Charlie Публикувано на Юни 23 Report Share Публикувано на Юни 23 Нека се върнем към началото. Споделете, какъв е бил първият ви пост тук. Здравейте, форумци Преди дни открих форума и реших да се регна, надявам се да си прекарваме добре заедно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Споделете от кога слушате поп-фолк. Със сигурност не е първия ми изобщо, защото чистиха форума няколко пъти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Дано ви хареса подбора е мой: 01.Камелия - Ти си 02.Глория - Златна клетка 03.Тони Дачева и орк.Кристал - Губя те 04.Нелина - Бял мерцедес 05.Ивана и Деси Слава - Жадни за любов 06.Деси Слава - До тук 07.Весела - Палаво око 08.Мария - Спомен 09.Силвия - Просекиня 10.Камелия - Защо повярвах Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Скоро го бях постал в чата, но ето... Kylie vs Galena Kylie vs Galena Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Оле тия от първия линк са ебати мутантите :X За някакви гърди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Някой знае ли нещо за "Невъзможно е да ме имаш" на Преслава? Кога мисли да я пуска, кои са авторите?? 1000 (30).gif :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Познавате ли я МИМЧУ ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 то танцови формации има,но не може да се нарече култура няма Това ми излиза като първи пост Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.