишното). Аз съм добре, но доста съграждани имат нужда от помощ. Най - вече от помощ да се притиснат държавните служители и да възстановят пътищата в града, като ги построят този път качествено! Ама наистина качествено! Тепърва ще се разбере какви ще са щетите, но определено ще има нужда от помощ! Не знаем и какво е състоянието на пътя на прохода "Петрохан", а той е единствената ни връзка със света! Заобиколният път през Враца разбрах, че е още по - зле и по - опасен! Някои хора трябва да пътуват утре до София, включително аз, за операция,…
Last reply by Fast,