Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
555 теми в раздела
-
Горещ стол с -A. 1 2
by -A.- 33 отговора
- 1,2k преглеждания
На горещия стол сяда -А. Въпросите си към него може да задавате до 15.08 23:00. Без обиди!
Last reply by -A., -
- 5 отговора
- 235 преглеждания
Честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие и късмет! Поздрав:
Last reply by anastasb, -
- 5 отговора
- 306 преглеждания
Здравейте, от няколко дни правя сайт за Даяна. Е, най-накрая е готов. Надявам се тя някой ден да го види и наистина да го направи официален. Искам да видя и вашето мнение какво е Ще се радвам и на нови идеи за сайта. Ето го и сайта: http://dayana-official.weebly.com/
Last reply by Jouey, -
- 18 отговора
- 530 преглеждания
На горещия стол сяда Senhor Въпросите си към него може да задавате до 08.08 23:00. Без обиди!
Last reply by Senhor, -
- 2 отговора
- 233 преглеждания
На горещия стол сяда ChrisCattaneo Въпросите си към него може да задавате до 03.08 23:00. Без обиди!
Last reply by French Kiss, -
- 3 отговора
- 226 преглеждания
„Когато престанем да следваме погрешните неща в живота си, даваме зелена светлина на правилните да ни се случат.“ „Никой не може да върне времето и да започне отначало, но всеки може да започне ново начало от днес и да изгради своето бъдещето. Преди обаче да направим тази трансформация, трябва да спрем да вършим нещата, които ни дърпат назад.“ Ето някои идеи за начало: 1. Спрете да прекарвате времето си с неподходящите хора. - Животът е твърде кратък, за да го споделят с хора, които не ви ценят достатъчно. Не забравяйте, че не са важни хората, които са до вас, когато сте на върха, а тези които застават плътно зад вас, когато сте на дъното. Те са истинскит…
Last reply by МачуПикчу, -
- 12 отговора
- 409 преглеждания
На горещия стол сяда Lovestoned Въпросите си към него може да задавате до 31.07 23:00. Без обиди!
Last reply by wga..ca, -
- 28 отговора
- 990 преглеждания
На горещия стол сяда alexandar44 Въпросите си към него може да задавате до 25.07 23:00. Без обиди!
Last reply by panamera, -
- 1 отговор
- 197 преглеждания
Здравейте! От малък никога не съм обичал месо, но заради родителите ми съм ядял по малко през по-голямата част от живота си. От ноември 2013 обаче съм вегетарианец, а от 10 дни съм и виган (в хранително отношение). От доста месеци вече гледам клипчетата на Freelee the Banana Girl, които са забавни и доста образователни, както и чета статии и форуми по темата, затова, ако някой има въпроси, мога да опитам да му отговоря. Пускам темата, защото ми е интересно дали има други хора, които не ядат месо (и/или животински продукти), какви са причините за това и какви резултати са постигнали. Споделете
Last reply by чушка., -
- 13 отговора
- 951 преглеждания
На горещия стол сяда Fuck off. Въпросите си към него може да задавате до 18.07 23:00. Без обиди!
- 16 отговора
- 638 преглеждания
На горещия стол сяда Smith. Въпросите си към него може да задавате до 16.07 23:00. Без обиди!
Last reply by Andrew Cunanan., -
Горещ стол със Sylar 1 2 3
by -A.- 54 отговора
- 1,6k преглеждания
На горещия стол сяда Sylar. Въпросите си към него може да задавате до 13.07 23:00. Без обиди!
Сега се рових за някви детски филмчета от "младините" и се сетих за толкова неща... Вие сте 90’s ако: Помните ли: -Неделните детски по Канал 1. -Когато президент беше Жельо Желев -Барбароните -Струваше си да се става рано в неделя за да гледаме сутрешната анимация. -Вашите са ви купували ”Шоколадови Яйца” Киндер Сюрприз. И все още някада имате закътани какви ли не изграчки. -Събирахте албумчета с миришешти картинки, а по-късно и с кечистите. -Подчинявахме се на родителите си, за всичко. Без претенции! -Когато излязоха на мода теливизионните игри и си разменяхме дискети - Super Mario, Танковете, Contra и т.н. -Помните старите банкноти, ледените …
Last reply by Sisa, -
- 11 отговора
- 489 преглеждания
Интересно ми стана ..да видим!
Last reply by AMAZING., -
Линк за слушане: Пират ФМ Водеща: Аз За поздрави и музикални желания: Skype pirat.fm или тук в темата. Да се позабавляваме заедно! https://www.facebook.com/piratfm?fref=ts
Last reply by DeanWinchester,