pechenko Публикувано на Юни 26 Report Share Публикувано на Юни 26 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Смаза ги Прес! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 26 Author Report Share Публикувано Юни 26 МЕГАХИТ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 МНОГО ЯКА! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Много е яка !! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Там пред огледалото е бомба!!! Хит! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Размаза, ето това е ПРЕСЛАВА! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Богиня!!! Просто няма, няма кой да я стигне Преслава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Звукът е повече от заглушен, направо са се изгаврили с нея Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Пускайте мастъра! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Размаза, ето това е ПРЕСЛАВА! Размазала е на баба Ви хвърчилото Няма нищо зарибяващо в тази песен. Далеч е от тотален хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Не ми харесва.. цял ден чакане за това? Ужас! Преславо... стягай се.. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Правиш ме на пух и прах. Припева нещо незавършен ми идва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 КРАЛИЦО! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DJZiki Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Богиня!!! Просто няма, няма кой да я стигне Преслава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Правиш ме на пух и прах. В края на краищата и в този текст се оказа измъчвана горката. :1000 (29): Супер свеж клип, и песента е много добра - браво! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Брутална песен и клип. Пред огледалото е невероятна. Мачкай, Преси :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Сингълът е със заглавие “Няма да ти пиша”. Песента носи силен летен заряд и много настроение. За музиката и аранжимента изпълнителката заложи на Даниел Ганев, а стиховете са на Радостина Денчева "плача, пия и разкъсвам се, побърквам се, липсваш ми, на пух и прах ме правиш, не мога да се събера" Това е то летен заряд и положително настроение. Иначе песента става за слушане, но не е мегахит като Гот ми е и Пей сърце, няма го тоя заряд. И тоя вокал е от Алисия- Мой Картонените декори за 2 и 50 няма да го коментирам, за пореден път виждан, безидеен и скучен клип. Като цяло хитче за 1 месец и дотам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Ненормално яка, изби рибата Преса. П.П С лилавата перука е убиец. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Че това си е копие на новата на Джулия Разочарован съм Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Край, след няколко слушания вече не можеш да я спреш! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 600 лайка за няколко минути. Кралица! EDIT: Вече са 800! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 1. Казват, че отмъщават мъжете, а жените си отиват. Вярвай, пробвала съм и двете, ала пак не мога без теб. Правиш ме на пух и прах така, да не мога да се събера. Няма да ти пиша, лягай си, не ме чакай! Пр.: В два - искаш ме при тебе, казвам - не! В три - горда съм, дори да ме боли! В пет - плача, пия и разкъсвам се! Ден, два, три без изтрезняване! В два - сетил се за мене, казвам - не! Чао! Видя ли само как отрязах те? В пет - плача, пия и побърквам се! Пак ми липсваш ... 2. Любов или инат е всичко? Искаш този, който нямаш. Този който те прави на нищо. Диагноза "Луда" по теб. Правиш ме на пух и прах така, да не мога да се събера. Няма да ти пиша, лягай си, не ме чакай! Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Яка е. Браво на Преслава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Хареса ми! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.