Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
555 теми в раздела
-
- 13 отговора
- 438 преглеждания
Тук във форума доста обширно се коментира YouTube, музиката, качвана там, гледанията... но естествено, това не е само платформа за музика. Какви клипове обичате да гледате? А гледате ли ги внимателно или ги пускате "за фон"? А кои са любимите ви ютубъри - независимо дали български или чуждестранни?
Last reply by Denis, -
- 5 отговора
- 376 преглеждания
Честит рожден ден. Всичко най-хубаво ти пожелавам! Тази година на 99 а догодина да станеш на 100.
-
- 1 follower
- 465 отговора
- 12k преглеждания
Тъй като една от нашите любими съфорумки-Hristina даде идея да се направи такава тема, на мен ми се стори страхотно и ето, че я правя! Все по-често обсъждаме тренировките, храненето, постиженията си.Мисля, че ако всички тези неща се събират в една определена тема, на по-късен етап ще са полезни на всеки.Ще обменяме идеи, ще споделяме опит или просто можем да пишем как е протекла поредната ни тренировка. Можем да постваме мотивиращи фрази, изображения, видеоклипове и така нататък, всичко свързано с фитнес мотивацията е добре дошло! Надявам се да сме активни и да не ме оставите да си пиша сам като зайка. ENJOY!
Last reply by Ивето :), -
- 6 отговора
- 271 преглеждания
Честит Рожден ден, Кити! Пожелавам ти щастие и любов!
Last reply by NazzkO, -
- 5 отговора
- 227 преглеждания
Честит празник, мили дами! Разцъфвайте като омайни майски рози и остарявайте като Берлинската катедрала. Обичайте и бъдете обичани!
Last reply by NazzkO, -
:feminist_en: Скъпи дами, понеже сме малцинство в този форум, реших да направя една тема, в която да обсъждаме всякакви женски любими теми - гримове, обувки, дрехи, намаления... и разбира се, мъже. Вярно е, че всичко това може да се говори и в чата, но мисля, че ще можем да си говорим по-свободно, ако сме само ние За да дам тон на темата, бих попитала - гримирате ли се в ежедневието и без какъв грим не излизате от вкъщи?
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 6 отговора
- 241 преглеждания
Честит Рожден Ден, желая ти всичко най-хубаво. Ще се радвам ако един ден се върнеш.
Last reply by pechenko, -
- 5 отговора
- 200 преглеждания
Честит Рожден Ден, приятел. Може да не пишеш, но си постоянен. Всичко най-хубаво ти желая.
Last reply by GSimeonova, -
- 5 отговора
- 219 преглеждания
Честит Рожден Ден! Много здраве и късмет!
Last reply by Gerganafen, -
- 14 отговора
- 417 преглеждания
Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много здраве, щастие и много истинска любов и хора около теб! Върви винаги смело напред и постигай всички мечти с лекота!
-
Честит рожден ден, adorable!
by Guest Kondomcho- 13 отговора
- 358 преглеждания
Честит рожден ден! Да, и ти одъртя! Густууу, няма само аз да съм дърт. Пожелавам ти здраве и да срещнеш истинската любов!
Last reply by adorable, -
- 12 отговора
- 302 преглеждания
Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава, усмихната и красива, и все така добър модератор!
Last reply by lakibebe, -
- 22 отговора
- 777 преглеждания
Това е рефъръл линк, от който вдигам ранг в сайта и получавам информацията от него по-бързо от останалите: https://strattoncryptmont.com/?ref=5a7315fd9b51ec4cba8e2c16 Моля направете по една регистрация, макар и да не ви е нужна, за да вдигна малко левъла Ако ви се занимава и тук може да цъкнете https://discord.gg/8cSFzaR Благодаря ви предварително.
Last reply by Stela, -
- 5 отговора
- 337 преглеждания
Буквално нямам думи какво чета. Така наречените "феминистки" вместо да се борят за равно заплащане на мъжете и жените, да се борят жените да бъдат приети на работа във ВВС и ВМФ, да се борят срещу женското обрязване в Африка и Близкия изток, те са се заели да махат стихотворенията за майките в учебниците, да променят класическите приказки в съвременен вариант (което си е буквално нарушение на авторското право), борят се за правата на хилядата пола и правата на хората със сексуални и психични извращения, на престъпниците, реват, че жените не са работа, вместо да си гледат децата и че бащите не били равностойни партньори, щото, моля ви се, мъжете не можели да кърмят! …
Last reply by Lelqtian, -
- 12 отговора
- 360 преглеждания
Честит Рожден Ден! Пожелавам ти щастие, здраве и много хубави моменти.
Last reply by Stela,