anelia Публикувано на Август 1 Report Share Публикувано на Август 1 (Regeton) (R& - Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 да се смееш или да плачеш ли.......... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 След напускането на Пайнер е тотално зле! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Пламена скандализира. С текстът малко са прекалили, но иначе R&B версията е много яка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Готина песен!!!!!! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Не ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 На мен пък ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Много добро ! Пламенчето е луда Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Трагедия.. Пламена си пропиля всички шансове които имаше..А Емо Каменов е едно от най-гнусните същества, които съм виждал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Не става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.