Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
560 теми в раздела
-
Преди време направихте тема за Fast и се видяха резултатите, време е да видим другият модератор Balm*in дали заслужава да остане в модераторският екип. Анкета не съм сложил, тъй като лесно може да се манипулира. Гласувайте с Да/Не. Който иска да обоснови отговора си. Срока за гласуване е до 12.01.2017
Last reply by Fast, -
Фейсбуц, Майспейс, ФрендстЪр, Гугъл+ и други линкове към вашите профили - тук! (Има стари отделни теми, но е време да обновим)
Last reply by Starboy, -
Както знаете, 2013 година е вече към края си и аз реших да пусна такава тема. Нека всеки да си избере една цифра (от 1 до 50) и да я напише тук. На 30 декември ще пусна късметчетата за 2014 година. (Вече са готови късметчетата.. после да не кажете, че съм избрал хубави неща за определени хора.) ---- Също така измислих и една игра.Всеки до 25.12 да ми напише на ЛС една цифра (от 1 до 15) и кой с когото падне ще си разменяте подаръци - графики,пожелания,картинки и т.н. Например: AMAZING. - 1 и dragon - 1..ще си подарят каквото искат,както казах - графики,пожелания,картинки..няма значение. УСПЕХ! Заети числа: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 …
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 1 follower
- 81 отговора
- 4,3k преглеждания
Редно ли е според вас такова поведение спрямо малки деца? Да бъдат насърчавани да пеят песни на английски език, без да знаят какво точно пеят, за какво се пее в англоезичните песни? Лично аз съм отвратена от подобно мнение на "майка"! Моята сестра и до днес е запалена по англоезичната музика и само такава слуша, за нещастие покрай нея - и племенницата ми. Аз като малка покрай сестра ми, и защото беше модерно, също слушах англоезична музика - групата EAST 17. Сестра ми слушаше и тях, както и "TAKE THAT", " Продиджи", "Нирвана" и "Металика". Тази музика изобщо не беше по мой вкус. Често въртеше една песен и веднъж я попитах как се казва тази песен. Като ми каза о…
Last reply by Lelqtian, -
Не знам дали ви харесва идеята за лексикон на форума.Надявам се да ви допада. 1.Как се казваш? 2.На колко си години? 3.От къде си? 4.Коя зодия си? 5.Имаш ли хоби?Какво е то? 6.Любима певица? 7.А певец? 8.Любима група? 9.Коя е любимата ти песен? 10.Любим стил музика? 11.Любимо ястие? 12.Любимо питие? 13.Кой е любимият ти цвят? 14.Какво обичаш да правиш през свободното си време? 15.Кой е любимият ти филм? 16.Кое е любимото ти предаване? 17.Коя е любимата ти актриса? 18.А актьор? 19.Имаш ли домашен любимец?Какъв е?Как се казва? 20.Любимо животно? 21.Имате ли брат/сестра? 22.Любима марка автомобили? 23.Любим град? 24.Любима д…
Last reply by Kitty, -
Ще гласувате ли? 1 2 3
by Fast- 73 отговора
- 2k преглеждания
Взели ли сте решение за кого ще гласувате?
Last reply by Yaneva, -
Flappy Bird 1 2 3
by Nikolay- 72 отговора
- 2,6k преглеждания
Flappy Bird Поствайте личните си рекорди в тази тема.
Last reply by Brian, -
- 72 отговора
- 1,2k преглеждания
Почти 6 години от продажбата на форумът е време за равносметка: Как го предпочитате или предпочитахте по-добре: преди, по средата или след продажбата. Не обсъждайте толкова асоциираните администратори, а динамиката.
Last reply by Fast, -
Вип Евровизия 1 2 3
by -A.- 69 отговора
- 2k преглеждания
12 потребителя 24 изпълнители 1 П О Б Е Д И Т Е Л
- 69 отговора
- 3,6k преглеждания
Без обиди. Забранени са двойното постване и натрапването на теми, безинтересни за останалите потребители (пр. Рики Мартин).
Last reply by Stela, -
- 69 отговора
- 2,6k преглеждания
Може да споделите вашата лична драма, интересно ми е какво е усещането!
Last reply by xroflx9, -
Сделка или не с -А. 1 2 3
by -A.- 67 отговора
- 1,6k преглеждания
„Сделка или не с -А.” е българският вариант на шоуто Deal or No Deal, излъчван по Ramania TV. Водещ на предаването е -A. Участникът в играта може да спечели от утешителна предметна награда до сума от 100 000 лева. Шоуто стартира на 7 август 2017г.
- 67 отговора
- 1k преглеждания
Тук ще поствам всякакви картинки/карикатури на поп-фолк изпълнители и всичко свързано с тях. Можете да правите заявки за такива картинки на кого и на каква тематика да бъдат. Можете да давате линк към дадена снимка към която да се работи (по желание).
Last reply by FolkEmpire, -
- 62 отговора
- 2k преглеждания
Здравейте. Имам тази идея отдавна и реших да я споделя с вас. Би било интересно, нали? Представете си какво ще стане като ме види freagle, но тогава Деси няма да може да ме банне и ще ви кажа кога излиза Оцковата на Преслава. И така, ако сте съгласни, кажете кога и къде. Може в София например. И не, аз не съм от София. Нека обсъждаме това тук, не затваряйте темата.
- 58 отговора
- 2,5k преглеждания
Здравейтеее! По традиция и тази година се организираха любимите за всички "Годишни Ramania Награди". Проведе се гласуване, което продължи 15 дни, и в което се включиха общо 45 потребители. По примерът на наградите на ТВ Планета и тези бяха съпътствани със скандали, инсинуации и агитации. Тази година обаче има една малка изненадка, за която никой от вас не подозираше. Освен споменатото гласуване в темата за наградите, се проведе и друго - между мен, VOGUE [която наложи тенденцията за форум отличията] и momo. След като внимателно прегледахме, обсъдихме и съчетахме гласовете... е време да обявим и #ГолемитеПобедители за 2016 година: Честитоооо! И за да …
Last reply by FikLena,