Видеоклипове
570 теми в раздела
-
- 4 отговора
- 276 преглеждания
Last reply by Lelqtian, -
- 10 отговора
- 645 преглеждания
Last reply by wedgewood, -
- 2 отговора
- 279 преглеждания
Last reply by Stela, -
- 0 отговора
- 186 преглеждания
Last reply by Denis, -
- 1 отговор
- 198 преглеждания
Music: muhaill; Lyrics: NDOE Idea & video: Alexandra Kasabova & Christian Chrastev / Think Ink Arrangement: muhaill, NDOE Mix & Master: Algoriddim Audio & Video Producer: NDOE Текст Ще дойдеш ли със мен? (х2) Припев: (х2) Ше дойдеш ли със мен? Квото и да стане, винаги ще се държим като едно! Ше дойдеш ли със мен? Квото и да стане, винаги ще се държим като едно! Със мен ше дойдеш ли, дори ако нямам пукнат лев и съм без работа вече, уволнен от кофти шеф? Ше вярваш ли във мен, дори ако не си вярвам сам, дори ако в моите тонове истина не вярват грам? Ше скочиш със мен, когато сочат ме със пръст, ше ме свалиш …
- 1 отговор
- 203 преглеждания
- 0 отговора
- 204 преглеждания
Някой може ли да даде мастър
Last reply by Wild_Style, -
- 2 отговора
- 343 преглеждания
Last reply by Dominatora, -
- 0 отговора
- 159 преглеждания
Last reply by FolkEmpire, -
- 13 отговора
- 889 преглеждания
Неочаквано добра! P.S. Да не говорим колко много прилича на майка си, пфуууу .. и някой може ли да даде мастър
Last reply by alisali1234, -
- 8 отговора
- 388 преглеждания
Last reply by Wild_Style, -
- 1 отговор
- 228 преглеждания
Last reply by lucellent, -
- 3 отговора
- 299 преглеждания
Текст: Toмислав (ТОМЕТО) Петров , Васил Андонов (PICPUKK) Аранжимент: Toмислав (ТОМЕТО) Петров , Бате Пешо Mix & Master: Петър (Бате Пешо) Костов Запис: Studio Buster (Бате Пешо) Режисьор и Оператор Стефан Маринов - Buddubbaz Tape Монтаж и Цветови Корекции - Стефан Маринов Оператор - Петко Андонов / Buddubbaz Tape Коодинатор и Асистент - Петко Андонов / Buddubbaz Tape Помощник Асистент- Георги Дойчев / Buddubbaz Tape Грим - Съни Апостолова Гардероб - Montre BG , Limited edition Plovdiv Hairstyle - Barber shop Contact
Last reply by Brian, -
- 6 отговора
- 454 преглеждания
Моля за мастър
Last reply by pacho, -
- 2 отговора
- 293 преглеждания
Last reply by NazzkO,