Fast Публикувано на Юни 25 Report Share Публикувано на Юни 25 Заради високият брой фалшиви акаунти в последно време, предлагам регистрациите да бъдат временно спрени за 1 месец. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Имам по-добро предложение. Нека се изтрият всички нови регистрации от 9 май 2016 година насам. Защото причината за толкова нови регистрации е тази тема. ЦЪК Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Имам по-добро предложение. Нека се изтрият всички нови регистрации от 9 май 2016 година насам. Защото причината за толкова нови регистрации е тази тема. ЦЪК Абе, ти добре ли си? Никой не му пука за тая тема. Що да не изтрием твоя профил? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Имам по-добро предложение. Нека се изтрият всички нови регистрации от 9 май 2016 година насам. Защото причината за толкова нови регистрации е тази тема. ЦЪК Глупости А до самите регистрации не е правилно да се ограничават, не всеки профил е фейк а и този месец ще мине.Затова има модератори да следят за нарушители А тези които тролят отдавна имат по няколко профила не е от сега. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Да не кажете после, че не съм ви казал каква е причината за многото нови никове? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Да не кажете после, че не съм ви казал каква е причината за многото нови никове? Слушай какво аз лично гласувах, че и двете са ми безразлични а можех да дам гласа си за Деса! И без това води, приеми го Кама се забрави ако не си ти никой няма да я споменава в този форум! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Как пък и в тая тема ги вкарахте тея бабички :Д Няма смисъл да спират регистрациите, при положение, че след месец пак ще има акаунти. Просто ще си баннват модераторите, който видят, че е фейк. Те си знаят работата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 А до самите регистрации не е правилно да се ограничават, не всеки профил е фейк а и този месец ще мине.Затова има модератори да следят за нарушители +1 Когато се разбере, че някоя нова регистрация е на стар потребител, да я банват и готово. Като пишат в същия стил и показват същите предпочитания като на някой стар потребител сами се издават. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Проблемът е, че не може да се разбере, защото са от различни адреси. talasym и hienata излязоха от един и същ и акаунтите са им спрени, но всички други от новите са различни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Проблемът е, че не може да се разбере, защото са от различни адреси. talasym и hienata излязоха от един и същ и акаунтите са им спрени, но всички други от новите са различни. Ами, като почнат да обиждат още от втория пост, слагай бан и така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Проблемът е, че не може да се разбере, защото са от различни адреси. talasym и hienata излязоха от един и същ и акаунтите са им спрени, но всички други от новите са различни. Рано или късно сами се издават, както стана с "Григор". При всички случаи не мисля, че спирането на регистрациите за ограничено време би решило проблема. Да им се чуди човек за какво са им 100 профила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 През ден-2 се появяват по 10 ненормални татянови или галенови фенченца.. ужас!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Проблемът е, че не може да се разбере, защото са от различни адреси. talasym и hienata излязоха от един и същ и акаунтите са им спрени, но всички други от новите са различни. Копирай ми на лично IP адресите в които се съмняваш, ще ги разгледам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Имам по-добро предложение. Нека се изтрият всички нови регистрации от 9 май 2016 година насам. Защото причината за толкова нови регистрации е тази тема. ЦЪК И сега аз съм от Мк и слyчайно намерих Раманиа от Фб и мн ми харесва и сега според теб аз и много др да бъдат изтрити ли ?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 И сега аз съм от Мк и слyчайно намерих Раманиа от Фб и мн ми харесва и сега според теб аз и много др да бъдат изтрити ли ?? Това е разковничето. И аз наблюдавам нови пишещи, което ме радва. Тук беше станало мъртвило. Благодарение на класацията на Дейнджър която се публикува в доста попфолк страници във ФБ (дори и от Яница). Не търсете конспирация а се радвайте на това движение. Усеща се разликата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Това е разковничето. И аз наблюдавам нови пишещи, което ме радва. Тук беше станало мъртвило. Благодарение на класацията на Дейнджър която се публикува в доста попфолк страници във ФБ (дори и от Яница). Не търсете конспирация а се радвайте на това движение. Усеща се разликата! Нови рибки, които да мастурбират на профилната ти. Ах, нарцисе... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари