Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
555 теми в раздела
-
Last reply by Andrew Cunanan.,
-
Без обиди. Забранени са двойното постване и натрапването на теми, безинтересни за останалите потребители.
Last reply by DevilWish, -
- 1 follower
- 33 отговора
- 1,1k преглеждания
Ще ми е интересно да споделите какви реакции предизвиквате с коментарите си. Отидете на профила си вижте колко емотикони са били получени за ваши коментари. https://www.ramania-bg.com/profile/737-meleto/reputation/ Копирайте! 205205 5757 124124 44 1313 1341 1334 88 33 1111 Общо 524. 02/12/2019 Явно аз предизвиквам най-вече сърца и после палец нагоре, а на трето място съм смешен. Я
Last reply by Stela, -
- 35 отговора
- 1,2k преглеждания
Бихте ли си направили ? Имате ли ? Ако да,съжалявате ли ? )
Last reply by Willy, -
Без обиди. Забранени са двойното постване и натрапването на теми, безинтересни за останалите потребители.
Last reply by THE IIconic, -
Last reply by GriskoBeats, -
- 1 follower
- 11 отговора
- 1,3k преглеждания
Типологията на Майерс-Бригс, или MBTI е типологичен личностен въпросник, създаден от Катрин Кук Бригс, и дъщеря й Изабел Бригс Майерс. В тази темата можете да споделите какъв е вашия MBTI тип, историите и взаимоотношенията ви с другите MBTI типове, както и да обсъждате всичко свързано с типологията, вкл. алтернативни методи като енеаграми, соматотипи и тн. За да определете вашия тип характер, отговорете възможно най-честно на въпросите от тази страница. Какво представлява MBTI теорията накратко (цитирано от Wikipedia) Детайлни описания на всички MBTI типове са налични на тази страница. Have fun.
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 2 отговора
- 238 преглеждания
Вероятно вече сте видяли клипчетата и статиите в интернет. Днес имаше наводнение в града ни (второ за месеца и доста по - голямо от предишното). Аз съм добре, но доста съграждани имат нужда от помощ. Най - вече от помощ да се притиснат държавните служители и да възстановят пътищата в града, като ги построят този път качествено! Ама наистина качествено! Тепърва ще се разбере какви ще са щетите, но определено ще има нужда от помощ! Не знаем и какво е състоянието на пътя на прохода "Петрохан", а той е единствената ни връзка със света! Заобиколният път през Враца разбрах, че е още по - зле и по - опасен! Някои хора трябва да пътуват утре до София, включително аз, за операция,…
Last reply by Fast, -
- 38 отговора
- 1,3k преглеждания
До каква степен сте емоционални, има ли нещо, което да ви разплаче? Кога последно плакахте? За какво?
Last reply by DevilWish, -
- 3 отговора
- 410 преглеждания
Не видях да има такава тема. Почти три години след пандемията, как се отрази при вас? Имахте ли големи загуби в личен или професионален план? Карахте ли вируса, и колко пъти?
Last reply by Emanuela.Carey, -
- 1 отговор
- 712 преглеждания
Знам, че знанието е равносилно на ерес (ако така е думата на български). Но се1, има сайтове дето позволяват да учите разни якички неща. Кои от тях ползувате за да се образУвате ? Аз лично ползвам страшно много Ко(У)рсера. Първо защото я чета като кур-сера, но по - специално защото е супер академичен и има задачки закачки: https://www.coursera.org/ Другият як сайт, който ползвам се казва: https://www.edx.org/, той е алтернатива на корсера, но е създаден по инициатива на Харвард и М.И.Т. Яки са курсовете, но за да земеш сертификат требе да платиш. Накрая преди лягане, колкото и странно да звучи обичам да гледам некви чик флик курсчета за йога, self este…
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 1 follower
- 108 отговора
- 4,6k преглеждания
Без обиди. Забранени са двойното постване и натрапването на теми, безинтересни за останалите потребители (пр. Рики Мартин)
Last reply by pacho, -
- 69 отговора
- 3,2k преглеждания
Без обиди. Забранени са двойното постване и натрапването на теми, безинтересни за останалите потребители (пр. Рики Мартин).
Last reply by Stela, -
- 1 follower
- 114 отговора
- 6,5k преглеждания
Без обиди. Забранени са двойното постване и натрапването на теми, безинтересни за останалите потребители (пр. Рики Мартин).
Last reply by Stela, -
- 2 followers
- 200 отговора
- 13,2k преглеждания
Съсипахте го тоя форум! Какво имате против чичо! Пък и съм сигурен че не само гранд дамата няма да каже "НЕ" на горещи нощи в ел ей с него.
Last reply by Kitty,