Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
555 теми в раздела
-
- 44 отговора
- 1,6k преглеждания
Годишни Rama Награди 2018 - победители - Дебют на годината serbotinche - Раздел на годината Поп фолк - Тема на годината Поп фолк скандали - Коментар на годината "Знам английски, немски, френски, италиански, испански, руски, гръцки, хърватски, португалски. Бих искала да науча фински, шведски, холандски, японски ,корейски, китайски." - mimchyyy9 - Раманиак с най-интересни коментари Kondomcho - Раманиак - Най-голям фен Cally-Pressyfan' - Раманиак - Най-голям антифен foxy_vd - Раманиак-Скандалджия Kondomcho - Най-популярен потребител foxy_vd - Най-сексапилен потребител Denis - Най-забавен потребител Kondomcho - Най-обективен пот…
Last reply by Arwity, -
- 24 отговора
- 1,9k преглеждания
Добре дошли в темата за гласуване за тазгодишните Rama Награди! За съжаление церемония няма да се състои, поради липса на доброволец. Гласуването започва на 13.12.2018 и продължава до 27.12.2018. Резултатите ще бъдат обявени до 29.12.2018 Правила за гласуването: * Могат да гласуват потребители, написали най-малко 50 коментара през годината и 100 общо. Правилото не важи за потребителите в специални групи. * Във всяка категория имате право да гласувате за максимум 5 предложения за победители, като всяко предложение бива оценено с една точка. * Нямате право да гласувате за себе си. * Веднъж гласували, нямате право да променяте своя вот. * Можете да се въз…
Last reply by -A., -
Без обиди. Забранени са двойното постване и натрапването на теми, безинтересни за останалите потребители (пр. Рики Мартин).
Last reply by Fast, -
- 7 отговора
- 456 преглеждания
Ето ви обещаните снимки от концерта на Райна в родния ми град. Малко са множко, но фотографията ми е хоби, и снимах Райна в различни пози и ситуации. Концертът беше страхотен, Райна беше супер като визия, както можете да се уверите сами. За съжаление си тръгна и остави феновете си без шанс за снимка и автограф. https://www.facebook.com/profile.php?id=100...Ph7PIJhVlbL7zwQ
Last reply by Stela, -
- 8 отговора
- 465 преглеждания
Проф. Юлиан Вучков е обществен анализатор, есеист, публицист, театрален, литературен и телевизионен теоретик, критик, доктор на науките. Той коментира за "Ретро" парещите в обществото ни теми като гей инвазията и рестартирането на проекта АЕЦ "Белене“. - Проф. Вучков, вие сте експерт по културно взаимопроникване, по обществени отношения. Откъде ни дойдоха тези полови изстъпления и гей прайдове? - Всички морални разложения тръгват от империята САЩ. Нищо добро не е дошло оттам. Дори след края на Студената война и падането на Берлинската стена САЩ не се демократизираха, а станаха свръхсила. Те са първа, единствена, без да има друга, която да ѝ противостои…
Last reply by alisali1234, -
Честит рожден ден, Danger.!
by Guest Kondomcho- 7 отговора
- 317 преглеждания
Айдеее, Дейнджи, честит празник, бейби!! Да си ни жив и здрав, много успехи в университета, да изкарваш добри пари от тубата и късмет с онова нещо, за което говорихме снощи. You deserve it. Поздравче:
Last reply by Danger., -
- 6 отговора
- 230 преглеждания
Честит Рожден Ден! Много здраве, любов и късмет!
Last reply by Само_мене_нямаш, -
- 8 отговора
- 303 преглеждания
Здрав и обичан бъди!
Last reply by Alter Ego, -
- 34 отговора
- 1,5k преглеждания
Оставям на вас коментара! Аз ще кажа само, че се превърнах не само във форумска кралица, най-обсъждана тук, но и на лични чатове! Вижте как съм наричана и одумвана в кореспонденцията на Стела и Дойчо Джигов!
Last reply by Slavi, -
- 31 отговора
- 1,7k преглеждания
"REPUTATION" е първото форумно списание, всяка седмица ще ви срещаме с различни и интересни гости! Очаквайте нов брой всеки Понеделник от 21.00 часа!
Last reply by petya1, -
- 3 отговора
- 314 преглеждания
Слънчицето и златното сърчице на Рамания отсъстваше няколко дни, та да ви питам - липсваше ли ви, защото аз лично не можех да спя от мъка и притеснение!
Last reply by Stela, -
Мислите ли, че човек който харесва пошлостта може да има морал и ценности? За един преател питам!
Last reply by Vancho, -
- 3 отговора
- 188 преглеждания
Честит Празник на всички
Last reply by Vancho, -
Честит имен ден на Ружа, Фокси и всички останали празнуващи днес! Днес питиетата двойни, тройни, както пее известната именничка!
Last reply by Gerganafen, -
Нова тема..... Правилата са същите: Без обиди. Забранени са двойното постване и натрапването на теми, безинтересни за останалите потребители (пр. Рики Мартин). Айде, тази да е по-активна дано..
Last reply by Fast,