Gerganafen Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Ем човекът сигурно е поискал пари. Щото другите доколкото разбирам са дали правата безвъзмездно. Ти да не вярваш, че Пайнер ще купи правата на песни, дето отдавна не им вършат никаква работа и то на Екстра нина. Виж ако правят бест на Преса е по-вероятно ... щото е топ кокшка, ама иначе И за Преса не се постараха, нали й пуснаха mp3 бест за годишнината през 2014 - пак липсваха някои от хитовете й, "Нямаш сърце" и "Водка с утеха" например, за сметка на които бяха включени пълнежи от албуми. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 И за Преса не се постараха, нали й пуснаха mp3 бест за годишнината през 2014 - пак липсваха някои от хитовете й, "Нямаш сърце" и "Водка с утеха" например, за сметка на които бяха включени пълнежи от албуми. Това с пълнежите има някаква бизнес логика... щото много от новото поколение не са ги чували и шансът да си помислят, че са нови тракове е голям. Съответно да си вземат диск по тая причина. Иначе, при Преса нещата са такива, че те пускат някакви mp3 албуми, а не официални бестове.. Общо взето, като й пуснат бест и това означава, че се пенсионира. Пайнер се усетиха още при Ивана, че така се случват нещата.. все пак Ивана е най-неуспешната им пенсионирана певица. Дори сгромолясването на Гло беше малко по-спокойно. Те и затова през годините не даваха миксове на Преса, ами изпее 1-2 песни и си ходи. Затова не й издаваха бестове, затова тя не пее стари песни, само 3месечни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 В продажбите за месец Юни, публикувани в Payner, хитовете на Преслава - МР3 са на втора позиция по продажби. Интересен е факта, че нови албуми, албуми на "Топ" имена или пък удостоени такива с някакви награди дори и не присъстват. А, сборката се предлага от 2014, както виждам от поста на Gerganafen. Преслава си е Преслава, колкото и да и се отрича или не признава нищо! Но, тъй като темата е за Екстра Нина, виждам, че въпреки всичко има доста хора с купен албум и съответно постнати снимки във Facebook Радват и се хората все пак Очаквам новите и проекти! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 В продажбите за месец Юни, публикувани в Payner, хитовете на Преслава - МР3 са на втора позиция по продажби. Интересен е факта, че нови албуми, албуми на "Топ" имена или пък удостоени такива с някакви награди дори и не присъстват. А, сборката се предлага от 2014, както виждам от поста на Gerganafen. Преслава си е Преслава, колкото и да и се отрича или не признава нищо! Но, тъй като темата е за Екстра Нина, виждам, че въпреки всичко има доста хора с купен албум и съответно постнати снимки във Facebook Радват и се хората все пак Очаквам новите и проекти! Най-вероятно става дума за 10-20 продадени копия :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Върти ли се реклама на албума на Нина по телевизията? Интересно ми е да видя как изглежда. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Върти ли се реклама на албума на Нина по телевизията? Интересно ми е да видя как изглежда. Не съм засичал, пък и не са качили такава в канала си и сайта им. И на мен ми е любопитно също Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 В началото на 1996-та са ми първите спомени от чалгата- само Глория и Екстра Нина имаха цели видеоалбуми и ги скъсваха от въртене по кабеларките. Дачева беше забранена за излъчване от кабелни оператори тогава от Фолктон, само си купуваш касетките й и гледаш на видео. Дано възстановят клиповете от първия албумна Екстрата в тубата, че наскоро са изтрити от BulgarianSuperHits, незнайно по каква причина. Пайнер едва ли ще пуснат толкова стари, макар, че песните са емблематични и хитове до една и клиповете са техни! Има страшно много продукция и дано поне половината качат. Очаквам и нови песни и клипове, гласът й е станал още по- усъвършенстван- много добра техника, в "Няма скука" се забелязва веднага. Видеото също много ми харесва, раздвижено е и показва нещо различно. Да подкрепям те и ще кажа само че по хубава поп фолк музика и оригинална от старото няма.Тогава и ремикси нямаше даже. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 31 Author Report Share Публикувано Юли 31 Върти ли се реклама на албума на Нина по телевизията? Интересно ми е да видя как изглежда. Проверявай в канала на Планета и тук http://www.payner.bg/video-advertising.php 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Проверявай в канала на Планета и тук http://www.payner.bg/video-advertising.php Проверих на два пъти, нямаше и затова попитах. Може по-бавно да качват, пък по телевизията да върви вече. Явно не. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 @Andrew Cunanan.kak maka He cu u3poBu/\ ma3u meMa 😛 1 1 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 @asylum какво мислиш за този проект? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 12 часа , Andrew Cunanan. каза: @asylum какво мислиш за този проект? XumoB cekcu xum, c/\eg koūmo nycHa Hqko/\ko bo3u. xogqm ū cekcu necHume! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.