OstapBender Публикувано на Декември 25 Report Share Публикувано на Декември 25 Линкове към предните теми: http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=35070&hl= http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=50302&hl= http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=68608&hl= http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=80059&hl= http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=89241&hl= Фаворитите ми от предните години: 2009 - Емануела - "Късам ти нервите" 2010 - Анелия - "Продължавам" 2011 - Алисия feat. Флори - "Важно ли ти е?" 2012 - Анелия и Илиян - "Не исках да те нараня" 2013 - Анелия - "Аз и ти" Тази година везните клонят към Галена. :1000 (33): 1. Галена - Точно никога 2. Преслава - Ако утре ме губиш 3. Анелия - Твоя съм 4. Емилия - Да бях от гадните 5. Галена feat. DJ Живко Микс - Хавана-Тропикана 6. Галин - Все напред 7. Анелия и Гъмзата - Феноменална 8. Галена - Не ставам втора 9. Глория и Симона Загорова - Ако счупят всяка нота 10. Цветелина Янева feat. Фики - Страх ме е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 1. Галена - Хавана Тропикана 2.Джена - Моли се да не почнА 3.Андреа - Най добрата 4.Галена и Фики - Боже прости 5. Фики - Горе долу 6.Яница - Всичко чуждо пожелаваш. 6.Теда Ломска - Кво става тука 7.Галена - Точно никога 8.Емилия и Ави Бенеди - Кой ше му каже 9.Фики - Беше обич 10.Преса- Кажи здравей Бонус: 11. Цура Янева - Още колко нощи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 1.Преслава - Моето слабо място 2.Преслава и Тони Стораро - Повече не питай 3.Преслава - Пиши го неуспешно 4.Преслава - Нашето любов е 5.Преслава - Ако утре ме губиш 6.Преслава - Кажи здравей 7.Цветелина Янева - Още колко нощи 8.Цветелина Янева и Фики - Страх ме е 9.Джена - Моли се да не почна 10.Джена - Да ти се доказвам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 1. Андреа - Най-добрата 2. Цветелина Янева - Още колко нощи 3. Анелия - Изведнъж 4. Димана - Да и вдигна ли 5. Джена - Неверници 6. Мария и Азис - Чуй ме 7. Джена - Да ти се доказвам 8. Галена - Хавана тропикана 9. Карлос - Дяволски вярно 10. Емилия - Да бях от гадните Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Хавана- тропикана Каза ли го Да съм с теб Хабиби Пиши го неуспешно Най-добрата Върви живей Да бях от гадните Още колко нощи Дяволски вярно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 1. Преслава - Моето слабо място 2. Емилия - Да бях от гадните 3. Галена ft DJ Живко Микс - Хавана Тропикана 4. Анелия - Твоя съм 5. Преслава - Пиши го неуспешно 6. Фики - Беше обич 7. Галин - Все напред 8. Емилия ft. Avi Benedi - Кой ще му каже 9. Цветелина Янева ft. Фики - Страх ме е 10. Райна - Ако е, да е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 1. Преслава - Моето слабо място 2. Фики - Стига 3. Фики - Беше обич 4. Галена и Живко Микс - Хавана Тропикана 5. Галена и Фики - Боже, прости 6. Цветелина Янева - Страх ме е 7. Андреа - Най-добрата 8. Яница - Всичко чуждо пожелаваш 9. Преслава - Ако утре ме губиш 10. Емилия - Да бях от гадните Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Моето слабо място Все напред Да бях от гадните Хавана Тропакана Кой ще му каже Страх ме е Да ти се доказвам Само за минута Още колко нощи Най-добрата И още много ........... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 1. Траяна и ДЖ Нед - Теб и никой друг 2. Теди Александрова - Кво става тука 3. Дубай кючек 4. Илиян и Алекс - Единствена 5. Емануела - Трий ме 6. Джена - Моли се да не почна 7. Галена и ДЖ Живко Микс - Хавана Тропикана 8. Роксана и Джамайката - А така, така 9. Джамайката и ДЖ Живко Микс - Гимнастика 10. Азис - Пий цяла нощ Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Моето слабо място Ако утре ме губиш Най-добрата Неверници Пиши го неуспешно Нашето любов е Да ти се доказвам Все напред Страх ме е Горе-долу Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 1.Райна - Ако е, да е 2.Фики - Горе - долу 3.Райна - Лицемери 4.Фики - Стига 5.Яница - Всичко чуждо пожелаваш 6.Преслава - Моето слабо място 7.Фики - Беше обич 8.Преслава - Пиши го неуспешно 9.Джена - Моли се да не почна 10.Галена и Фики - Боже прости Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marrtin Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 1.Преслава - Ако утре ме губиш 2.Преслава - Моето слабо място 3.Анелия - Твоя съм 4.Андреа - Най-добрата 5.Преслава и Тони Стораро - Повече не питай 6.Магда - Жълтата клюка 7.Анелия и Гъмзата - Феноменална 8.Преслава - Пиши го неуспешно 9.Райна - Ако е да е 10.Джена - Неверници Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 1. Преслава: "Режим "Неприлична"" 2. Преслава: "Моето слабо място" 3. Преслава и Тони Стораро: "Повече не питай" 4. Преслава: "Кажи "Здравей!"" 5. Фики: "Стига" 6. Галин, Ани Хоанг и Кристиана: "Между нас" 7. Цветелина Янева: "Още колко нощи" 8. Галин и Камелия: "Само за минута" 9. Анелия и Гъмзата: "Феноменална" 10. Галена и DJ Живко Микс: "Хавана Тропикана" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 1. Мария и Азис - Каза ли го 2. Мария feat Nikolay X - Да съм с теб 3. Преслава - Моето слабо място 4. Фики - Горе-долу 5. Галена - Хавана-Тропикана 6. Джена - Да ти се доказвам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 1. Траяна и ДЖ Нед - Теб и никой друг 2. Теди Александрова - Кво става тука 3. Дубай кючек 4. Илиян и Алекс - Единствена 5. Емануела - Трий ме 6. Джена - Моли се да не почна 7. Галена и ДЖ Живко Микс - Хавана Тропикана 8. Роксана и Джамайката - А така, така 9. Джамайката и ДЖ Живко Микс - Гимнастика 10. Азис - Пий цяла нощ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexander Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Деси Слава - Мойто зайче Ваня и Василики Дада - Върви, живей Преслава - Моето слабо място Яница - Всичко чуждо пожелаваш Ваня - Ти ли си Андреа - Най-добрата Емануела - Трий ме Валя и Галин - Все си ти Галена - Хавана тропикана Ваня - Неблагодарник Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 2009 - Емануела - "КЪСАМ ТИ НЕРВИТЕ" 2010 - Галена - "ТИХО МИ ПАЗИ" 2011 - Преслава - "КАК ТИ СТОИ" 2012 - Преслава - "РАЗКРИЙ МЕ" 2013 - Преслава - "РЕЖИМ НЕПРИЛИЧНА" 1.Преслава-"Пиши го неуспешно" 2.Андреа-"Най-добрата" 3.Преслава-"Моето слабо място" 4.Анелия и Гъмзата-"Феноменална" 5.Галена ft. DJ Живко MIX-"Хавана-Тропикана" 6.Преслава и Тони Стораро-"Повече не питай" 7.Александра-"Печат на устните" 8.Галин feat. Камелия-"Само за минута" 9.Carlos-"Дяволски вярно" 10.Цветелина Янева-"Още колко нощи"/Лияна-"Избягай"/Джена-"Да ти се доказвам" Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 2009 - Емануела - "КЪСАМ ТИ НЕРВИТЕ" 2010 - Галена - "ТИХО МИ ПАЗИ" 2011 - Андреа - "ДОКРАЙ" 2012 - Галена - "СПРИ МЕ" 2013 - Галена - "КОЙ" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 1.Емилия - Да бях от гадните 2.Емануела - Трий ме 3.Александра - Печат на устните 4.Яница - Всичко чуждо пожелаваш 5.Сиана - Щастливо влюбена 6.Емилия и Ави Бенеди - Кой ще му каже 7.Надя Казакова - Моето "Аз" 8.Димана - Да й вдигна ли 9.Соня Немска - Пеперудите 10.Кристиана - Нищо друго Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 1.Емилия - Да бях от гадните 2.Емануела - Трий ме 3.Александра - Печат на устните 4.Яница - Всичко чуждо пожелаваш 5.Сиана - Щастливо влюбена 6.Емилия и Ави Бенеди - Кой ще му каже 7.Надя Казакова - Моето "Аз" 8.Димана - Да й вдигна ли 9.Соня Немска - Пеперудите 10.Кристиана - Нищо друго Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 1.Райна - Ако е, да е 2.Галена - Хавана Тропикана 3.Емилия - Да бях от гадните 4.Преслава - Моето слабо място 5.Галин - Все напред 6.Емануела - Трий ме 7.Цветелина Янева - Страх ме е 8.Райна - Лицемери 9.Джена - Да ти се доказвам 10.Преслава - Ако утре ме губиш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 1. Мария и Азис - Чуй ме 2. Емилия - Да бях от гадните 3. Азис - Пий цяла нощ 4. Илиян и Сиана - Палавница 5. Андреа - Най-добрата 6. Преслава - Пиши го неуспешно 7. Даяна и Romanos Kolytos - Счупи се 8. Емануела - Трий ме 9. Кали - Аз съм аз 10. Галин feat. Камелия - Само за минута Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 "Все си ти" - Валя ft. Галин "Жълтата клюка" - Магда "Хавана - Тропикана" - Галена ft. DJ Живко Микс "Обратно броене" - Глория "Силните печелят в любовта" - Нелина "Още колко нощи" - Цветелина Янева "Неверници" - Джена "Огън и вода" - Тони Дачева "Амнезия" - Малина "Аз съм аз" - Кали Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 1. Цветелина Янева - Още колко нощи 2. Преслава - Моето слабо място 3. Галин и Камелия - Само за минута 4. Емилия - Да бях от гадните 5. Галена - Точно никога 6. Валя - Все си ти 7. Кристиана - Нищо друго 8. Яница - Всичко чуждо пожелаваш 9. Галена - Хабиби 10 . Галин , Хоанг и Кристиана - Между нас Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.