Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
560 теми в раздела
-
- 3 отговора
- 201 преглеждания
Честит Празник на всички
Last reply by Vancho, -
- 3 отговора
- 190 преглеждания
Днес е "Цветница" ! Шеста Неделя на Великия пост - Връбница - Цветница. Св. апли Иасон и Сосипатър Днес се припомня тържественото влизане на Исус Христос в Йерусалим преди еврейската Пасха. Вярващите възторжено го посрещнали, разстилайки пред него дрехите си, палмови и върбови клонки, хвърляйки цветя в нозете му и пеейки Осанна! Благословен Идещият в име Господне, Царят Израилев. Празнуват: Цветан,Цвета,Цветелина,Здравко, Здравка, Камелия, Върбан, Виолета, Лилия, Латинка, Теменуга, Ясен, Явор и всички с имена на цветя и дървета. Честит празник на всички от форума със имена на цветя, дървета и храсти!
Last reply by mitak_94, -
- 3 отговора
- 275 преглеждания
На горещия стол сяда nikinlay. Въпросите си към него може да задавате до 30.07 23:00. Без обиди!
Last reply by -A., -
- 2 отговора
- 333 преглеждания
Видео 1 Видео 2 Видео 3 Видео 4 Видео 5 Видео 6 Видео 7 Видео 8 Видео 9 Видео 10
Last reply by valennceto, -
- 2 отговора
- 325 преглеждания
Кои биха били те? Коя песен с кой град ще я свържете Хайде да видим, 10 града/10 песни/10 артиста/10 държави.
Last reply by DevilWish, -
- 2 отговора
- 429 преглеждания
Може да гласувате за 5 момчета и 5 момичета. Наспоследък тук е много спокойно и е време за малко напрежение! Успех на всички. Като гласуват повече може да се направи топ 3 на момичета и на момчета.
Last reply by rakim, -
- 2 отговора
- 320 преглеждания
На горещия стол сяда pechenko Въпросите си към него може да задавате до 6.08 23:00. Без обиди!
Last reply by KevDeBruyne, -
- 2 отговора
- 268 преглеждания
На горещия стол сяда Jorro. Въпроси към него можете да задавате до 20.09 23:00. Без обиди, моля.
Last reply by Jorro, -
- 2 отговора
- 299 преглеждания
Хайде в тази тема да се преброим всички форумци от форума на телевизия "Планета". Едно птиченце ми подшушна, че тук са някои от старите кучета. Аз и в стария форум бях Kitty. Приятно ми е да видя стари никове тук. Фокси го помня със неговата мания по Камелия и плюенето по "Пайнер" и "Планета", като го гледам, още не е мръднал в мисленето си. Помня също slavitoo007, Десинцету и някои други. Други ги няма и липсват много - например Бонбонената фея и още много. Ех, как ми се иска да се съберем старата форумска тайфа.......... Бих се радвала много, ако графьорите от форума си сложат тук профилите към места, където са качвали или качват свои произведения.
Last reply by johnny89, -
- 2 отговора
- 365 преглеждания
На горещия стол сяда rette_mich. Въпросите си към него може да задавате до 09.08 21:00h. Потребителят си запазва правото да не отговори на въпроси, които сметне за ненужни. Обидите се наказват!
Last reply by rette_mich., -
- 2 отговора
- 363 преглеждания
Ето ви галерията NIGHT CLUB DREAM
Last reply by Saki4a, -
- 2 отговора
- 187 преглеждания
Одъртя с още една година 😋 да си изкараш весело и всичко най-хубаво да ти се случва само
Last reply by Willy, -
- 2 отговора
- 265 преглеждания
Вероятно вече сте видяли клипчетата и статиите в интернет. Днес имаше наводнение в града ни (второ за месеца и доста по - голямо от предишното). Аз съм добре, но доста съграждани имат нужда от помощ. Най - вече от помощ да се притиснат държавните служители и да възстановят пътищата в града, като ги построят този път качествено! Ама наистина качествено! Тепърва ще се разбере какви ще са щетите, но определено ще има нужда от помощ! Не знаем и какво е състоянието на пътя на прохода "Петрохан", а той е единствената ни връзка със света! Заобиколният път през Враца разбрах, че е още по - зле и по - опасен! Някои хора трябва да пътуват утре до София, включително аз, за операция,…
Last reply by Fast, -
- 2 отговора
- 203 преглеждания
Честито Рождество Христово. Здраве, топлина, светлина, мир, доброта и благоденствие.
Last reply by Stela, -
- 2 отговора
- 317 преглеждания
Тъй като чушка няма възможност да пусне темата тази вечер,на мен се пада честта да я направя за моя добър приятел SAM' . На горещия стол сяда SAM' . Въпросите си към него може да задавате до 11.08 21:00h. Потребителят си запазва правото да не отговори на въпроси, които сметне за ненужни. Обидите се наказват!
Last reply by SAM',