Дискусии
33 теми в раздела
-
- 1 follower
- 179 отговора
- 7,7k преглеждания
Начален час - 22:00 българско, 21 централно европейско и 20 укейско време, утре вечер 10 май. За други зони всеки да си смята. Къде да гледаме - БНТ би трябвало да го излъчват. Както и всички участващи държавни телевизии от континента и отвъд. В Щатите ще е лайф по стрийминг услугата Peacock. Като алтернатива, и понеже повечето коментатори са яко кринжд, стриймват в ютуб (освен ако няма промени, до които не съм стигнал). Линк ще бъде споделен когато е налице такъв. Евентуално тоя стрийм може да е гео-блокиран ако сте извън територията на ЕБУ, чудесен повод да разгледате VPN опции.
Last reply by Lelqtian, -
Евровизия 2025 1 2 3
by GriskoBeats- 1 follower
- 59 отговора
- 2,4k преглеждания
Започваме от сега. България изглежда ще се включи през 2025. Виждаме, че БНТ активно коментира и налага клипчета с изпълнители дето призовават за завръщане. 🏆 Победителят НЕМО със специален призив към България! Призовава... FB.WATCH 🏆 Победителят НЕМО със специален призив към България! Призовава страната ни да се завърне на Евровизия 2025! 🇧🇬 Сребърният медалист на Евровизия 2024 призовава България да се... FB.WATCH Сребърният медалист на Евровизия 2024 призовава България да се завърне в конкурса.
- 2 followers
- 178 отговора
- 5,6k преглеждания
Last reply by Blueberry, -
- 1 follower
- 61 отговора
- 1,7k преглеждания
Last reply by milesto, -
- 5 followers
- 312 отговора
- 12,6k преглеждания
След победата на Лорчето, ще домакинстват Швеция. Някъде през май догодина. По непотвърдена спекула вероятно ще е в Малмьо, но шведите имат терени бол за мероприятие от тоя калибър, зависи кое е свободно. Любимите на всички фенове, и особено наша Блу, Петра и Монс може и да НЕ налични за водещи, по непотвърдена информация вече не били особено в орбитата на шведското БНТ.
Last reply by Willy, -
- 1 follower
- 65 отговора
- 1,9k преглеждания
Last reply by Blueberry, -
- 1 follower
- 297 отговора
- 7,2k преглеждания
- 1 follower
- 74 отговора
- 1,9k преглеждания
Last reply by GriskoBeats, -
- 1 follower
- 78 отговора
- 1,9k преглеждания
- 1 follower
- 185 отговора
- 7,5k преглеждания
Закъсняхме с цял един ден да пуснем новата тема. Тук можем да обсъждаме всичко, свързано с предстоящото издание догодина. За пръв път може би в историята не знаем коя държава ще домакинства, а камо ли в кой град ще бъде.
- 1 follower
- 274 отговора
- 10,6k преглеждания
Начален час - 22:00 българско, 21 централно европейско и 20 укейско време, събота вечер 14 май. За други зони всеки да си смята. Къде да гледаме - БНТ би трябвало да го излъчват. Както и всички участващи държавни телевизии от континента и отвъд. В Щатите ще е лайф по стрийминг услугата Peacock. Като алтернатива, и понеже повечето коментатори са яко кринжд, стриймват в ютуб (освен ако няма промени, до които не съм стигнал). Когато насрочат премиерата, ще помоля някой да сподели линка, че съм в партията на геоблокираните тази година, явно не е само за територии извън ЕБУ Ако сте колеги по тази точка, възползвайте се от това предложение за VPN, ако не ползвате/н…
- 1 follower
- 67 отговора
- 3,1k преглеждания
Начален час - 22:00 българско, 21 централно европейско и 20 укейско време, четвъртък вечер 12 май. За други зони всеки да си смята. Къде да гледаме - БНТ би трябвало да го излъчват. Както и всички участващи държавни телевизии от континента и отвъд. В Щатите ще е лайф по стрийминг услугата Peacock. Като алтернатива, и понеже повечето коментатори са яко кринжд, стриймват в ютуб (освен ако няма промени, до които не съм стигнал). Когато насрочат премиерата, ще помоля някой да сподели линка, че съм в партията на геоблокираните тази година, явно не е само за територии извън ЕБУ Ако сте колеги по тази точка, възползвайте се от това предложение за VPN, ако не ползват…
Last reply by FikLena, -
- 1 follower
- 61 отговора
- 2,7k преглеждания
Нека видим кой може най-успешно да предскаже резултатите на тазгодишната Евровизия. Дайте своите прогнози за двата полуфинала и за големият финал. Потребителят с най-точни прогнози ще спечели званието Екстрасенс на форума. ПРАВИЛА: 1. Подреждате всички участници в полуфиналите от първо до последно място. 2. Подреждате Топ 25 за финал. ТОЧКУВАНЕ: - за познат победител на финала и полуфиналите печелите +10 точки - за всяка вярно позната позиция получавате +2 точки - за всеки вярно отговорен въпрос получавате +5 точки Няма да се вадят точки, защото се смята много трудно Накрая печели този, който има най-добър точков ре…
Last reply by Kriminal, -
- 3 отговора
- 789 преглеждания
Кой ще спечели Евровизия 2022 ?
Last reply by milesto, -
- 1 follower
- 28 отговора
- 2,3k преглеждания
Щатския канал NBC са поръчали американска версия на Евровизия за следващия тв сезон. Би тряяло да го излъчат някъде между януари и май, дата засега няма. Много детайли също няма, засега са казали че ще има участници за всичките 50 щата, 5 задморски територии и 1 за столичния им окръг Колумбия т.е 56 участника? в два полуфинала и финален кръг. А как точно смятат да ги избират също е бая мътно но имат известно време да избистрят и обявят всички детайли. Очаквания? Нека спекулацията започне сега. Лично на мен ми е доста интересно колко зле може да е реализирано и колко точно могъщо ще флопне.
Last reply by GriskoBeats,