Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3393 теми в раздела
-
- 2 followers
- 1,5k отговора
- 399,3k преглеждания
Айде честито на новия форум с първия кавър за него Чисто новата песен на кака Ивана е просто поредния кавЪр Sasa Matic - Sve je na prodaju/Ивана - Вържи очите ми
Last reply by Smailova, -
Наталия - Паля Преслава ft. Тони Стораро - Повече не питай Гергана ft. Галин - Твоите думи Тони Дачева - За две минути Крисия Димитрова - Нищо не печелиш Райна - Лицемери - Има версия и без плочка в официалната и страница. Соня Немска - Като стъкло Емилия - Без въпроси Ани Хоанг ft. Азис - Боли да ме обичаш Мария ft. X & Dee - Любима грешка Мария Петрова - Данък мнение Преслава - Ако утре ме губиш (ТВ Версия) Не ме питайте за линкове. Огромни благодарности на montil за предоставените рипове от обикновената Планета.
Last reply by musicfen, -
- 30 отговора
- 5,9k преглеждания
Да има тема и за ретро по Планета.Нека да е без излишни коментари. Камелия - Няма да те моля - Гледай Анелия - Прости (програма "Българка" 2003) Гледай Мария - Заклевам те Гледай Глория - Приятелко моя най добра Гледай Валдес и Емилия - Лудост е Гледай Коста Марков - С поглед ме изпий Гледай Галена - Можеш ли Гледай Мая - Уморих се Гледай Нелина - Сънувах те
Last reply by musicfen, -
- 0 отговора
- 80 преглеждания
Last reply by DevilWish, -
музика и аранжимент: Йорданчо Василковски - Оцко текст: Тина Денчева режисьор: Йордан Петков
-
- 11 отговора
- 34,9k преглеждания
Last reply by ANGEL, -
- 7 отговора
- 30,9k преглеждания
Last reply by pacho, -
- 13 отговора
- 26,3k преглеждания
music: Daniel Ganev arrangement: Daniel Ganev rec | mix | master: Daniel Ganev lyrics: Anastasiya Mavrodieva, Kostadin Milev
Last reply by DevilWish, -
1-ва част
Last reply by gioksy, -
- 31 отговора
- 22,6k преглеждания
Last reply by Kremito, -
- 12 отговора
- 21,2k преглеждания
Музика и текст: Диона и Радостин Радостинов Аранжимент: Георги Маринов / Mora music Мix and mastering: Петър Костов/ Бате Пешо
Last reply by Gerganafen, -
Луна Live 1 2
by mitko88fen- 46 отговора
- 18,3k преглеждания
Луна 1 Част Луна 2 Част Луна 3 Част
Last reply by asylum, -
- 33 отговора
- 18k преглеждания
Music: Djordan, Daniel Ganev Arrangement: Daniel Ganev Lyrics: Siana Todorova,Vasil Trynenski
Last reply by Just_Me, -
- 34 отговора
- 15,7k преглеждания
музика: Milos Radanovic текст: Александър Попов, Петър Петров и Георги Нинов аранжимент: Пламен Станчев режисьор: Иван Димитров - Torex сценарист: Георги Нинов оператор: Андрей Кряколов
Last reply by GSA, -
- 22 отговора
- 15,5k преглеждания
Last reply by Just_Me,