Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
555 теми в раздела
-
- 14 отговора
- 469 преглеждания
От днес аз ще водя горещия стол, защото Иван /-A/ няма да може, тъй като започва училище. На горещия стол сядам аз. Въпроси към мен можете да задавате до 05.09 23:00. Без обиди, моля.
Last reply by Nikolay, -
- 4 отговора
- 235 преглеждания
На горещия стол сяда gogofena Въпросите си към него може да задавате до 02.09 23:00. Без обиди
Last reply by gogo, -
- 18 отговора
- 845 преглеждания
Здравейте,драги съфорумци!Честит Рожден ден,скъпа Рама!Този разказ е нещо,което писано преди доста време и изразява моментните ми чувства.Надявам се да ви хареса,всичко е с цел да бъде забавно. Приликите и разликите с действителни лица не са случайни! Докато последните от Август сеизнизваха,феновете все повече тръпнаха в очакване на Концерт-спектакъла нагодината - "8 години Рамания".Някои се организираха да ходятзаедно,други правеха плакати,трети пък решиха да спят на палатки пред НДК.Но феноветена Mittew и senuj се отличиха с оригинални идеи.Първите наприха специално CD сТоп коментарите на скандалната звезда,докато другите изработиха трансперант,накойто с кр…
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 47 отговора
- 1,3k преглеждания
Ами ясна е темичката нека сега видим кои песни още си дъним на слушалките, така може и да се досетим за някоя позабравена . Моите най-стари песни в телефона са: - Емилия - Изгори ме с устни - Димана - Пак ме преследваш - Камелия - Луд си по мен - Chemical Brothers - Hey boy, hey girl
Last reply by Nicolas, -
- 3 отговора
- 180 преглеждания
Разкажете как се справяте в училище, оценки, ходите ли на олимпиади и състезания, къде учите, защо учите там и т.н.Разкажете за училищния си живот тук.
Last reply by Nicolas, -
- 7 отговора
- 323 преглеждания
На горещия стол сяда Planeta_Payner Въпросите си към него може да задавате до 30.08 23:00. Без обиди!
Last reply by French Kiss, -
- 9 отговора
- 567 преглеждания
Темата е ясна,вие сте на ход.
Last reply by GriskoBeats, -
- 7 отговора
- 223 преглеждания
Честит Рожден Ден!
Last reply by Nikolay, -
- 8 отговора
- 444 преглеждания
На горещия стол сяда Loka Въпросите си към него може да задавате до 28.07 23:00. Без обиди!
Last reply by Loka, -
- 4 отговора
- 290 преглеждания
На горещия стол сяда Христина Въпросите си към него може да задавате до 27.08 23:00. Без обиди!
Last reply by Христина', -
- 33 отговора
- 953 преглеждания
Тъй като тази тема много нашумя пред последната една година, бих искал да ви попитам какво смятате за политическата ситуация в България? Днес, на прага пред нови избори кой бихте искали да дойде на власт, какъв човек бихте искали да ви управлява? Имате ли надежда България да се "оправи" със следващото правителство? Моля, споделете тук.
Last reply by newyearsday, -
- 16 отговора
- 525 преглеждания
На горещия стол сяда Salvatore. Въпросите си към него може да задавате до 24.08 23:00. Без обиди!
Last reply by Starboy, -
- 15 отговора
- 325 преглеждания
Честит Рожден Ден!
Last reply by Sisa, -
- 11 отговора
- 462 преглеждания
На горещия стол сяда Mitencetoy Въпросите си към него може да задавате до 21.08 23:00. Без обиди!
Last reply by mitencetoy, -
- 1 отговор
- 213 преглеждания
На горещия стол сяда Angel. Въпросите си към него може да задавате до 18.08 23:00. Без обиди!
Last reply by GriskoBeats,