Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
560 теми в раздела
-
- 1 отговор
- 206 преглеждания
Здравейте! От малък никога не съм обичал месо, но заради родителите ми съм ядял по малко през по-голямата част от живота си. От ноември 2013 обаче съм вегетарианец, а от 10 дни съм и виган (в хранително отношение). От доста месеци вече гледам клипчетата на Freelee the Banana Girl, които са забавни и доста образователни, както и чета статии и форуми по темата, затова, ако някой има въпроси, мога да опитам да му отговоря. Пускам темата, защото ми е интересно дали има други хора, които не ядат месо (и/или животински продукти), какви са причините за това и какви резултати са постигнали. Споделете
Last reply by чушка., -
- 1 follower
- 1 отговор
- 182 преглеждания
Роумингът между страните от Западните Балкани ще бъде премахнат на 1 юли. Това означава, че гражданите и бизнесът в региона ще имат повече пари в бюджета, заяви генералният секретар на Съвета за регионално сътрудничество Майлинда Брегу, цитиран от БГНЕС. Северна Македония, Сърбия, Черна гора, Албания, Косово и БиХ ще започнат да прилагат споразумението от Втората дигитална среща на върха през 2019 г. на 1 юли, което предоставя на гражданите по-евтин роуминг за телефонни разговори, SMS съобщения и използване на интернет. Първата фаза от изпълнението на споразумението започна през 2019 г., когато цената на роуминга беше намалена с 80 процента, докато втора…
Last reply by bleron, -
- 1 follower
- 1 отговор
- 742 преглеждания
Добре дошли в темата за гласуване за тазгодишните Rama Награди! За съжаление церемония няма да се състои, поради липса на доброволец. Категория за "Коментар на годината" тази година няма да има, поради липса на единодушие (всеки е гласувал за различен коментар, или не е посочил конкретни) . Гласуването започва на 8.12.2019 и продължава до 15.12.2019. Резултатите ще бъдат обявени до 16.12.2019 Правила за гласуването: * Могат да гласуват потребители, написали най-малко 50 коментара през годината и 100 общо. Правилото не важи за потребителите в специални групи. * Нямате право да гласувате за себе си. Победителите в категории "Потребител на годината"…
Last reply by Fast, -
- 1 отговор
- 209 преглеждания
НА 04.04.09 ходих да чуя и видя легендите от Astral Projection...двамата израелци които от 1994-та година правят тъй нареченият сайкъделик транс. Траци траци като "people can fly"които само съм слушал успях да чуя на живо в столичният клуб Ескейп...ЛУДНИЦАТА БЕШЕ ПЪЛНА...оставям снимките да говорят сами за себеси Ето ги и пичовете от Astral Projection
Last reply by BEHA, -
- 1 отговор
- 237 преглеждания
Yves Larock и Jaba направиха private парти в една от залите на клуб Опера, Атланта на 1-ви Май 2009. Шоуто беше на макс, запознах се и с двамата. Yves е страхотен, смя се доста след като почти успях да му съборя апаратурата. Jaba пя на живо цяла вечер и докато почиваше си пиеше пиенето с нас. Наистина разкошно парти. Клипче на Jaba как изпълнява Rise up. http://www.youtube.com/watch?v=oFIEuKynbtQ Yves Larock in the mix: http://www.youtube.com/watch?v=4gdJnptHAL8
Last reply by djivyan, -
- 1 отговор
- 598 преглеждания
Христос Воскресе, приятели, познати и непознати ! Бъдете хора...
Last reply by Gerganafen, -
- 1 отговор
- 440 преглеждания
1. Видео 2. Видео 3. Видео 4. Видео 5. Видео 6. Видео 7. Видео 8. Видео 9. Видео 10. Видео
Last reply by AMAZING., -
- 1 отговор
- 782 преглеждания
Знам, че знанието е равносилно на ерес (ако така е думата на български). Но се1, има сайтове дето позволяват да учите разни якички неща. Кои от тях ползувате за да се образУвате ? Аз лично ползвам страшно много Ко(У)рсера. Първо защото я чета като кур-сера, но по - специално защото е супер академичен и има задачки закачки: https://www.coursera.org/ Другият як сайт, който ползвам се казва: https://www.edx.org/, той е алтернатива на корсера, но е създаден по инициатива на Харвард и М.И.Т. Яки са курсовете, но за да земеш сертификат требе да платиш. Накрая преди лягане, колкото и странно да звучи обичам да гледам некви чик флик курсчета за йога, self este…
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 1 отговор
- 140 преглеждания
ЧРД!Желая ти от сърце: любов, добри приятели, пари и още много,много рожденни дни ***
Last reply by Gerganafen, -
- 1 отговор
- 272 преглеждания
Здравейте. Не знам защо ама ми хрумна да направя и това! Можете да се запишете на ЛС (не тук)!!!
Last reply by МачуПикчу, -
Не знам дали има такава тема. Имате ли instagram?
Last reply by goplay89, -
- 0 отговора
- 584 преглеждания
Горещ стол 2022 се завръща. В продължение на 10 дни ще номинирате 5 любими форумни личности, които искате да изпържите на горещия стол. Избирайте най-енигматичните и потайни форумци, чиито "кирливи" ризи искате да изперете. Рано или късно всеки ще мине под електрическия стол, а на него пари! Всяка номинация получава съответно 5,4,3,2,1 точка. Тримата форумци с най-малко гласове, последователно ще седнат на горещия стол. На него ще се задават въпроси от всякакво естество. Въпросите също ще бъдат гласувани. Тези с най-много реакции ще бъдат зададени. ПОТРЕБИТЕЛИ, КОИТО ВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ИЗБИРАНИ: @Blueberry Как да номинирате? Задължителн…
Last reply by LuydmilGenov, -
- 0 отговора
- 162 преглеждания
На горещия стол сяда bobito. Въпросите си към него може да задавате до 3.08 23:00. Без обиди!
Last reply by -A., -
- 0 отговора
- 177 преглеждания
30 Април, 2009, Robbrie Rivera гост DJ в нощен клуб Опера, Атланта. Изживяването наистина си заслужаваше. Бях на няколко крачки от него и имах щастието да наблюдавам как работи. Роби беше нещо не на кеф в началото, но с времето се отпусна и накара тълпата да вика името му над музиката. Имах честа да се запозная с него и ми се стори доста земен човек. Миксираше прекрасно и забелязах, че се кефи много на Гета. Роби е един от любимите ми DJ и то напълно заслужено. Ето и едно клипче правено от мен: http://www.youtube.com/watch?v=BwUFWiaVOMs...re=channel_page Ето и Live микса на Роби. P.S. Не обърщайте внимание на тоя, дето се опитва да флиртува от разстояние …
Last reply by Tina, -
- 0 отговора
- 394 преглеждания
Тъй като много се кефя на обновения Андроид, но всякаш нещо не ми достига...От няколко поредни вечери си цикля в Гоогле Магазина обаче не намирам абсолютно нищо ново, нито интересно. Нека темата бъде за споделяне на онези супер яки приложения и апликации, които не са в топ класациите, а са скрити някъде там назад, но са супер полезни, важни и интересни. Аз ще ви предложа няколко, за да въведем някакво правило за споделяне: 1. Име на приложението 2. Иконка 3. Кратко описание 4. Мнението ви за даденото приложение, колко често го използвате и т.н. A именно 1. Zaplata brurto-neto 2. цък 3. Изчислява бруто-нето заплатата, която получаваш, детай…
Last reply by ANGEL,