-
44 Одобрявате ли новото редовно правителство?
Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.
Музикален форум - Рамания
-
За форума
-
Музика от България и чужбина
Световна музика
- 39,1k мнения
- 2 followers
-
Разни теми за отмора
Общи приказки
- 87,7k мнения
- Чат мания (Януари,Февруари,Март,Април 2025)
- Last reply by Emanuela.Carey,
-
Последно в сайта
-
- 115 отговора
- 3229 преглеждания
-
- 10 отговора
- 222 преглеждания
-
Pop, Dance, Latino, R&B, Rap & Hip-Hop, K-Pop, Retro скандали 1 2 3 4 101
От Fast, in Световна музика
- 2501 отговора
- 81231 преглеждания
-
- 206 отговора
- 4456 преглеждания
-
- 59 отговора
- 971 преглеждания
-
- 3 отговора
- 91 преглеждания
-
- 425 отговора
- 15719 преглеждания
-
- 6 отговора
- 118 преглеждания
-
- 21 отговора
- 464 преглеждания
-
- 4091 отговора
- 198467 преглеждания
-
- 14 отговора
- 624 преглеждания
-
- 4945 отговора
- 257050 преглеждания
-
- 10 отговора
- 546 преглеждания
-
- 24 отговора
- 1078 преглеждания
-
- 3 отговора
- 91 преглеждания
-
- 8 отговора
- 310 преглеждания
-
- 1687 отговора
- 47498 преглеждания
-
- 51 отговора
- 1748 преглеждания
-
- 17 отговора
- 380 преглеждания
-
- 5425 отговора
- 191605 преглеждания
-
- 74 отговора
- 3126 преглеждания
-
- 13 отговора
- 345 преглеждания
-
- 11 отговора
- 306 преглеждания
-
- 8 отговора
- 162 преглеждания
-
- 92 отговора
- 8830 преглеждания
-
-
Актуално
-
Lelqtian 28614
преди 5 часа , asylum каза:Той направи първия си хит без кокошарника
Той? Еви в тоя случай не е женско заглавие?
-
Lelqtian 28614
преди 11 часа , Sunlight каза:Лиъм беше почетен на наградитеГрами снощи. Беше много тъно докато Крис Мартин пееше и на видеостена даваха всички, които са починали за изминалата година. И Лиъм най-млад от всички.
Шакира спечели Грами за най-добър Латино поп албум. Невероятно е как синовете й Саша и Милан толкова много я обичат и подкрепят. Много сладко беше как се радваха за майка си. Тявчер имаше рожден ден заедно с Пике. Уникална Шакира и уникално изпълнение.
Лейди Гага и Бруно Марс получиха Грами за най-добро изпълнение, напълно заслужено.
Бионсе най-накрая си получи грамито за албум дето рева толкова много,че нямала за албум.
Мда, с толкова реване и тръшкане, световно известната кънтри звезда бейонса получи награда за кънтри албум.
Да и бяха дали и наградата за дебют на годината, това също май не е печелила, а догодина ще се конкурира за Прогрес на годината с Татяна и свободните изпълнения на Галена във вана.
-
Lelqtian 28614
преди 12 часа , Andrew Cunanan. каза:тя слуша само
Всички само това слушаме, хит на хилядолетията!
-
asylum 41858
преди 4 часа , Jake каза:Тежка песен... Засяда ми буца в гърлото.
Голяма боза.. Райна мисли, че годината е 2005-та и тя е на 20... Тотално изплиска легена.
Иначе за Ивета Костова.. На мен ми е странно, че Пайнер не се справиха с НИТО ЕДИН от хората които продуцираха последните години. Явно компанията тотално затваря, можеха да наложат нови имена по примера на Алфа и да им носят пари. Напуснаха им по една тъпа песен и ги зарязаха. Този Ави Аспарухов също беше с потенциал. Пайнер днес е една развалина и освен да стане просто телевизия за всички имена, друго не става от тях. Чак ми е странно колко внезапно се сринаха след Ковид..
Той направи първия си хит без кокошарника
- 1
-
Ergeni 10682
преди 1 час, Jake каза:Тежка песен... Засяда ми буца в гърлото.
Голяма боза.. Райна мисли, че годината е 2005-та и тя е на 20... Тотално изплиска легена.
Иначе за Ивета Костова.. На мен ми е странно, че Пайнер не се справиха с НИТО ЕДИН от хората които продуцираха последните години. Явно компанията тотално затваря, можеха да наложат нови имена по примера на Алфа и да им носят пари. Напуснаха им по една тъпа песен и ги зарязаха. Този Ави Аспарухов също беше с потенциал. Пайнер днес е една развалина и освен да стане просто телевизия за всички имена, друго не става от тях. Чак ми е странно колко внезапно се сринаха след Ковид..
КАкво чудно има? Всичките кокошки напуснаха. Навъдиха се мини лейбъли. Големите общи канали загинаха. Преди Планета пускаше 10 топ песни и 1 флоп, сега от 100 песни - 99 са флоп. Нормално ее алгоритъмът да ги премаже. Пайнер няма дда фалира, защото имаат клубове, но като цяло с продуцирането приключиха. Те и преди не бяха продуценти. Изпълнителите сами подбираха и плаащаха.
- 1
-
Jake 488
От 2.02.2025 г. от 17:28, Andrew Cunanan. каза:това й е най-силната балада.
Тежка песен... Засяда ми буца в гърлото.
От 2.02.2025 г. от 17:27, -A. каза:Голяма боза.. Райна мисли, че годината е 2005-та и тя е на 20... Тотално изплиска легена.
-
Willy 29167
преди 3 часа , swiftiebe каза:Къде ? В гей света на стан туитър . Реало = няма хит, нито продажби. Но виж, най-добрата ти приятелка си сложила профилна снимка на името си в зелен фон- the impact.
3 награди взе, пък ти питай къде!
-
asylum 41858
Хитово хитов гърмеж!
- 1
-
swiftiebe 504
преди 1 час, Fast каза:Не по- огромно от Birds of a Feather и като цяло HMHAS . Да правиш едити с някоя песен и да ползваш шрифт за аватар НЕ е = на импакт, още повече музикален .
-
Sunlight 1407
Лиъм беше почетен на наградитеГрами снощи. Беше много тъно докато Крис Мартин пееше и на видеостена даваха всички, които са починали за изминалата година. И Лиъм най-млад от всички.
Шакира спечели Грами за най-добър Латино поп албум. Невероятно е как синовете й Саша и Милан толкова много я обичат и подкрепят. Много сладко беше как се радваха за майка си. Тявчер имаше рожден ден заедно с Пике. Уникална Шакира и уникално изпълнение.
Лейди Гага и Бруно Марс получиха Грами за най-добро изпълнение, напълно заслужено.
Бионсе най-накрая си получи грамито за албум дето рева толкова много,че нямала за албум.
- 1
-
-
Последно обновени статуси
-
тЕЗИ БАНТЕР-а са още ЖИВИ ...· 6 отговори
Наслагали - ТАГОВЕ все едно са МЕРЦЕДЕССС ...Алооо - Осъзнайте се1
-
Последни постижения
-
Празнуващи рожденици днес
-
Кой е онлайн? 7 Потребители, 2 Скрити, 278 Гости (Виж пълния списък)
-
Статистики
53,8k
Общо теми857,2k
Общо мнения -
Нашите потребители