Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
555 теми в раздела
-
Интересно ми е през кой сезон сте родени, тъй като последните седмици имам чувството, че 90% от познатите ми имат рожден ден. Та, по този начин ще видим на кого родителите са се топлили през студените зимни вечери, за да се пръкне лято бебе, или пък са се клецали на плажа, за да ви видим през зимата.. :1000 (29): :1000 (29):
-
- 27 отговора
- 977 преглеждания
Вие сте.
Last reply by DevilWish, -
- 45 отговора
- 2,7k преглеждания
Преди май имаше такава анкета, но е изтрита.
Last reply by i810, -
- 19 отговора
- 632 преглеждания
според вас възможно ли е да обичаш искрено двама ,трима даже не и повече?! Защо се влюбвам толкова лесно какво да направя незнам или си въобразявам,че се влюбвам незнам и аз както точно да си обясня някои ситуации
Last reply by i810, -
- 42 отговора
- 1,4k преглеждания
Раманиаци, От 6 април, momo се оттегля от Администраторската си роля във форума. momo каза следното: Нека му пожелаем много успех с всичко занапред! И momo, не забравяй да се отбиваш, за да видиш детето. Не тъжи, че си зелен!
Last reply by GriskoBeats, -
- 16 отговора
- 584 преглеждания
Няма смисъл да питам защо е важен външния вид, от - ясно по ясно е, че обществото деградира, както и че, въпреки, че се е водила война за това, нацистките, по - точно арийските идеали са още живи. Иска ми се обаче да ви попитам - как така с лека ръка отхвърляте хората с увреждания, дискриминирате ги и отнемате права им? С кое право се мислите за богове? С кое право ще давате повече права на такива като Даниела, но не и на такива като мен? С кое право ще се изказвате изобщо така за мен, без да ме познавате? С кое право отнемате правото на чуждо щастие? Наясно съм, че тук смислени отговори няма да получа, че никой не иска да се постави на мое място. Вие обичате да злобе…
Last reply by Stela, -
- 1 отговор
- 196 преглеждания
Купуването и продаването на гласове, и затварянето на теми е престъпление!
Last reply by Fast, -
- 5 отговора
- 350 преглеждания
Честит Рожден Ден и нека всичко което си пожелаеш ти се сбъдне! здраве, щастие, любов, късмет
Last reply by Yaneva, -
- 4 отговора
- 242 преглеждания
Здраве да има, другото се нарежда!
Last reply by Gerganafen, -
- 29 отговора
- 1,6k преглеждания
Няма какво повече да чакаме и да се туткаме. Или ще се модерира или си пускам заявлението до Момо. Срок - 20:00ч. на 6 януари....
Last reply by Fast, -
- 48 отговора
- 1,1k преглеждания
Кажете ми!
Last reply by FikLena, -
- 24 отговора
- 661 преглеждания
До кога това момче ще пробутва сръбски бози в форума и ще наглее?
Last reply by Stela, -
- 13 отговора
- 432 преглеждания
Няма какво повече да чакаме и да се туткаме. Или ще го банвате тоя, или купувам форума и ви банвам всичките.
-
Празничен giveaway 1 2
by Fast- 41 отговора
- 1,2k преглеждания
Изберете число от 1 до 30. Ще има две тегления в https://random.org. Победителят от първото теглене ще получи 30 т. репутация и членство в Respect, а от второто 15 т. репутация и членство в Respect ако победителят от първото теглене вече е в групата, или е част от друга специална група. Вие сте! 1. mimchyyy9 2. asylum 3. xroflx9 4. GSimeonova 5. pacho 6. El Gato 7. #Doketo 8. Vancho 9. Denis 10. Blueberry 11. montil 12. FiGalena 13. чушка. 14. Alter Ego 15. Western 16. Jouey 17. gogo 18. kotaraka 19. Danger. 20. Willy 21. Runevski 22. NazzkO 23. Slavi 24. serbotinche 25. Gerganafen 26. Danny 27. Амброжка. 28. Mr. …
Last reply by Putin, -
- 8 отговора
- 310 преглеждания
Каквa е вашата равносметка за 2018-та година? Доволни ли сте от това, което се случи? Сбъднахте ли целите си или срещнахте предимно провали по своя път? Какво си пожелавате за 2019-та и какви цели сте си поставили?