Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
560 теми в раздела
-
- 3 отговора
- 162 преглеждания
Честит рожден ден и тук! Пожелавам ти от здраве и хубави емоции да не се отървеш! Всяко твое желание или амбиция да се реализират! Весело изкарване на празника!
Last reply by Gerganafen, -
- 3 отговора
- 500 преглеждания
Не видях да има такава тема. Почти три години след пандемията, как се отрази при вас? Имахте ли големи загуби в личен или професионален план? Карахте ли вируса, и колко пъти?
Last reply by Emanuela.Carey, -
- 3 отговора
- 206 преглеждания
Разкажете как се справяте в училище, оценки, ходите ли на олимпиади и състезания, къде учите, защо учите там и т.н.Разкажете за училищния си живот тук.
Last reply by Nicolas, -
- 3 отговора
- 239 преглеждания
На горещия стол сяда Marrtin. Въпросите си към него може да задавате до 24.07 23:00. Без обиди!
Last reply by KevDeBruyne, -
- 3 отговора
- 192 преглеждания
Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов, успехи с всичко което се захванеш. И да се връщаш във форума от време на време.
Last reply by Diamond., -
- 3 отговора
- 248 преглеждания
„Когато престанем да следваме погрешните неща в живота си, даваме зелена светлина на правилните да ни се случат.“ „Никой не може да върне времето и да започне отначало, но всеки може да започне ново начало от днес и да изгради своето бъдещето. Преди обаче да направим тази трансформация, трябва да спрем да вършим нещата, които ни дърпат назад.“ Ето някои идеи за начало: 1. Спрете да прекарвате времето си с неподходящите хора. - Животът е твърде кратък, за да го споделят с хора, които не ви ценят достатъчно. Не забравяйте, че не са важни хората, които са до вас, когато сте на върха, а тези които застават плътно зад вас, когато сте на дъното. Те са истинскит…
Last reply by МачуПикчу, -
- 3 отговора
- 196 преглеждания
Привет, правя тази тема в която смятам да слагаме интересни статии, интервюта и препоръки в сферата на бизнеса. Смятам, че някои от нас, ако не за всички би било много полезно. На мен специално тези статии ми действат много добре като ги прочета, защото ме мотивират по един или друг начин.
Last reply by Chris, -
- 3 отговора
- 389 преглеждания
Концерта на Глория по случай празника на града беше страхотен! Глория се появи стилно облечена, изпя някои ретро хитове като "Циганско сърце", "Не заслужаваш", всъщност не чух повечето песни, защото музиката беше усилена на макс и нищо не можах да чуя, нито да разбера. Тарапаната обаче беше ОГРОМНА! Рок фенчетата от града са в траур. Глория завърши концерта със златния си хит "Носталгия". Засега ви предлагам снимки от цифровия ми фотоапарат, след малко качвам клипчета и от таблета, а утре, като се зареди, ще кача и клипчетата от телефона на мама. (Аз нямам телефон и не ползвам). Уморена съм да качвам снимки тук, направо ви давам качения албум във фейсбука ми, но ви моля…
Last reply by Kitty, -
- 3 отговора
- 1,6k преглеждания
Здравейте! Искам да ви разкажа за участието на Елена на 21.02 в клуб "Amor" - София, където присъствах. Значи Елена пристигна с една розова къса рокличка - мисля, че беше роклята от този концерт но не съм сигурен. Започна с "Под прикритие". Останалите нейни песни, които изпълни, са: "Не ме лъжи", "Първата - последната", "Тук и сега", "Стой на място", "Безумна лудост", "Достатъчно", "Кой ще сложи края", "Не на мене тия". Изпълни и нещо като китка с чужди песни: "Новата ти" на Преслава, "Обичаш другата" на Бони, "Скасе, скасе", "Очи, очи" и др. Мисля, че не пя всичко на живо (от нейните) но не може на всяко участие да пее на живо. В началото не чу желанието за поздрав на е…
Last reply by valennceto, -
- 3 отговора
- 172 преглеждания
Честит Рожден Ден, нека всички твои желания, бъдат мои желания И весело изкарване на празника
Last reply by goplay89, -
- 3 отговора
- 428 преглеждания
Ето една тема, в която да поставяме всички велики клипчета и лафчета в тях, които ни навлизат в живота ... ... мястото за "Меринджей", "Като котка са", "Миеш си п*тката", "На ти тази краставица", Джорджано, Азо Оригинал и т.н. It's show time! Като се съберат повече и може да напраивм и класация
Last reply by AMAZING., -
- 3 отговора
- 258 преглеждания
Как прекарахте Нова година, с кого бяхте, къде бяхте? Разказвайте! И пак... За много години!
Last reply by DeanWinchester, -
- 3 отговора
- 457 преглеждания
https://www.facebook.com/groups/619004621601337/ Присъединявайте се. Всички от форума са добре дошли. Ако сте модератор драснете ми едно съобщение да ви повиша в админ.
Last reply by -A., -
- 3 отговора
- 235 преглеждания
Честит рожден ден! Желаем ти здраве, защото то е най-важно, невероятен стимул към опознаване на всичко ново, защото то ще те научи как да постигнеш предното и как да се опазиш от бедите на следващото пожелание – обич, защото това е достатъчно добра цел в живота! Поздрав:
Last reply by Само_мене_нямаш, -
- 3 отговора
- 707 преглеждания
Да бъде ли изгонена високомерната и нагла тьотка?
Last reply by Lelqtian,