GriskoBeats Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Не мисля, че ще има успех. Тая жена си остана в 2001 година и не е мръднала. Даже май при нея е връщане в 90те години, когато правиха цигании от сорта на "Жега" :1000 (29): Не я виждам да успее. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Не мисля, че ще има успех. Тая жена си остана в 2001 година и не е мръднала. Даже май при нея е връщане в 90те години, когато правиха цигании от сорта на "Жега" :1000 (29): Не я виждам да успее. Че да не би някой да си мисли, че ще има? Дори и Нина знае, че няма как... Но поне е познато име, което от емблмите на Пайнер и ще им доведе точки за престиж. Не може да се мисли само за успешните комерсиални изпълнители. Ще има по 3-4 участия, по 1-2 песни в годината. Ще припомня старите си песни в ефира и на концерти и ще се чувства реализирана жена Малко ли е Търси се застаряваща фолк певица спешно във фирмата, която да поеме линията на Веско Маринпв Та да си дойдем на думата - има различен тип публика. таргета 18-24 е основен за това, което ще пускат навсякъде, но това с днешна дата за нас 25+ е деградация и се чудим може ли още по зле да станат - и изпълнителите и самия таргет Няма да слушаме само развалени песни с мангалски вокали. Те се оляха наистина. За маймуни ни вземат. Да бром ли от Не си ти до днес. Над 50% от песните... Гнусно е вече. Нека се върнат и други и да покаже старата генефация на новото как се прави музика, която става и ХИТ, защото си вложил душа и енергия, а не защото си влагал пари и амбиция оше при замислянето на проекта, но е останал осакатен от към усещания.... в идеята да е хит по клубовете... Жалко, че чалгата загуби 30+ като слушател. А само с шайки стадиони не се пълнят... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Беше качествена изпълнителка, докато не я тресна критическата. Още не се е съвзела, май. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Избра възможно най-ужасната песен за да се завърне ... Как да има успех? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Малее, как е облечена. 90-те отдавна минаха... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Ще прави промоция на есен в Приказките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Ще прави промоция на есен в Приказките. Милата! Още е в началото на века... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Добро интервю от Екстрата. Има желание - дано случи на добри нови песни и да живне, че малко посмачкана ми се вижда. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 И Рени и Екстра Нина много страно ми говорат. Дали имат изкуствени вилици или просто старост нз :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 И мен ми стана малко жал. Живота я е смачкал тотално. Има си своето място в попфолк жанра. Предполагам няма да се състезава с младите. Ще чуем какво ще ни предложи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Милата! Още е в началото на века... Иска да събере приятели и колеги и да се забавляват както преди. Когато нещата са били по истински. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Иска да събере приятели и колеги и да се забавляват както преди. Когато нещата са били по истински. Определено бяха по-истински. И е хубаво, че си е разбрала грешките и си ги признава публично - там да не взима каквато и да е песен на всяка цена. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Определено бяха по-истински. И е хубаво, че си е разбрала грешките и си ги признава публично - там да не взима каквато и да е песен на всяка цена. Да, тя сама си каза : Като не ти харесва една песен, просто не я вземаш. Връщаш я ! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 И мен ми стана малко жал. Живота я е смачкал тотално. Има си своето място в попфолк жанра. Предполагам няма да се състезава с младите. Ще чуем какво ще ни предложи Да... направо е потресаващо да видиш едно китно лице от миналото, което е било емблема и го видиш смачкано от обстоятелствата. Някак извратено ми се струва. По-добре да не беше се завръщала поне да не знаем както с Мая. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Да, тя сама си каза : Като не ти харесва една песен, просто не я вземаш. Връщаш я ! Много добре каза, че не може да сложи някои свои простотии до Има светлина, Затвори очи, Отминал спомен. Не знам дали ще експериментира с клипове и звучене както беше преди, но поне да пуска някакви прилични песни. И защо изобщо се е захващала с тая Турция... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Много добре каза, че не може да сложи някои свои простотии до Има светлина, Затвори очи, Отминал спомен. Не знам дали ще експериментира с клипове и звучене както беше преди, но поне да пуска някакви прилични песни. И защо изобщо се е захващала с тая Турция... Нали имаше една любов там, поне така четох. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Нали имаше една любов там, поне така четох. Не една хах. Мина си жената през разюздан период. Мъжът й много грозно направи, че раздуха нещата по жълтите медии, но тяхна си работа. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 И Рени и Екстра Нина много страно ми говорат. Дали имат изкуствени вилици или просто старост нз :1000 (29): Вилица на български е това: 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Да... направо е потресаващо да видиш едно китно лице от миналото, което е било емблема и го видиш смачкано от обстоятелствата. Някак извратено ми се струва. По-добре да не беше се завръщала поне да не знаем както с Мая. Е и ние ще остареем. Не трябва да отхвърляме старото само защото се предлага ново. Най малкото някое друго участие да прави в Пайнер, без да се надъхва много за нова продукция. Номално е да изглежда така - мъжа и малко ли филми и създаде, а и обстановката в Турция си плашеща. Нормално е и тя да е наплашена... Освен това - кофти светлина в студиото и лош грим също допринасят за тази кофти визия. Трябва да сме по толерантни... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Вилица на български е това: :roll1: Верно е много смачкана, тя е направо като парцал, едвам говори. Никакъв живец в нея. Сестра й е направо класи пред нея. Екстрата винаги си е падала малко мастия. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 :roll1: Верно е много смачкана, тя е направо като парцал, едвам говори. Никакъв живец в нея. Сестра й е направо класи пред нея. Екстрата винаги си е падала малко мастия. И аз мислех Цветелина за много одухотворена и не знам каква, докато не ги видях с мъжа й какви са миналата година, така че не се доверявайте само на влечатления от екрана. Ектрата е по ок в много отношения, просто още не е излязла от вакуума. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Не знам какво толкова лошо й намирате на Екстра Нина. Жената не е била пред камера от 100 години, и все пак се държи нормално и още изглежда доста добре за възрастта си. Но лично на мен най ми харесва това, че отново има хъс да развива кариерата си, напук на мненията, че нямало смисъл да се завръща. Изказването, че 'още не е изпяла най-хубавите си песни' или там каквото беше, ми допадна много. Трябва повече певици да са като нея, а не да се отказват като станат на 40-50. Лили Иванова ако се беше отказала, нямаше да имаме нито "Ветрове", нито десетки други нейни класики. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Цветелина е с цели 13 години по-млада. Това също има значение. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Вилица на български е това: На това мислех 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.