Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
560 теми в раздела
-
- 2 отговора
- 365 преглеждания
Имаме равенства в две от категориите. Моля гласувайте до утре в 0:00.
Last reply by Slavi, -
- 1 follower
- 1 отговор
- 742 преглеждания
Добре дошли в темата за гласуване за тазгодишните Rama Награди! За съжаление церемония няма да се състои, поради липса на доброволец. Категория за "Коментар на годината" тази година няма да има, поради липса на единодушие (всеки е гласувал за различен коментар, или не е посочил конкретни) . Гласуването започва на 8.12.2019 и продължава до 15.12.2019. Резултатите ще бъдат обявени до 16.12.2019 Правила за гласуването: * Могат да гласуват потребители, написали най-малко 50 коментара през годината и 100 общо. Правилото не важи за потребителите в специални групи. * Нямате право да гласувате за себе си. Победителите в категории "Потребител на годината"…
Last reply by Fast, -
- 21 отговора
- 701 преглеждания
Вече над 15 г. ползвам услугите на Мтел, нямам проблеми. Плащам сметката си онлайн всеки месец получавам 500 мб интернет 4G! , а и имам 1000 мин към Loop номерa
Last reply by Амброжка., -
- 54 отговора
- 21k преглеждания
Споделете кой албум слушахте последно и го оценете от 1 до 10.
Last reply by Амброжка., -
- 6 отговора
- 714 преглеждания
@Donatella очаквам за ни заливаш с вълненията си и да изплакваш сърцето си. Така си представям Кака Кели, когато нарежда Галена.
Last reply by retr0, -
- 1 follower
- 13 отговора
- 388 преглеждания
Въпросът е ясен, отговорете и се аргументирайте.
Last reply by asylum, -
Интересно ми е през кой сезон сте родени, тъй като последните седмици имам чувството, че 90% от познатите ми имат рожден ден. Та, по този начин ще видим на кого родителите са се топлили през студените зимни вечери, за да се пръкне лято бебе, или пък са се клецали на плажа, за да ви видим през зимата.. :1000 (29): :1000 (29):
-
- 27 отговора
- 1,1k преглеждания
Вие сте.
Last reply by DevilWish, -
- 19 отговора
- 692 преглеждания
според вас възможно ли е да обичаш искрено двама ,трима даже не и повече?! Защо се влюбвам толкова лесно какво да направя незнам или си въобразявам,че се влюбвам незнам и аз както точно да си обясня някои ситуации
Last reply by i810, -
- 42 отговора
- 1,6k преглеждания
Раманиаци, От 6 април, momo се оттегля от Администраторската си роля във форума. momo каза следното: Нека му пожелаем много успех с всичко занапред! И momo, не забравяй да се отбиваш, за да видиш детето. Не тъжи, че си зелен!
Last reply by LuydmilGenov, -
- 16 отговора
- 629 преглеждания
Няма смисъл да питам защо е важен външния вид, от - ясно по ясно е, че обществото деградира, както и че, въпреки, че се е водила война за това, нацистките, по - точно арийските идеали са още живи. Иска ми се обаче да ви попитам - как така с лека ръка отхвърляте хората с увреждания, дискриминирате ги и отнемате права им? С кое право се мислите за богове? С кое право ще давате повече права на такива като Даниела, но не и на такива като мен? С кое право ще се изказвате изобщо така за мен, без да ме познавате? С кое право отнемате правото на чуждо щастие? Наясно съм, че тук смислени отговори няма да получа, че никой не иска да се постави на мое място. Вие обичате да злобе…
Last reply by Stela, -
- 1 отговор
- 216 преглеждания
Купуването и продаването на гласове, и затварянето на теми е престъпление!
Last reply by Fast, -
- 5 отговора
- 371 преглеждания
Честит Рожден Ден и нека всичко което си пожелаеш ти се сбъдне! здраве, щастие, любов, късмет
Last reply by Yaneva, -
- 4 отговора
- 265 преглеждания
Здраве да има, другото се нарежда!
Last reply by Gerganafen, -
- 29 отговора
- 1,8k преглеждания
Няма какво повече да чакаме и да се туткаме. Или ще се модерира или си пускам заявлението до Момо. Срок - 20:00ч. на 6 януари....
Last reply by Fast,