Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
560 теми в раздела
-
- 56 отговора
- 1,9k преглеждания
Мисля, че на всички ни е ясно кой е I_N_P и защо се прави тази анкета. Гласувайте. Правя го от любителска гледна точка все пак, искам да се види настройката на форума към този човек, нищо повече засега.
Last reply by Само_мене_нямаш, -
- 55 отговора
- 1,8k преглеждания
Както знаете, 2014 година е вече към края си и аз реших да пусна такава тема. Нека всеки да си избере една цифра (от 1 до 50) и да я напише тук. На 30 декември ще пусна късметчетата за 2015 година. (Вече са готови късметчетата.. после да не кажете, че съм избрал хубави неща за определени хора.) УСПЕХ! Заети числа: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Last reply by Само_мене_нямаш, -
- 54 отговора
- 2,1k преглеждания
Привет, Раманиаци! Направих тази тема, за да можем да обсъждаме отделно от чата форумната любов - астрологията, като по този начин няма да пречим на хората, на които не им са чете за това в Чат мания, а и като че ли в самостоятелна тема ще могат да се заформят по-дълги и качествени дискусии и обсъждания Съставяне на натална карта
Last reply by Blueberry, -
- 54 отговора
- 21k преглеждания
Споделете кой албум слушахте последно и го оценете от 1 до 10.
Last reply by Амброжка., -
Горещ стол със Sylar 1 2 3
by -A.- 54 отговора
- 1,7k преглеждания
На горещия стол сяда Sylar. Въпросите си към него може да задавате до 13.07 23:00. Без обиди!
Last reply by МачуПикчу, -
- 53 отговора
- 2,2k преглеждания
Понеже напоследък много ям и реших, че темата е много добра. Та да се запознаем и с други хранителни навици освен вегетарианските. Темата е за хората обичащи кибапчита и кюфтиета. Споделете коя е любимата ви марка салам, суджук, луканка. Любимото си ястие от месо. Мисля, че тук има много чревоугодници и темата ще е интересна.
Last reply by Nedis, -
- 1 follower
- 50 отговора
- 2,7k преглеждания
Темата е ясна.
Last reply by Kriminal, -
- 49 отговора
- 2,9k преглеждания
Здравейте, скъпи съфорумци. Ето, че остава по-малко от месец до края на 2014 и вече е време за тазгодишните награди. Гласуването започва от днес, 6.12.2014, и ще продължи до 14.12.2014. Във всяка категория се дават максимум 3 предложения за победител, а също така имате правото да се въздържите от глас в някои от категориите. Наградите ще бъдат връчени на лайф церемония, която ще се проведе на 15.12.2014 от 20:30, а това са всички 21 категории: 1. Дебют на годината 2. Respect на годината 3. Раздел на годината 4. Тема на годината 5. Коментар на годината 6. Раманиак с най-интересни коментари 7. Раманиак - Най-голям фен 8. Раманиак - Най-голям антифен 9. …
Last reply by newyearsday, -
Конституционният съд взе решение за понятието "ПОЛ". По Конституция полът е само БИОЛОГИЧЕН 1 2
by FikLena- 48 отговора
- 2,1k преглеждания
КС се произнесе след искане на Гражданската колегия на Върховния касационен съд Понятието "пол" у нас има само едно тълкуване и то е в биологичен смисъл. Това реши Конституционният съд след питане от Върховния касационен съд. Мотивите към становището им са изложени в 55 страници, научи NOVA. Те се позовават както на текстове в основния ни закон, така и на обществени и религиозни понятия. В мотивите е посочено, че когато е писана Конституцията, у нас полът е бил разбиран, само като билогично понятие. В основния закон е залегнало още и, че семейството е съставено от мъж и жена. В този смисъл "пол" не може да има друго тълкуване. Какъвто и външен вид или с…
Last reply by FikLena, -
- 48 отговора
- 2,4k преглеждания
Всичко е написано с чувство за хумор, това са няколко "факта" за форума и няколко признаци в които ако се намирате, то вие сте пристрастени към форума. Ще се радвам ако допълвате темата, каквото ви хрумне, няма значение. Дано да ви е забавно. :1000 (29): 1.В Рамания хетеро потребителите са "обратни" 2.Ако си роден след 1998 година и не помниш времето когато "Луда по тебе" е била хит, то ти си тъп и не заслужаваш потребителите на форума да общуват с теб. 3.Потребителите в Ramania са два вида - "Лумпени" и "Фенове на Камелия" 4.Много хора намериха любовта си в Рамания. 5.Ако в Рамания се появи друг потребител, който да харесва Татяна, всички казват, че Па…
Last reply by Blueberry, -
Дневника на -А. 1 2
by -A.- 48 отговора
- 1,4k преглеждания
Привет почитатели на Рамания! Тъй като вчера се получи интересна дискусия реших да направя тема в тази насока. На всеки два дена ще пускам по една тема и вие ще можете да давате мнението си. Така коментирате няма да се губят и всеки ще може да прочете когато пожелае! Надявам се да ви харесва темата и ако не ви - не влизайте.
Last reply by Denis, -
- 48 отговора
- 1,2k преглеждания
Кажете ми!
Last reply by FikLena, -
- 47 отговора
- 1,4k преглеждания
Ами ясна е темичката нека сега видим кои песни още си дъним на слушалките, така може и да се досетим за някоя позабравена . Моите най-стари песни в телефона са: - Емилия - Изгори ме с устни - Димана - Пак ме преследваш - Камелия - Луд си по мен - Chemical Brothers - Hey boy, hey girl
Last reply by Nicolas, -
- 1 follower
- 46 отговора
- 1,3k преглеждания
Гледате ли го?
Last reply by THE IIconic, -
- 45 отговора
- 1,9k преглеждания
Много хора са меркантилни. В това разбира се няма нищо лошо, ако предметите и парите ни позволяват да сме истински щастливи, защо не. Други пък живеят по течението и не се привързват към вещи. От кой типаж сте вие ?
Last reply by Putin,