Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
560 теми в раздела
-
- 4 отговора
- 301 преглеждания
На горещия стол сяда Христина Въпросите си към него може да задавате до 27.08 23:00. Без обиди!
Last reply by Христина', -
- 4 отговора
- 253 преглеждания
Честит рожден ден, Ники! Щастлив живот, прекрасна младост, желая ти навред успех, да срещаш трудностите с радост - да останеш истински човек! Пожелавам ти бъдеще, по-светло от слънцето: щастливи мигове, повече от звездите и любов - по-истинска от самите нас! Поздрав:
Last reply by Gerganafen, -
- 4 отговора
- 251 преглеждания
На горещия стол сяда gogofena Въпросите си към него може да задавате до 02.09 23:00. Без обиди
Last reply by gogo, -
- 4 отговора
- 776 преглеждания
Миналата година така и не се проведе това събитие Нека да видим тази година какво ще стане! Тъй като Мирела няма време за форума, щафетата я поемаме аз и Стела. За целта е нужно Кандидатите/ките да се запишат под формата на коментар, заедно с бланката за участие и снимките Бланка: nickname в форума две имена град години девиз /и още каквото прецените, да споделите за себе си, пред всички/ Изпратете 3 снимки, като се съобразите с 4-те точки отдолу. 1. не по-стари от 3 месеца 2. в цял ръст (без очила, шапки и прочие) 3. близък план (селфи) 4. да сте сам/а на снимките 5. снимка по-ваш избор (снимки преминали през фотошоп, директно дисквалифицират у…
Last reply by Само_мене_нямаш, -
- 4 отговора
- 509 преглеждания
Жив, здрав, прав и курав !
Last reply by Lelqtian, -
- 4 отговора
- 172 преглеждания
Честит рожден ден, бъди здрав, силен, корав, винаги готов да се учиш и да правиш нови неща. Не се носи по течението, по течението се носят само неодушевени предмети, а ти си огън човек! Поздрав:
Last reply by mitak_94, -
Имате ли профил в сайта и качвате ли нещо?
Last reply by Fast, -
- 4 отговора
- 295 преглеждания
Извинявам се, че правя тази тема, но това остана единственият форум за поп-фолк, а искам да попитам нещо съфорумците. Знам, че имаше фенове на поп фолка, които бяха запалени и по латино сериалите и по графиките и киснеха в раздела "Аватари, подписи и wallpapers" на форума tvnovelasbg 4 forumer.com Кои от вас киснеха там, как ви бяха никовете и имате ли албуми във фотобукета? Питам, за да си намеря някои липсващи неща, а и ще ми е драго да прочета отново някои форумци, направили ми симпатични впечатления. Аз киснех там инкогнито, в периода 2005 - 2007 бях запалена и по латино сериалите и зяпах канала "Романтика". Ето как изглеждаше форума:
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 4 отговора
- 191 преглеждания
Честит празник на всички, които носят имената: Йордан, Йорданка, Данчо, Дана, Боян, Богдан, Богдана Днес честваме един от най-големите християнски празници – Йордановден (Богоявление). На този ден Йоан Кръстител покръства Исус Христос във водите на река Йордан. Според библейския разказ Йоан Кръстител потопявал до шията всеки човек, когото кръщавал, и го държал така, докато не изповядал всичките си грехове. Когато видял Исус обаче, той веднага се поклонил и казал, че Исус трябва да се кръсти при него. Но Исус влязъл във водите на река Йордан и тогава се отворили небесата, отгоре блеснала светлина, подобно на мълния, и Духът Божий във вид на гълъб сляз…
Last reply by adorable, -
- 3 отговора
- 253 преглеждания
Фики най-накрая сложи годежен пръстен и постави край на своето ергенство. Тази вечер двете семейства са се събрали и по стар обичай сгодили двамата влюбени. Коментирайте!
Last reply by Само_мене_нямаш, -
- 3 отговора
- 331 преглеждания
Слънчицето и златното сърчице на Рамания отсъстваше няколко дни, та да ви питам - липсваше ли ви, защото аз лично не можех да спя от мъка и притеснение!
Last reply by Stela, -
- 3 отговора
- 267 преглеждания
Мисля си, че темата ще бъде полезна. Поне мислех, че ще бъде, защото ако има хора които искат да работят извън България или да учат в чужбина, ще се опитам да споделя информация, както и се надявам всички които сме извън България да споделим опит. С времето се научих, че да си помагаме е по - ценно от това да успее индивидуална човек на всяка цена. Освен това успеха е нещо много трудно измеримо и само въпросният индивид знае как се чувства. За следването в чужбина, аз мога да споделя само за последната си година от бакалавъра, който като цяло беше в България, но на финала отидох в Лондон. Тогава се изискваше, както и сега TOEFL или IELTS. Преди да тръгнете да д…
Last reply by Glamdring, -
- 3 отговора
- 304 преглеждания
Честит празник, скъпи съфорумци! Да сте живи и здрави и да знаете, че много ви обичам!
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 3 отговора
- 305 преглеждания
ИЗГОНИХТЕ ХОРАТА, БРАВО. ПРАЗНУВАЙТЕ.
Last reply by Fast, -
- 3 отговора
- 181 преглеждания
Честит имен ден, Стеф! Да ти е живо и здраво името! Много късмет и хубави емоции!
Last reply by adorable,