Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
560 теми в раздела
-
Форумска среща! 1 2
by -A.- 36 отговора
- 1,3k преглеждания
Какво мислите за една форумска среща ? Бихте ли отишли ? Как искате да протече? Коменирайте.
Last reply by Slavi, -
Пушите ли? 1 2
by Fast- 36 отговора
- 1,1k преглеждания
Има тема, но е от бая отдавна така че реших да направя нова . Споделете пушите или или не.
Last reply by DevilWish, -
- 36 отговора
- 1,4k преглеждания
Ако имахте възможността бихте ли заминали за чужбина или предпочитате да живеете в Република България тъй като сте истински патриоти?
Last reply by ivelin21, -
- 35 отговора
- 1,2k преглеждания
Дойде време на горещия стол да седне Hristina^. Задавайте си въпросите към нея до 22.07 21:00h. И без никакви обиди! Потребителят си запазва правото да не отговори на въпроси, които сметне за ненужни. Ако искате и вие да се запишете, направете го в тази ТЕМА.
Last reply by Христина', -
- 35 отговора
- 1,3k преглеждания
Отварям тази тема, за да обсъдим социалната йерархия в училищата. Вие какви бяхте - популярни или аутсайдери? Какво мислите за това разделение, как ви се е отразило това да бъдете от едните или другите?
Last reply by Brian, -
- 35 отговора
- 1,4k преглеждания
Бихте ли си направили ? Имате ли ? Ако да,съжалявате ли ? )
Last reply by Willy, -
- 35 отговора
- 1k преглеждания
Намислете си число от 1 до 20 и го постнете в темата. На 31 декември ще завъртя числата в random.org, и петима късметлии ще получат 20 плюса от мен. Победителите от предишния giveaway (Gerganafen, Blueberry, Glamdring, milesto и pacho) нямат право да участват. 1. Smith 2. BobiTo 3. Brian 4. Putin 5. Чийзкейк 6. Dinnev 7. nikinlay 8. Гальо 9. Charlie 10. Gomez 11. Senhor 12. The Diva FIKLENA 13. pechenko 14. Елена 15. Western 16. gogo 17. -A. 18. Salvatore 19. Stoyanov.G1 20. Stela
Last reply by Stela, -
Горещ стол 1 2
by -A.- 1 follower
- 35 отговора
- 2k преглеждания
Smith и Fuck Off нямат право да се записват. Имате една седмица да се запишете.
Last reply by DevilWish, -
- 34 отговора
- 1k преглеждания
Здравейте! Тъй като с mitak_94 вече нямаме много свободно време, а и желание, се налага някой друг да поеме щафетата с класацията. Правя тази тема, където в срок до 24 септември всички, които имат време и възможности да изработват класацията, могат да се записват. Трябват двама души - един за изготвянето на клипа и един за преброяването на резултатите, а в краен случай всичко това може да се съставя и от един човек. Единственото за което ви моля, когато се записвате, е да отбелязвате с какво сте готови да допринесете - с направата на клипа, с преброяването, или и с двете. След тази дата ще пусна анкета с всички записани и потребителите на Ramania ще определят новия екип н…
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 34 отговора
- 1,7k преглеждания
Оставям на вас коментара! Аз ще кажа само, че се превърнах не само във форумска кралица, най-обсъждана тук, но и на лични чатове! Вижте как съм наричана и одумвана в кореспонденцията на Стела и Дойчо Джигов!
Last reply by Slavi, -
Коя зодия сте? 1 2
by Senhor- 34 отговора
- 1,2k преглеждания
Стрелец.
Last reply by FikLena, -
- 33 отговора
- 1,6k преглеждания
С кои хора от форума сте се виждали на живо? С какви впечатления останахте - промени ли се мнението ви за тях след срещата ви? Извинявам се, ако има такава тема.
Last reply by princesa, -
Горещ стол с -A. 1 2
by -A.- 33 отговора
- 1,3k преглеждания
На горещия стол сяда -А. Въпросите си към него може да задавате до 15.08 23:00. Без обиди!
Last reply by -A., -
- 33 отговора
- 1,5k преглеждания
В тази тема може да поствате и коментирате смешни клипчета. Започвам първа: http://www.gospodari.com/?go=video&p=d...mp;videoId=8398
Last reply by Danger., -
- 1 follower
- 33 отговора
- 1,4k преглеждания
Ще ми е интересно да споделите какви реакции предизвиквате с коментарите си. Отидете на профила си вижте колко емотикони са били получени за ваши коментари. https://www.ramania-bg.com/profile/737-meleto/reputation/ Копирайте! 205205 5757 124124 44 1313 1341 1334 88 33 1111 Общо 524. 02/12/2019 Явно аз предизвиквам най-вече сърца и после палец нагоре, а на трето място съм смешен. Я
Last reply by Stela,