Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
555 теми в раздела
-
Подкрепяте ли протеста на "Възраждане" и подтикването към щурм от Костадин Костадинов (ака Копейкин)?
by ice_hot_sm- 1 follower
- 15 отговора
- 621 преглеждания
Какво е мнението ви?
Last reply by GriskoBeats, -
- 20 отговора
- 1,4k преглеждания
Добре дошли в темата за определяне на номинации за тазгодишните Rama Награди! Тъй като това ще е последния път в който водя тези награди, си позволих да направя промени в категориите: - нова категории: "Най-токсичен потребител", "Тема на годината" и "Клуб на годината" - отпадат категориите: "Антифен на годината", "Раманиак-Скандалджия", "Спамер на годината" и "Най-полезен потребител" Определянето на номинациите започва на 01.12.2021 и продължава до 10.12.2021. Финалното гласуване ще започне на 11.12.2021. Правила за гласуване: Могат да гласуват потребители, написали най-малко 50 коментара през годината и 100 общо. Във всяка категория имате пр…
Last reply by Fast, -
- 18 отговора
- 1,6k преглеждания
Старата тема, доста запустя..... та нека да си имаме нова! бебе - Макс Малко по-голямо бебе - Макс
Last reply by Fast, -
test
Last reply by Willy, -
- 1 follower
- 808 отговора
- 35,4k преглеждания
Без обиди. Забранени са двойното постване, постването от хора с диагнози и натрапването на теми, безинтересни за останалите потребители.
Last reply by Brian, -
Конституционният съд взе решение за понятието "ПОЛ". По Конституция полът е само БИОЛОГИЧЕН 1 2
by FikLena- 48 отговора
- 1,8k преглеждания
КС се произнесе след искане на Гражданската колегия на Върховния касационен съд Понятието "пол" у нас има само едно тълкуване и то е в биологичен смисъл. Това реши Конституционният съд след питане от Върховния касационен съд. Мотивите към становището им са изложени в 55 страници, научи NOVA. Те се позовават както на текстове в основния ни закон, така и на обществени и религиозни понятия. В мотивите е посочено, че когато е писана Конституцията, у нас полът е бил разбиран, само като билогично понятие. В основния закон е залегнало още и, че семейството е съставено от мъж и жена. В този смисъл "пол" не може да има друго тълкуване. Какъвто и външен вид или с…
Last reply by FikLena, -
- 2 followers
- 1,1k отговора
- 28,9k преглеждания
Без обиди. Забранени са двойното постване и натрапването на теми, безинтересни за останалите потребители (пр. Рики Мартин).
Last reply by GriskoBeats, -
- 9 отговора
- 510 преглеждания
Когато се заговори за буря в чаша вода, или да се прави от мухата слон се има предвид това: https://www.google.bg/amp/s/gamerant.com/overwatch-jesse-mccree-name-change/amp/ Скандала сега се разгръща, но а, освен един по дебелашки хумор не виждам проблем. За мен такива неща са безумни да се осъждат.
Last reply by WindWalkerMonk, -
- 1 follower
- 1 отговор
- 162 преглеждания
Роумингът между страните от Западните Балкани ще бъде премахнат на 1 юли. Това означава, че гражданите и бизнесът в региона ще имат повече пари в бюджета, заяви генералният секретар на Съвета за регионално сътрудничество Майлинда Брегу, цитиран от БГНЕС. Северна Македония, Сърбия, Черна гора, Албания, Косово и БиХ ще започнат да прилагат споразумението от Втората дигитална среща на върха през 2019 г. на 1 юли, което предоставя на гражданите по-евтин роуминг за телефонни разговори, SMS съобщения и използване на интернет. Първата фаза от изпълнението на споразумението започна през 2019 г., когато цената на роуминга беше намалена с 80 процента, докато втора…
Last reply by bleron, -
Обиди към останалите потребители са забранени!
Last reply by pechenko, -
- 2 followers
- 9 отговора
- 490 преглеждания
Стана ми интересно и искам да чуя вашето мнение! хД Аз лично бях строго против и след време чисто от любопитство си ги свалих, и честно казано - meh, останах с неприятни изживявания. Не знам, дали само аз не живея в 2021, но смятам че има и по-добри начини за запознанства. Гласувайте и чувствайте се свободни да отворите дискусии, че ми опротивя постояно да се спори в скандалите и вечната драма в Чат мания. 🤣
Last reply by VulkoIsTheBest, -
- 1 follower
- 38 отговора
- 1,1k преглеждания
Дойде ми идея за тази тема, в която да се опознаем, да си припомним забравени неща или да научим за нови такива. Идеята е следната: имаме тема (например любими цветове, любими книги, любими места в България) и всеки споделя кои са любимите му 10 - със или без определена подредба. Свободата е пълна, а коментирането на любимците на останалите са добре дошли. Тази седмица: вашите любими музикални изпълнители (без ограничения за жанр и страна)
Last reply by DevilWish, -
- 1 follower
- 15 отговора
- 648 преглеждания
Нарочно пускам темата тук, за да не трием българските или чуждестранните песни според раздела Покажете ни най-слушаните си песни и изпълнители - можете да ги откриете тук: https://favoritemusic.guru/ . Ще видите краткосрочна, средносрочна (ако няма такава дума, патентовам я) и дългосрочна статистика. Аз редовно се изненадвам от резултатите В следващия пост и моите.
Last reply by Olay, -
- 4 отговора
- 422 преглеждания
Жив, здрав, прав и курав !
Last reply by Lelqtian, -
- 5 отговора
- 312 преглеждания
@THE IIconic Много здраве, щастие и успехи!