Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
560 теми в раздела
-
- 2 отговора
- 229 преглеждания
Няма какво да разяснявам. Интересно ще е да споделите, ако имате желание, кой(и) и с какво ви привлече ? Аз самият смятам, че когато си харесаме герой / героиня и се стремим да вземем част от чертите му, това ни развива: Ето й моите: 1. Артас / Вариан Рин - Артас е може би най- трагичният герой във вселената на WarCraft. Като цяло е решителен и категоричен, добрите му намерение обаче много често водят до катастрофални резултати. Вариан е другият ми любимец. Той е много упорит, ще пробва докато не стане, но няма да приеме загуба или поражение. 2. Дъмбълдор от Хари Потър - изключителен лидер, но със своите слабости. Като цяло обичам могъщи герои, които са на…
Last reply by Loka, -
- 2 отговора
- 482 преглеждания
Анелия & Dj Nicky Genov
Last reply by suziS, -
- 2 отговора
- 365 преглеждания
Имаме равенства в две от категориите. Моля гласувайте до утре в 0:00.
Last reply by Slavi, -
- 2 отговора
- 187 преглеждания
Честит рожден ден! Казват, че човек търси себе си цял живот, но навършвайки определени години, опитът ни позволява да избистрим погледа си и да свалим розовите очила. Пожелавам ти, въпреки това, да запазиш позитивизма си и винаги да възприемаш чашата наполовина пълна, вместо наполовина празна. Поздрав:
Last reply by heartless, -
- 2 отговора
- 242 преглеждания
На горещия стол сяда ChrisCattaneo Въпросите си към него може да задавате до 03.08 23:00. Без обиди!
Last reply by French Kiss, -
- 2 отговора
- 284 преглеждания
Направих тема за избиване на комплекси.Много от форумците имат тази нужда,важно е някой да помисли за тях. Предлагам вашата боксова круша да сме аз и Татяна,Андреа,Таня и другите дето сме ви черни,само защото сме щастливи! Вилнейте на воля и дано това ви направи щастливи!
Last reply by AMAZING., -
- 1 отговор
- 303 преглеждания
Константин пристига и се снима, и се лигави с "фенчетата". После седна на сепаре...Елена излезе. Пя...супер...изцяло на живо. Изпя 4 песни и почивка. Дежурно за нея "Айде, мацки", "Дай, дай"... После Константин пя 4 песни на плейбек и общо взето все едно го нямаше...Постоянно търсеше мъже и подвикваше "айде мъжете". После поздравява всички гейове...а малко по-късно се изказа иронично спрямо гейовете. Беше или пиян, или друсан. Нещо спомена Райна, ама не го слушах задълбочено, защото умрях от скука. Пацо от ББ му беше озвучител. После след 4те песни на Коцио, 20 минути почиваха. Константин започна продължението...обикаляше масите...и учудващо е около 1.73...доста нисък. …
Last reply by Protivootrova, -
- 1 отговор
- 180 преглеждания
На горещия стол сяда Loka Въпросите си към него може да задавате до 1.08 23:00. Без обиди!
Last reply by -A., -
- 1 отговор
- 29,2k преглеждания
Линк: 4аspik Varna Dj Nicky Genov & Илиян Live 1juli 2010@vbox7.com Линк: 4аspik Varna Илиян Live & Dj Nicky Genov § Kondio Perkusii @vbox7.com Линк: 4аspik Varna Илиян Live & Dj Nicky Genov @vbox7.com Линк: 4aspik Varna Илиян Live & Dj Nicky Genov (yo - yo (0)@vbox7.com Линк: 4aspik Varna Илиян Live & Dj Nicky Genov (yo - yo (1)@vbox7.com Линк: 4аspik Varna Илиян Live & Dj Nicky Genov@vbox7.com Линк: 4aspik Varna Кондио Live & Илиян Перкусии @vbox7.com Линк: 4aspik Varna Илиян Live & Dj Nicky Genov (и Кондио Перкусии) @vbox7.com Линк: 4aspik Varna Илиян Live & Dj Nicky Genov[[ @vbox.com Линк…
Last reply by tatqna_todorova, -
- 1 отговор
- 176 преглеждания
Здравейте,това е играта измислена от Paradise. миналата година,надявам се да няма проблем,че аз я пускам.Всеки,който иска да участва, до 25.12 да ми напише на ЛС една цифра (от 1 до 10) и кой с когото падне ще си разменяте подаръци - графики,пожелания,картинки,миксове,фен видеа и т.н.Моля,кръстете ЛС-то си:"Игра" Аз също мисля да участвам,но няма да гледам кой какво число ми е пратил до деня,в който ще ги пусна тук. Пример: .... -1 и ;;;;;-1 ще си подарят каквото искат-снимки,графики,миксове и т.н.
Last reply by Ivanhoe, -
- 1 отговор
- 233 преглеждания
Здравейте, мили съфорумци.Тъй като годината е почти към края си, аз реших да направя тази тема, където да пишем за най-важните, интересни, скучни или интригуващи неща, които са случили с нас през 2016-та и да си направим равносметка за изминаващата година. Надявам се да прекарате хубави моменти в темата, докато четете или пишете.
Last reply by Stela, -
- 1 отговор
- 286 преглеждания
Искам само да споделя,че повече няма да стъпя на нейно участие!Направих го само заради една приятелка,която искаше да отиде,да я види на живо и да се снима с нея! Беше пълна трагедия!Дискотеката беше почти празна,явно покрай Айдъла още повече са я заобичалиПя на пълен плейбек през цялото време,само свои песни,2 по-нови,другите някакви ретро от албума "Мария",ужас просто!През цялото време циклеше с две фрази "Наздраве" и Хайдеее",които повтаряше непрекъснато,до болка!Направо ми е жал за нея!Накрая на участието дори отказа снимка на моята приятелка,вика й "Офф,хайде след малко..."... Препоръчвам ви да не правите никога грешката да отидете на нейно участие!Загуба на врем…
Last reply by Shh... It's a secret, -
- 1 отговор
- 206 преглеждания
На горещия стол сяда Alexandrov Въпросите си към него може да задавате до 9.08 12:00 Без обиди!
Last reply by Mr. Greshen, -
- 1 отговор
- 223 преглеждания
На горещия стол сяда Angel. Въпросите си към него може да задавате до 18.08 23:00. Без обиди!
Last reply by LuydmilGenov, -
- 1 отговор
- 216 преглеждания
Купуването и продаването на гласове, и затварянето на теми е престъпление!
Last reply by Fast,