Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
555 теми в раздела
-
- 5 отговора
- 260 преглеждания
Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан на всички! Живи и здрави да сте и много обичани и любвеобилни. П.С. Използвам случая да пожелая много дълга любов на Nikolay и неговият приятел..
Last reply by MeRy, -
- 3 отговора
- 283 преглеждания
Честит празник, скъпи съфорумци! Да сте живи и здрави и да знаете, че много ви обичам!
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 0 отговора
- 369 преглеждания
Тъй като много се кефя на обновения Андроид, но всякаш нещо не ми достига...От няколко поредни вечери си цикля в Гоогле Магазина обаче не намирам абсолютно нищо ново, нито интересно. Нека темата бъде за споделяне на онези супер яки приложения и апликации, които не са в топ класациите, а са скрити някъде там назад, но са супер полезни, важни и интересни. Аз ще ви предложа няколко, за да въведем някакво правило за споделяне: 1. Име на приложението 2. Иконка 3. Кратко описание 4. Мнението ви за даденото приложение, колко често го използвате и т.н. A именно 1. Zaplata brurto-neto 2. цък 3. Изчислява бруто-нето заплатата, която получаваш, детай…
Last reply by ANGEL, -
- 3 отговора
- 406 преглеждания
Ето една тема, в която да поставяме всички велики клипчета и лафчета в тях, които ни навлизат в живота ... ... мястото за "Меринджей", "Като котка са", "Миеш си п*тката", "На ти тази краставица", Джорджано, Азо Оригинал и т.н. It's show time! Като се съберат повече и може да напраивм и класация
Last reply by AMAZING., -
- 21 отговора
- 1k преглеждания
Ето ги участниците - кой с кого ще си размени подаръците. Sylar - 15 ambrosius_vallin - 15 Outspoken - 8 Winner - 8 freagle - 7 Nicolas - 7 Христина' - 9 Dzhaner - 9 ChudoTy - 6 momo - 6 ANGEL - 4 Jorro - 4 Aggressive - 14 dragon - 14 И тъй като няма много участващи в играта..на другите останали потребители числата им са различни,но реших аз да разпределя кой с кого.Ето ги: Патрик - 5 Smith - 3 ChrisCattaneo - 1 Stela - 10 EuroDance- 2 hrsta - 12 Споделяйте си нещата тук до 00:00h. 31 декември.
Last reply by hero.in, -
- 14 отговора
- 455 преглеждания
Честит имен ден на всички именници и най-вече на -A.
Last reply by Gerganafen, -
- 10 отговора
- 324 преглеждания
Днес празнуват: Aggressive,Амброзиус,Nicolas,Nikolai,hrsata.Може да има и още,аз се сетих само за тези. На именниците да им е живо и здраво името и да им се случват само хубави неща.Весел празник! Чрез ефира също поздравявам и майка ми и двама от братовчедите ми,които също празнуват.
Last reply by hrsata, -
- 33 отговора
- 1,1k преглеждания
1.bobito 2.niksbg(NICK.) 3.Fast 4.Jorro 5.Патрик 6.Nolah 7.freagle 8.Denis 9.AMAZING. 10.Sisa 11.чушка. 12.Flexius 13.Winner 14.Aggressive 15.mitak_94 16.Smith 17.Христина' 18.D-slav 19.<Toxic> 20.dragon 21.momo 22.heartless 23.Outspoken 24.Dzhaner 25.sash0 26.Елена 27.ANGEL 28.pacho 29.Gerganafen 30.OMG 31.CtrlAltDel
Last reply by hrsata, -
- 9 отговора
- 450 преглеждания
Здравейте! Като една стара съфорумка си позволявам да ви помоля да ми помогнете в един конкурс, в който участвам. Единственото, което се иска от вас е да натиснете зеления бутон ГЛАСУВАЙ под снимката от този линк: КОНКУРС SANTIA Благодаря предварително на всеки дал гласа си!
Last reply by BEHA, -
- 44 отговора
- 2,3k преглеждания
Нетърпеливи сте, знам! Затова направо пускам резултатите. Дебют на годината: California. - 25т. ambrosius_vallin - 10т. Nicolas - 3т. Fast - 3т. Salvatore - 2т. hrsata - 1т. Respect на годината: Ивал.ЪТ - 17т. Jorro - 10т. OstapBender - 6т. Kremito - 5т. VASSETO - 4т. Сашо - 4т. Shh... It's a secret - 2т. Stela - 1т. Раздел на годината: "Поп Фолк" - 22т. "Зона Рамания" - 11т. "Pop, Dance, Disco, Latino " - 5т. "Графичен Дизайн и Фотография" - 4т. "Балканска музика" - 2т. Тема на годината: "Чат мания" - 17т. "Докога Галена ще саботира проекти на колеги?" - 7т. "Поп-Фолк скандали" - 5т. "Нереализираните" - 3т. "Галена: Не съм …
Last reply by OstapBender, -
- 62 отговора
- 2k преглеждания
Здравейте. Имам тази идея отдавна и реших да я споделя с вас. Би било интересно, нали? Представете си какво ще стане като ме види freagle, но тогава Деси няма да може да ме банне и ще ви кажа кога излиза Оцковата на Преслава. И така, ако сте съгласни, кажете кога и къде. Може в София например. И не, аз не съм от София. Нека обсъждаме това тук, не затваряйте темата.
- 28 отговора
- 1,3k преглеждания
Здравейте,мили съфорумци.Тъй като годината е почти към края си,аз реших да направя тази тема,където да пишем за най-важните неща,които са случили с нас през 2013 и да си направим равносметка за изминаващата година.Надявам се да прекарате хубави моменти в темата,докато четете или пишете.
Last reply by Starboy, -
Както знаете, 2013 година е вече към края си и аз реших да пусна такава тема. Нека всеки да си избере една цифра (от 1 до 50) и да я напише тук. На 30 декември ще пусна късметчетата за 2014 година. (Вече са готови късметчетата.. после да не кажете, че съм избрал хубави неща за определени хора.) ---- Също така измислих и една игра.Всеки до 25.12 да ми напише на ЛС една цифра (от 1 до 15) и кой с когото падне ще си разменяте подаръци - графики,пожелания,картинки и т.н. Например: AMAZING. - 1 и dragon - 1..ще си подарят каквото искат,както казах - графики,пожелания,картинки..няма значение. УСПЕХ! Заети числа: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 …
Здравейте, на повечето е ясно за какво правя темата и е ясно защо аз я правя. В този форум от години има проблем с модерирането, но новата вълна модераторчета направо се насраха с дадената им власт. Всичко всъщност се върти около един тип, който в последната година особено, е взел едва ли не Рамания на концесия и си прави каквото знае с ясното съзнание, че на Момо в последно време не му се занимава. Този тип е Ноле и ако не друго, в тази тема ще му помогнем да напише поне 2 поста на кръст, в които не заплашва и не наказва, задовалявайки низките си страсти, очевидно предизвикани от не много запълнен със съдържание живот, а да напише и той нещо като редови форумец. То…
Last reply by AMAZING., -
- 37 отговора
- 3k преглеждания
Привет, скъпи приятели и съфорумци. Дойде време и за тазгодишните награди. Гласуването започва от днес /14.11.2013/ и продължава до /08.12.2013/. Както знаете, във всяка категория давате до 3 предложения, имате и правото на въздържане в някои категории. Тази година сме решили да коригираме малко наградите, премахнахме някои, които сметнахме за излишни и добавихме нови. Тази година наградите на Ramania ще бъдат проведени и представени на и за вас от Sylar и AMAZING. А ето и прословутите категории: 1. Дебют на годината 2. Respect на годината 3. Раздел на годината 4. Тема на годината 5. Коментар на годината 6. Раманиак с най-интересни коментари 7. Раманиак -…
Last reply by AMAZING.,