Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
560 теми в раздела
-
- 5 отговора
- 247 преглеждания
Честит рожден ден! С пожелания за упорство, за да следваш копнежите си, твърдост, за да ги постигаш, постянство, за да ги осъществиш и много обич, за да дава смисъл на всичко това! Поздрав с една от любимите ти песни:
Last reply by Елена, -
- 5 отговора
- 233 преглеждания
Честит Рожден Ден! Много здраве и късмет!
Last reply by Gerganafen, -
- 5 отговора
- 233 преглеждания
Честит Рожден Ден, приятел. Може да не пишеш, но си постоянен. Всичко най-хубаво ти желая.
Last reply by GSimeonova, -
- 5 отговора
- 200 преглеждания
Коментирайте!
Last reply by Fast, -
- 5 отговора
- 391 преглеждания
Честит рожден ден. Всичко най-хубаво ти пожелавам! Тази година на 99 а догодина да станеш на 100.
-
- 5 отговора
- 189 преглеждания
Честит Рожден Ден! С пожелание за много здраве, щастие, късмет, любов, успехи в ученето и много усмивки
Last reply by Gomez, -
- 5 отговора
- 207 преглеждания
Честит рожден ден, Стеле! Весел празник!
Last reply by Charlie, -
- 4 отговора
- 416 преглеждания
Снимки от промоцията на Кали - The best of Kali - ремиксирай ме! Кали пя почти през цялото време на живо, но ако не сте били там ще чуете сами скоро по БТВ. Специални гости бяха Я-я и Илиян, като последния се включи в няколко песни. АЗ БЯХ ТАМ Там бяха още: Джина Стоева, Пепа, Ивена, Габриела, Карлос, Стефани... А сигурно и някой от вас? Началото - Моме, Малино СЕКС с Илиян: Фалшива:
Last reply by tanq_raina, -
- 4 отговора
- 180 преглеждания
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 4 отговора
- 266 преглеждания
Здраве да има, другото се нарежда!
Last reply by Gerganafen, -
- 4 отговора
- 941 преглеждания
Каква е работата ви и професионално как се развивате
Last reply by Ciaga, -
- 4 отговора
- 370 преглеждания
Здравейте! Успях да си намеря някои от картинките, които красят обложките на албумите на "Пайнер", които си слагам за тапети. Имам обложките със картинките от "Пайнер хит сезони есен" 2005 и 2006, летните хитове от същите години + 2007, единствено не мога да открия тази снимка в голям размер откъде са я взели от "Пайнер". Знаете ли откъде от "Пайнер" си намират картинки за обложките? А вие имате ли тапети с тези снимки?
Last reply by Fast, -
- 4 отговора
- 187 преглеждания
Честит рожден ден! Желая ти много щастливи мигове, успехи и най - вече здраве. Радвай се на Райна и творчеството й още дълги години!
Last reply by GSA, -
- 4 отговора
- 245 преглеждания
Честит рожден ден! С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си; смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш; и много любов, за да дава смисъл на всичко това!
Last reply by Marrtin, -
- 4 отговора
- 297 преглеждания
Честито на nikinlay, който спечели с 22 точки! Charlie е на второ място със 17-тте си точки, а след него е Kondomcho с 16 точки. pechenko и Dinnev се нареждат на 4-то и 5-то място с по 14 точки.
Last reply by Danger.,