Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3393 теми в раздела
-
- 2 followers
- 1,5k отговора
- 399,3k преглеждания
Айде честито на новия форум с първия кавър за него Чисто новата песен на кака Ивана е просто поредния кавЪр Sasa Matic - Sve je na prodaju/Ивана - Вържи очите ми
Last reply by Smailova, -
Наталия - Паля Преслава ft. Тони Стораро - Повече не питай Гергана ft. Галин - Твоите думи Тони Дачева - За две минути Крисия Димитрова - Нищо не печелиш Райна - Лицемери - Има версия и без плочка в официалната и страница. Соня Немска - Като стъкло Емилия - Без въпроси Ани Хоанг ft. Азис - Боли да ме обичаш Мария ft. X & Dee - Любима грешка Мария Петрова - Данък мнение Преслава - Ако утре ме губиш (ТВ Версия) Не ме питайте за линкове. Огромни благодарности на montil за предоставените рипове от обикновената Планета.
Last reply by musicfen, -
- 30 отговора
- 5,9k преглеждания
Да има тема и за ретро по Планета.Нека да е без излишни коментари. Камелия - Няма да те моля - Гледай Анелия - Прости (програма "Българка" 2003) Гледай Мария - Заклевам те Гледай Глория - Приятелко моя най добра Гледай Валдес и Емилия - Лудост е Гледай Коста Марков - С поглед ме изпий Гледай Галена - Можеш ли Гледай Мая - Уморих се Гледай Нелина - Сънувах те
Last reply by musicfen, -
- 0 отговора
- 80 преглеждания
Last reply by DevilWish, -
Изтегли
Last reply by Slavi, -
Last reply by OstapBender,
-
http://vbox7.com/play:7b40dcf483
Last reply by Denis, -
http://www.youtube.com/watch?v=SPJip8Z_YR0
Last reply by Nikolay, -
Last reply by Glamdring,
-
Last reply by Mr. Greshen,
-
Музика: Christos Dantis Текст: Костадин Милев Аранжимент: DIAMOND BEAT PRODUCTIONS Режисьор: Валери Милев
Last reply by gioksy, -
- 157 отговора
- 8,1k преглеждания
Last reply by Danger., -
- 2 followers
- 154 отговора
- 7k преглеждания
музика: Даниел Ганев текст: Анастасия Мавродиева и Росен Димитров аранжимент: Даниел Ганев режисьор и сценарист: Виктор Антонов оператор: Радослав Гочев
Last reply by Marin, -
Last reply by FikLena,
-
музика: Радомир Кишев и Преслава аранжимент: Радомир Кишев текст: Росен Димитров режисьор, сценарист и оператор: Георги Марков
Last reply by Andrew Cunanan.,