Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
560 теми в раздела
-
- 39 отговора
- 708 преглеждания
Каква музика слушате докато шофирате? (Не намерих подобна съществуваща тема) Аз съм си направил плейлист с песни, които ми харесва как звучат в колата и не натоварват. От време на време ги разменям като някоя ми омръзне.
Last reply by Just_Me, -
- 39 отговора
- 1,4k преглеждания
Споделете :1000 (29):
Last reply by Blueberry, -
- 39 отговора
- 1,1k преглеждания
Ето я и първата тема. Задавайте въпросите си към Bandolero до 20.07 21:00h.Може в един пост да сложите до 10 въпроса, ако имате още въпроси трябва да направите нов пост. Моля без обиди! И нали знаете - бъдете скандални! Ако искате и вие да се запишете, направете го в тази ТЕМА.
Last reply by Само_мене_нямаш, -
Ползвате ли Ask.fm, любимата социална мрежа на Симона Илиева Загорова? :1000 (29): ЕТО моят профил там.
Last reply by SAM', -
- 38 отговора
- 1,7k преглеждания
Споделете вашата кратка история как попаднахте в този форум и какво ви кара да влизате и до днес.
Last reply by ribaton, -
- 1 follower
- 38 отговора
- 1,2k преглеждания
Дойде ми идея за тази тема, в която да се опознаем, да си припомним забравени неща или да научим за нови такива. Идеята е следната: имаме тема (например любими цветове, любими книги, любими места в България) и всеки споделя кои са любимите му 10 - със или без определена подредба. Свободата е пълна, а коментирането на любимците на останалите са добре дошли. Тази седмица: вашите любими музикални изпълнители (без ограничения за жанр и страна)
Last reply by DevilWish, -
Какво е Last.fm? Last.fm е музикален сайт, в който може да се намери информация за много групи и изпълнители, а също така и да се чуят някои техни песни. Уникалното в сайта е системата с тагове. На всеки изпълнител, както и на всяка песен, потребителите могат да слагат тагове. Тагът може да отразява както музикалния жанр, така и личното мнения на потребителя за песента или изпълнителя. Всъщност тагът е свободен текст, който се въвежда, така че потребителят има пълна свобода над избора си. Всъщност най-важната част от сайта са неговите потребители и на тях е обърнато голямо внимание. Хората могат да се регистрират в сайта и по този начин създават свой музикален …
Last reply by Nikolai, -
- 38 отговора
- 1,3k преглеждания
1. milesto 2. #Theboss 3. Denis 4. Willy 5. mimchyyy9 6. Gadinata 7. Arwity 8. Blueberry 9. Gerganafen 10. GSimeonova 11. чушка 12. imrichbitch 13. Христина 14. heartless 15. Western 16. Stela 17. Fast 18. Salvatore 19. anastasb 20. Runenski 21. 22. 23. 24. 25.
Last reply by lakibebe, -
- 38 отговора
- 2,1k преглеждания
Чак днес се сетих каква тема съм забравила да пусна още, откакто влязох тук. Били ли сте в ресторант "Приказките" и хареса ли ви там? Аз това лято сбъднах 10 - годишната си мечта да вия "Приказките". Много ме е яд, че хотелския комплекс се оказа скъп. На живо ресторанта е много красив, с чудесна гледка към реката и природата наоколо, само дето самата река е много мръсна. Цените в ресторанти са безбожни, рибата там е ужасно скъпа. Въртях се из ресторанта и го снимах, бях и доста объркана, защото явно са го променили наскоро. Понеже имам добра фотографска памет, разглеждах и откривах кое къде е снимано от програмите, но повечето неща си останаха загадка за мен. Та…
Last reply by Христина', -
- 38 отговора
- 1,4k преглеждания
До каква степен сте емоционални, има ли нещо, което да ви разплаче? Кога последно плакахте? За какво?
Last reply by DevilWish, -
- 37 отговора
- 1,2k преглеждания
1. Кои езици са ви родни? (Езици, които сте научили преди 11 годишна възраст от някой от родителите ви, или от средата, в която сте израстнали) 2. Кои езици говорите, но не са родни за вас? (Английският би бил тук, за почти всички) 3. Кои езици познавате, но не ги говорите свободно? (Включва и езиците които може би сте говорили свободно едно време, но сте позабравили) 4. Кой български диалект говорите? (Aко е приложимо)
Last reply by mimchyyy9, -
Коледен giveaway 1 2
by Fast- 37 отговора
- 1k преглеждания
Намислете си число от 1 до 25 и го постнете в темата. На 25 декември ще завъртя числата в random.org, и петима късметлии ще получат 25 плюса от мен. 1. Brian 2. #TheBo$$ 3. #Doketo 4. Gerganafen 5. pacho 6. Denis 7. Амброжка. 8. Gadinata 9. Salvatore 10. Alter Ego 11. montil 12. imrichbitch 13. Senhor 14. Chris 15. Western 16. Jouey 17. GSimeonova 18. nikmil23 19. lakibebe 20. mimchyyy9 21. PHILIPP PLEIN 22. Елена 23. Willy 24. hohster 25. Runevski 26. gogo
Last reply by Gadinata, -
- 37 отговора
- 6k преглеждания
Не намерих старата тема, затова нека да има нова..... от 2 часа се чудя като лудите, каква мелодия по дяволите да си сложа и нищо не си харесах. Така, че казвайте с коя песен звъните ;d
Last reply by Dominatora, -
- 37 отговора
- 3k преглеждания
Привет, скъпи приятели и съфорумци. Дойде време и за тазгодишните награди. Гласуването започва от днес /14.11.2013/ и продължава до /08.12.2013/. Както знаете, във всяка категория давате до 3 предложения, имате и правото на въздържане в някои категории. Тази година сме решили да коригираме малко наградите, премахнахме някои, които сметнахме за излишни и добавихме нови. Тази година наградите на Ramania ще бъдат проведени и представени на и за вас от Sylar и AMAZING. А ето и прословутите категории: 1. Дебют на годината 2. Respect на годината 3. Раздел на годината 4. Тема на годината 5. Коментар на годината 6. Раманиак с най-интересни коментари 7. Раманиак -…
Last reply by AMAZING., -
- 36 отговора
- 1,5k преглеждания
Какво мислите за Сузанита? Редно ли е според вас 14 годишно момиче да се облича така, да показва среден пръст, да пуши и взима наркотици с разрешение на родителите? Видяхте ли интервюто с майка и? Аз, като 33 - годишна жена и леля на 13 - годишна тинейджърка съм силно възмутена от интервюто. Тази жена опитва да убеди нормалните хора, че ненормални и недопустими неща като цигарите и наркотиците са типични за 14 - годишно момиче, още дете! Одобрявате ли преждевременното порастване и това, децата да са все в компания на възрастни? Аз може да съм се развивала по - бавно като тинейджърка, но на възрастта на Сузанита четях детски романи от поредицата "Вечните детски …
Last reply by Andrew Cunanan.,