Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
560 теми в раздела
-
- 62 отговора
- 2k преглеждания
Здравейте. Имам тази идея отдавна и реших да я споделя с вас. Би било интересно, нали? Представете си какво ще стане като ме види freagle, но тогава Деси няма да може да ме банне и ще ви кажа кога излиза Оцковата на Преслава. И така, ако сте съгласни, кажете кога и къде. Може в София например. И не, аз не съм от София. Нека обсъждаме това тук, не затваряйте темата.
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 28 отговора
- 1,4k преглеждания
Здравейте,мили съфорумци.Тъй като годината е почти към края си,аз реших да направя тази тема,където да пишем за най-важните неща,които са случили с нас през 2013 и да си направим равносметка за изминаващата година.Надявам се да прекарате хубави моменти в темата,докато четете или пишете.
Last reply by Starboy, -
Както знаете, 2013 година е вече към края си и аз реших да пусна такава тема. Нека всеки да си избере една цифра (от 1 до 50) и да я напише тук. На 30 декември ще пусна късметчетата за 2014 година. (Вече са готови късметчетата.. после да не кажете, че съм избрал хубави неща за определени хора.) ---- Също така измислих и една игра.Всеки до 25.12 да ми напише на ЛС една цифра (от 1 до 15) и кой с когото падне ще си разменяте подаръци - графики,пожелания,картинки и т.н. Например: AMAZING. - 1 и dragon - 1..ще си подарят каквото искат,както казах - графики,пожелания,картинки..няма значение. УСПЕХ! Заети числа: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 …
Last reply by Andrew Cunanan., -
Здравейте, на повечето е ясно за какво правя темата и е ясно защо аз я правя. В този форум от години има проблем с модерирането, но новата вълна модераторчета направо се насраха с дадената им власт. Всичко всъщност се върти около един тип, който в последната година особено, е взел едва ли не Рамания на концесия и си прави каквото знае с ясното съзнание, че на Момо в последно време не му се занимава. Този тип е Ноле и ако не друго, в тази тема ще му помогнем да напише поне 2 поста на кръст, в които не заплашва и не наказва, задовалявайки низките си страсти, очевидно предизвикани от не много запълнен със съдържание живот, а да напише и той нещо като редови форумец. То…
Last reply by AMAZING., -
- 37 отговора
- 3k преглеждания
Привет, скъпи приятели и съфорумци. Дойде време и за тазгодишните награди. Гласуването започва от днес /14.11.2013/ и продължава до /08.12.2013/. Както знаете, във всяка категория давате до 3 предложения, имате и правото на въздържане в някои категории. Тази година сме решили да коригираме малко наградите, премахнахме някои, които сметнахме за излишни и добавихме нови. Тази година наградите на Ramania ще бъдат проведени и представени на и за вас от Sylar и AMAZING. А ето и прословутите категории: 1. Дебют на годината 2. Respect на годината 3. Раздел на годината 4. Тема на годината 5. Коментар на годината 6. Раманиак с най-интересни коментари 7. Раманиак -…
- 13 отговора
- 554 преглеждания
Знам, че сигурно ще отнеса доста хейт заради тази тема, ама честно казано гледах по ББС един филм направен от една мърла за черноморието. Естествено комплексираните Англичани се опитват да пренасочат туристите си към Гърция, а не към нашият бардак. Не мога да ги виня за това отчасти, но само отчасти. Това което ме дразни у тях е, че изкрват само нас отрепки, а другите нации като гърците и италианците величаят. Изкарват, че е най- лесно в нашето черноморие да се напиеш, биеш и умреш от свръх доза, което може и да е така. Това което адски много ме подразни в това видео е колко глупав народ сме. Тя (журналистката) ни се подиграва, дори в жестикулациите, в поведението, …
Last reply by heartless, -
- 14 отговора
- 490 преглеждания
Качеството на снимките е малко лошо,но..да има там.
Last reply by Paradise., -
- 45 отговора
- 1,5k преглеждания
Като за финал Aggressive сядя на горещия стол.Въпросите си към него може да задавате до 04.09 21:00h. Потребителят си запазва правото да не отговори на въпроси, които сметне за ненужни. Обидите се наказват! Догодина пак сладури. пс; благодаря на чушка. и freagle, че ми помагаха
Last reply by Nikolay, -
- 19 отговора
- 842 преглеждания
На горещия стол сяда Goosh. Въпросите си към него може да задавате до 02.09 21:00h. Потребителят си запазва правото да не отговори на въпроси, които сметне за ненужни. Обидите се наказват!
Last reply by Goosh, -
- 22 отговора
- 767 преглеждания
На горещия стол сяда Snape. Въпросите си към него може да задавате до 31.08 21:00h. Потребителят си запазва правото да не отговори на въпроси, които сметне за ненужни. Обидите се наказват!
Last reply by Starboy, -
- 27 отговора
- 1k преглеждания
На горещия стол сяда Mr. Greshen. Въпросите си към него може да задавате до 29.08 21:00h. Потребителят си запазва правото да не отговори на въпроси, които сметне за ненужни. Обидите се наказват!
Last reply by Mr. Greshen, -
- 32 отговора
- 1,1k преглеждания
На горещия стол сяда Ivanhoe. Въпросите си към него може да задавате до 27.08 21:00h. Потребителят си запазва правото да не отговори на въпроси, които сметне за ненужни. Обидите се наказват!
Last reply by Ivanhoe, -
- 40 отговора
- 1,3k преглеждания
На горещия стол сяда Pierre. Въпросите си към него може да задавате до 25.08 21:00h. Потребителят си запазва правото да не отговори на въпроси, които сметне за ненужни. Обидите се наказват! Ако искате и вие да се запишете, направете го в тази ТЕМА.
Last reply by Pierre, -
Горещ стол 1 2
by AMAZING.- 27 отговора
- 2,2k преглеждания
Здравейте. Горещият стол се завърна. Записванията стават тук, в тази тема. Да обясня за незнаещите какво представлява горещият стол - даден потребител се записва в темата и има на разположение 2 дни да отговаря на до 10 въпроса в един пост от даден потребител.Ще Ви помоля въпросите да не съдържат обиди! И отварямеее врати. Записани: Bandolero /18.07-20.07/ ТЕМА Hristina^ /20.07-22.07/ ТЕМА Nicolas /22.07-24.07/ ТЕМА Denis'/24.07-26.07/ ТЕМА Loka/26.07-28.07/ ТЕМА Mittew/28.07-30.07/ ТЕМА anderi/30.07-01.08/ ТЕМА ambrosius_vallin/01.08-03.08/ ТЕМА senhor.do.mar/03.08-05.08/ ТЕМА Само_мене_нямаш /05.08-07.08/ ТЕМА rette_mich. /07.08-09.08/ ТЕМА SAM' /09.08…
- 22 отговора
- 1,1k преглеждания
Здравейте!Тук гласувайте за любимия/ите си графикъор/и.Моля обосновавайте мнението си!Приятно гласуване!
Last reply by Bandolero,