Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3392 теми в раздела
-
Наталия - Паля Преслава ft. Тони Стораро - Повече не питай Гергана ft. Галин - Твоите думи Тони Дачева - За две минути Крисия Димитрова - Нищо не печелиш Райна - Лицемери - Има версия и без плочка в официалната и страница. Соня Немска - Като стъкло Емилия - Без въпроси Ани Хоанг ft. Азис - Боли да ме обичаш Мария ft. X & Dee - Любима грешка Мария Петрова - Данък мнение Преслава - Ако утре ме губиш (ТВ Версия) Не ме питайте за линкове. Огромни благодарности на montil за предоставените рипове от обикновената Планета.
Last reply by musicfen, -
- 30 отговора
- 5,9k преглеждания
Да има тема и за ретро по Планета.Нека да е без излишни коментари. Камелия - Няма да те моля - Гледай Анелия - Прости (програма "Българка" 2003) Гледай Мария - Заклевам те Гледай Глория - Приятелко моя най добра Гледай Валдес и Емилия - Лудост е Гледай Коста Марков - С поглед ме изпий Гледай Галена - Можеш ли Гледай Мая - Уморих се Гледай Нелина - Сънувах те
Last reply by musicfen, -
- 2 followers
- 1,5k отговора
- 399,2k преглеждания
Айде честито на новия форум с първия кавър за него Чисто новата песен на кака Ивана е просто поредния кавЪр Sasa Matic - Sve je na prodaju/Ивана - Вържи очите ми
Last reply by Smailova, -
- 0 отговора
- 80 преглеждания
Last reply by DevilWish, -
- 24 отговора
- 667 преглеждания
"Сиромах" е поп фолк хит от Popnable ≠ Емануела Харесайте, споделете и коментирайте видеото, ако ви е харесало! Останете свързани за още българска музика и нови песни! Абонирай се за канала (натисни линка) @asylum @borisslav1 @meleto @Gerganafen @xroflx9 @fengergana @Fast @DevilWish @Stela @Willy @Blueberry @DarkChild @GSA @milesto @THE IIconic @pacho @ribaton @FikLena @DanielPiliov @presi_fen! @SG @adorable НОВО Поздравени сте! ❤️ Нацелих Маноля без да искам
- 9 отговора
- 295 преглеждания
Music: Deyan Asenov Lyrics: Anastasia Mavrodieva, €NNA Arrangement: Deyan Asenov
1-ва част
Last reply by gioksy, -
- 8 отговора
- 859 преглеждания
Музика: Даниел Димитров Аранжимент : Даниел Димитров Текст: Петя Радева
Last reply by asylum, -
- 2 отговора
- 301 преглеждания
Last reply by alisali1234, -
- 2 отговора
- 402 преглеждания
Музика: Adnan Beats Текст: Adnan Beats Аранжимент: Adnan Beats
Last reply by FolkEmpire, -
- 2 отговора
- 249 преглеждания
Явно е решил да прави албум
Last reply by Dominatora, -
- 2 отговора
- 258 преглеждания
- 3 отговора
- 354 преглеждания
Текст - Джули Цветкова Музика - Александър Величков Аранжимент - Александър Величков
- 3 отговора
- 258 преглеждания
- 4 отговора
- 466 преглеждания
Last reply by FolkEmpire,