AMAZING. Публикувано на Юли 30 Report Share Публикувано на Юли 30 На горещия стол сяда бивш anderi настоящ Calofornia. Въпросите си към него може да задавате до 01.08 21:00h. Потребителят си запазва правото да не отговори на въпроси, които сметне за ненужни.Обидите се наказват! Ако искате и вие да се запишете, направете го в тази ТЕМА. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 1. Харесваш ли "Ако си звезда"? 2. Кое беше последното нещо, от което много те беше срам? 3. Кое ти е любимото число? 4. Защо се отказа от Андери? ;д 5. А защо го избра на първо място? ;д 6. КОГА?? 7. Обичаш ли компот? 8. Кой ти е любимият? 9. Как се казва най-добрият ти приятел? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 1.Защо си фен на Андреа ? 2.Какво мислиш за мен ? 3.Любимата ти песен на Андреа ? 4.Харесваш ли Райна ? 5.Колко гаджета си имал досега ? 6.Какво ще учиш ? 7.Какви са ти оценките за матурата ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 1. Харесваш ли "Ако си звезда"? -Да много. 2. Кое беше последното нещо, от което много те беше срам? -Днес ходихме с братовчеда до магазина(в момента съм Турция).Kупихме туй-онуй всичко и вече излизаме.Докато излизахме си играех с телефона и не се оглеждах.И по едно време братовчедът ми вика "не от там,къде отиваш"..аз го чух,обаче не го погледнах и се правех,че не го чувам..И не видях другата врата откъдето сe влиза,и алармата почна да вика.Всички хора почнаха да ме гледат като някакви зомбита.Щях да умра от срам... :X 3. Кое ти е любимото число? -9 4. Защо се отказа от Андери? ;д -Някой в сайта ми беше казал,че ника ми е смешен(но не помня кой беше).После се замислих и осъзнах,че е прав. :1000 (29): 5. А защо го избра на първо място? ;д -Ами незнам.. от 2009 год. използвам този ник - anderi. 6. КОГА?? -СЕГА! :1000 (6): 7. Обичаш ли компот? -Да. 8. Кой ти е любимият? -Компот от праскови. ;d 9. Как се казва най-добрият ти приятел? -Доста са,не обичам да деля.Но този най,най-добрият с когото си споделям всичко - Даниел. 1.Защо си фен на Андреа ? -Защото тя е КРАЛИЦА! 2.Какво мислиш за мен ? -Мисля,че си много добър,пекан,весел човек. 3.Любимата ти песен на Андреа ? -Всички са ми любими..но най-много "Излъжи ме". 4.Харесваш ли Райна ? -Ами малко. ;d 5.Колко гаджета си имал досега ? -Ох незнам..не съм ги броил. 6.Какво ще учиш ? -Бизнес мениджмънт. 7.Какви са ти оценките за матурата ? -География - 5,92 -Български език - 5,98 така беше май..дипломата не е у мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Айде сега да те видя. 1.Последната голяма грешка която си допуснал? 2.5 факта, които не знаем за теб? 3.Можеш ли да готвиш? 4.Вярваш ли в отвъдния живот? 5.Кое беше момичето с теб в РУ? 6.Коя песен описва състоянието ти в момента? 7.Изневерявал ли си? 8.Любимата ти песен на Деса? 9.Защо избра "Бизнес мениджмънт"? 10.За какво мечтаеш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 1. Правил ли си някога магии? 2. Можеш ли да гледаш на кафе/карти/боб? 3. Имал ли си среща с нещо свръхестествено? Разкажи! 4. Мислиш ли, че имаш качествата да бъдеш следващата мегазвезда на Ramania? 5. Ще участваш ли в конкурса Mister Ramania? 6. Коя ти е любимата песен? 7. Любимата книга? 8. А филм? 9. Какво слушаш, освен чалга? 10. Колко ти е била най-голямата сметка за телефон? Това беше от мен и помни: Ако не скандализираш, значи си никой! Чао Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Айде сега да те видя. 1.Последната голяма грешка която си допуснал? 2.5 факта, които не знаем за теб? 3.Можеш ли да готвиш? 4.Вярваш ли в отвъдния живот? 5.Кое беше момичето с теб в РУ? 6.Коя песен описва състоянието ти в момента? 7.Изневерявал ли си? 8.Любимата ти песен на Деса? 9.Защо избра "Бизнес мениджмънт"? 10.За какво мечтаеш? 1.Да се доверявам отново и отново на един "приятел". 2.Срамежлив съм,много бързо се ядосвам,голям инат съм,бързо се обиждам,мразя буболечките,паяците. ;D 3.Ами не. 4.Да. 5.Една позната. 6.Лияна - Боли ме 7.Не. 8.Моето друго аз. 9.Ами незнам точно и аз защо.Искам да стана господин млад Меринджей. 10.За много неща. 1. Правил ли си някога магии? 2. Можеш ли да гледаш на кафе/карти/боб? 3. Имал ли си среща с нещо свръхестествено? Разкажи! 4. Мислиш ли, че имаш качествата да бъдеш следващата мегазвезда на Ramania? 5. Ще участваш ли в конкурса Mister Ramania? 6. Коя ти е любимата песен? 7. Любимата книга? 8. А филм? 9. Какво слушаш, освен чалга? 10. Колко ти е била най-голямата сметка за телефон? Това беше от мен и помни: Ако не скандализираш, значи си никой! Чао 1.Хахаха не.Kато бях малък си мислех,че мога да правя магии. 2.Ако искаш мога да ти гледам. 3.С Баба Яга.Веднъж през нощта като се прибирах вкъщи ме срещна на пътя и ми каза "ако не изчезнеш до 10 секунди ще те взема при себе си" и аз избягах. 4.Мм..не мисля. 5.Maybe. 6.Ох доста са. 7.Доста са,но ето някои от тях: "Нетърпеливо сърце" , "На изток от рая" ,Всички серии на Хари Потър, "Гняв" , "Хобит и Властелинът на пръстените" , "Капан за сънища" , "Талисманът". 8.Титаник,Три метра над небето,Тетрадката и др. 9.Всякаква,стига да ми хареса. 10.154,70. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ОпАсЕн За ЖеНи Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Не че искам да се заяждам, но казваш че имаш 5,98 по български, а същевременно пишеш "не знам" като една дума. И не е случайно пропуснат интервала, тъй като е написано на две места така. И за да не е спам: На кои пайнерски турнета си ходил? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Привет и от мен Изглеждаш ми готин потребител, ще ти задам и аз няколко въпроса. 1.Как си? 2.От къде научи за Рамания и интересно ли ти е да пишеш тук? 3.Момче или момиче си? Как се казваш и едно бързо asl pls. :1000 (29): 4.Коя е любимата ти песен на Андреа. Каква е причината да и станеш фен? 5.Мнението ти за Преслава и имаш ли си нейно любимо парче? 6.Какво обичаш да правиш през свободното си време и с какво се занимаваш? 7.Коя е най-голямата ти мечта? (ако не е тайна) 8.Мнението ти за протестите в нашата страна? Би ли участвал? 9.Има ли нещо от което се срамуваш? 10.Какво искаш да промениш в себе си? 11.Кое е нещото с което най-много се гордееш? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Не че искам да се заяждам, но казваш че имаш 5,98 по български, а същевременно пишеш "не знам" като една дума. И не е случайно пропуснат интервала, тъй като е написано на две места така. И за да не е спам: На кои пайнерски турнета си ходил? Ами това да ми е най-малкия проблем.Не съм забелязал..може да се случи на всеки.Другия път ще внимавам,мерси. -През 2009 и 2010 година. Привет и от мен Изглеждаш ми готин потребител, ще ти задам и аз няколко въпроса. 1.Как си? 2.От къде научи за Рамания и интересно ли ти е да пишеш тук? 3.Момче или момиче си? Как се казваш и едно бързо asl pls. :1000 (29): 4.Коя е любимата ти песен на Андреа. Каква е причината да и станеш фен? 5.Мнението ти за Преслава и имаш ли си нейно любимо парче? 6.Какво обичаш да правиш през свободното си време и с какво се занимаваш? 7.Коя е най-голямата ти мечта? (ако не е тайна) 8.Мнението ти за протестите в нашата страна? Би ли участвал? 9.Има ли нещо от което се срамуваш? 10.Какво искаш да промениш в себе си? 11.Кое е нещото с което най-много се гордееш? Здрасти. 1.Ами добре съм благодаря,ти? 2.От Google,да интересно ми е. 3..Момче.Ерсин,19,Русе. 4."Излъжи ме" .. Ами впечатли ме с красотата и песните си. 5.Много е хубава,песните й са страхотни.Има уникален глас. 6.В момента съм в Турция,ходя на море,излизам с приятели,гледам филми. 7.Да ми купят БМВ М1. 8.Нямам конкретно мнение..Каквото и да правят хората,нищо няма да се промени,така че...Да бих. 9.Не. 10.Много неща... 11.Че съм толкова силен,търпелив.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 1.Къде ти харесва повече..в България или Турция ? 2.Кои потребители са ти най-приятни ? 3.А кои най неприятни ? 4.Гледаш ли "Мис България" и ако,коя ти е любимка ? 5.Какви планове имаш за останалите 1-2 месеца от лятото ? 6.Някога обичал ли си истински ? 7.Вярваш ли в прераждането ? 8.Мислиш ли че ще успееш в живота ? 9.Искаш ли нещо много силно,но знаеш че то никога няма да стане ? 10.Коя държава искаш да посетиш ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Да се възползвам докато още не ти е изтекло времето.. :1000 (29): За какво излъга последно? Колекционираш ли нещо? Одобряваш ли това, че Андра си разтяга снимките? Кое ти е любимото място за отдих и разходка в Русе? Кой беше последния филм, който гледа? Най-тъпата песен излизала тази година? Действаш и мислиш или мислиш и действаш? Най-екстремната ситуация, в която си попадал? Какво може да те изкара извън релси? Последно каза сбогом на..? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 1.Къде ти харесва повече..в България или Турция ? 2.Кои потребители са ти най-приятни ? 3.А кои най неприятни ? 4.Гледаш ли "Мис България" и ако,коя ти е любимка ? 5.Какви планове имаш за останалите 1-2 месеца от лятото ? 6.Някога обичал ли си истински ? 7.Вярваш ли в прераждането ? 8.Мислиш ли че ще успееш в живота ? 9.Искаш ли нещо много силно,но знаеш че то никога няма да стане ? 10.Коя държава искаш да посетиш ? 1.Турция. 2. Denis', ambrosius_vallin,Dean,Ивал.ЪТ,Mittew,freagle,AMAZING,Nicolas,Sylar и др. 3.Няма такива. 4.Не,не го гледам. 5.Ами в Турция на море,разходки с приятели. 6.Да. 7.Мм..не. 8.Да! 9.Няма невъзможни неща. 10.Бразилия,Испания,Италия,Холандия,Русия Да се възползвам докато още не ти е изтекло времето.. За какво излъга последно? Колекционираш ли нещо? Одобряваш ли това, че Андра си разтяга снимките? Кое ти е любимото място за отдих и разходка в Русе? Кой беше последния филм, който гледа? Най-тъпата песен излизала тази година? Действаш и мислиш или мислиш и действаш? Най-екстремната ситуация, в която си попадал? Какво може да те изкара извън релси? Последно каза сбогом на..? 1.Не помня. 2.Не. 3.Не! 4.Нямам точно определено любимо място,навсякъде съм. 5. The River Wild 6.Антонина - Баланица 7.Мисля и действам. 8.Ох има няколко. 9.Когато някой обиди семейството ми. 10.На един приятел. :/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари