Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3392 теми в раздела
-
- 27 отговора
- 1,9k преглеждания
Last reply by plambata, -
- 12 отговора
- 851 преглеждания
Музика: Йоан Николаев - L Padr3, Кали и Александра Панайотова Аранжимент: Йоан Николаев - L Padr3 Микс и мастер: Йоан Николаев - L Padr3 Текст: Петя Радева
Last reply by plambata, -
- 0 отговора
- 42 преглеждания
Music: Ilia Georgiev Lyrics: Ilia Georgiev Arrangement: Ilia Georgiev Текст: Yo, it's Кайло ... on the rise, Pharaoh vibes, no disguise. Gold in my hands, dreams in my eyes, The throne is mine – watch me thrive! В пустинята се нося, златото ми блести, Силата в мене – ще те изгоря. Бързи коли, носят ме към върха, Моята корона , Game-changer. Припев x2: Фараон съм, брат – власт и мечти, Злато по ръцете, кинти троша всяка нощ, всяка иска пачки, раздавам само по стотачки! На трона съм king, за теб съм бог Game strong – не чакам, влизам и всичко взимам, Dream big – надминавам всяка ваша мечта. С мен са моите хора – …
Last reply by Victor, -
- 4 отговора
- 134 преглеждания
Музика: Нина Георгиева - Маца | Алекси Маринов| Илиян Караиванов Аранжимент: Денис Алилович Текст: Алекси Маринов и Илиян Караиванов
Last reply by FolkEmpire, -
- 7 отговора
- 161 преглеждания
- 4 отговора
- 152 преглеждания
- 8 отговора
- 172 преглеждания
- 14 отговора
- 645 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 17 отговора
- 429 преглеждания
Музика: Йордан Ботев Текст: Лора Димитрова Аранжимент: Мартин Биолчев, Малена, Михаил Бургуджиев
Last reply by Сцената обичам лудо, -
- 13 отговора
- 402 преглеждания
музика: Marko Gluhaković текст: Биляна Лазарова - Биляниш аранжимент: Деян Асенов
Last reply by Stela, -
- 8 отговора
- 191 преглеждания
Music: Vesela Dumanova Lyrics: Vesela Dumanova Arrangement: D-ZastA, TISHEV Guitar: TISHEV Vocals: Kiara Mix & Master: D-ZastA
Last reply by Gerganafen, -
- 9 отговора
- 350 преглеждания
Music: Kaloyan Kotsev, Radostin Radostinov, Yoan Mateev Arrangement: Kaloyan Kotsev Mix | Мaster: Vasko Ivanov / Dexter / Lyrics: Radostin Radostinov Vocal: Monkey
- 7 отговора
- 220 преглеждания
- 23 отговора
- 671 преглеждания
Музика:Десита Текст: Десита Аранжимент: Деян Асенов
- 10 отговора
- 196 преглеждания
Музика: Нина Георгиева -Маца Аранжимент: Тони Радев Текст: Алекси Маринов ,Илиян Караиванов
Last reply by Сцената обичам лудо,