Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3158 теми в раздела
-
- 30 отговора
- 5,5k преглеждания
Да има тема и за ретро по Планета.Нека да е без излишни коментари. Камелия - Няма да те моля - Гледай Анелия - Прости (програма "Българка" 2003) Гледай Мария - Заклевам те Гледай Глория - Приятелко моя най добра Гледай Валдес и Емилия - Лудост е Гледай Коста Марков - С поглед ме изпий Гледай Галена - Можеш ли Гледай Мая - Уморих се Гледай Нелина - Сънувах те
Last reply by musicfen, -
- 2 followers
- 1,5k отговора
- 302k преглеждания
Айде честито на новия форум с първия кавър за него Чисто новата песен на кака Ивана е просто поредния кавЪр Sasa Matic - Sve je na prodaju/Ивана - Вържи очите ми
Last reply by mimi, -
Наталия - Паля Преслава ft. Тони Стораро - Повече не питай Гергана ft. Галин - Твоите думи Тони Дачева - За две минути Крисия Димитрова - Нищо не печелиш Райна - Лицемери - Има версия и без плочка в официалната и страница. Соня Немска - Като стъкло Емилия - Без въпроси Ани Хоанг ft. Азис - Боли да ме обичаш Мария ft. X & Dee - Любима грешка Мария Петрова - Данък мнение Преслава - Ако утре ме губиш (ТВ Версия) Не ме питайте за линкове. Огромни благодарности на montil за предоставените рипове от обикновената Планета.
Last reply by musicfen, -
- 14 отговора
- 295 преглеждания
music: Martin Biolchev arrangement: Martin Biolchev lyrics: Martin Biolchev & Anastasia Mavrodieva
Last reply by DarkChild, -
- 4 отговора
- 80 преглеждания
🎼 Music: Artur Nadosyan / Nadosyan Music Ltd. / NMH Recording Studio 🎵 Original Version Arrangement Idea: Artur Nadosyan / Nadosyan Music Ltd./ NMH Recording Studio 🎵 New Arrangement: Velislav Draganinski for Nadosyan Music Ltd. 📝 Lyrics: Lora Dimitrova
Last reply by FolkEmpire, -
- 3 отговора
- 101 преглеждания
Muzika: Panos Vlasakudis,Iosif Kotsifakis, Manos Dedevesis,Simos Kinalis i STAN Tekst: Marina Tosic Aranzman: Velislav Draganinski
Last reply by ANGEL, -
- 35 отговора
- 1k преглеждания
Music: Burak Bulut Arrangement, mix & master: Daniel Ganev Lyrics: Anastasia Mavrodieva
Last reply by Сцената обичам лудо, -
- 11 отговора
- 300 преглеждания
Музика:Борис Дали Аранжимент:Питър Райнов Текст:Борис Дали, Мария Христова, Питър Райнов
- 11 отговора
- 287 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 8 отговора
- 191 преглеждания
- 1 follower
- 24 отговора
- 558 преглеждания
music: Velislav Draganinski lyrics: Petya Radeva arrangement: Velislav Draganinski
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 1 отговор
- 47 преглеждания
Last reply by ribaton, -
- 1 follower
- 10 отговора
- 230 преглеждания
music: Preslava lyrics: Petya Radeva arrangement: Daniel Ganev
Last reply by DevilWish, -
- 9 отговора
- 268 преглеждания
music: Velislav Draganinski lyrics: Rosen Dimitrov & Anastasia Mavrodieva arrangement: Velislav Draganinski
Last reply by Gerganafen, -
- 5 отговора
- 98 преглеждания
Last reply by Karma93,