adorable Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Много попарт, много нещо. Припевът ми харесва обаче. Явор като ще спонсорират, да се бръкнат повече, че да види и тя читав клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Гласът на Преслава е вълшебен! Леле с всяко слушане ме зарибява все повече... Браво на Преса, хит изкара! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 1. Казват, че отмъщават мъжете, а жените си отиват. Вярвай, пробвала съм и двете, ала пак не мога без теб. Правиш ме на пух и прах така, да не мога да се събера. Няма да ти пиша, лягай си, не ме чакай! Пр.: В два - искаш ме при тебе, казвам - не! В три - горда съм, дори да ме боли! В пет - плача, пия и разкъсвам се! Ден, два, три без изтрезняване! В два - сетил се за мене, казвам - не! Чао! Видя ли само как отрязах те? В пет - плача, пия и побърквам се! Пак ми липсваш ... 2. Любов или инат е всичко? Искаш този, който нямаш. Този който те прави на нищо. Диагноза "Луда по теб". Правиш ме на пух и прах така, да не мога да се събера. Няма да ти пиша, лягай си, не ме чакай! Очакваме ли Кама да я погне скоро? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Брутална! Това ще е мехгахит, браво на Преслава, време беше за силна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 До края на седмицата ще правя подписи - гифове. Очаквайте! <3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 До края на седмицата ще правя подписи - гифове. Очаквайте! <3 Направи ми един аватар с кадър пред огледалото Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Завърна се сред живите, тотален хит! Точно за първото ми морееее! Браво, Преславо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Супер е песента! Харесва ми, обаче наистина вокалите са същите от "Мой" на Алисия. Напомня ми много за нея, иначе песента е хубава. Видеото е готино, цветно и лятно, самата Преслава тук не ми хареса особено обаче. Изглеждала е в пъти по-добре. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 26 Author Report Share Публикувано Юни 26 Вокалите приличат на Алисия - Мой, но знаем, че Кишев и Ганев пазаруват от един и същи магазин Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Напомня ми като заряд на ''Лудата дойде''. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Нищо ново интересно.Прилича на песен на Оцко,текста сме го слушали триста пъти.Много слаба година за чалгата,нищо иновативно няма,нищо което да слушам с кеф. Ще мине и замине след 2 месеца и тази песен и никой няма да я помни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Salvatore, коментирай новата доза колоритни физиономии 1:23 ... Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Тотален хит, много заряд, много нещо, видеото е супер забавно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Жалко. Нищо не е останало от онази певица и жена Преслава, която беше навремето. Сега е вечно изтормозена, пияна и мачкана, но въпреки това влюбена... От 5 години слушаме едно и също. Къде са текстовете, къде са хубавите песни, къде е гласът, който те удря в земята... Явно машината може да смачка и най-големите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Този път й е доста добра песента, зарибява. Видеото е свежо, малко доскучава до края, но пък ми харесва, че се е опитала да покаже различни за нея визии. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Ами не става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Доста добре, мисля че това вече има шанса да стане хит... или поне по-голям хит от предната. Клипът си е силен като за Преслава, а визията пред огледалото несъмнено е най-яката. Но поне този път можеше да не е мачкана в мазето... :1000 (29): Иначе си е факт, че повечето нови песни на Преслава нямат общо с качеството на старите, но това не е проблем само при нея. Трябва да се направи вече нещо по въпроса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Таз па Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Дано Преси продължи със сътрудничеството си с "Явор", за да можем да гледаме все така разнообразни клипове с по 200 вида дивани и мека мебел за МАЧКАНЕ! Едит: Песента не я ли изпя Сияна преди 1-2 години С тази на Алисия съм ги объркал Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Ето това чаках от "На тебе не отказвам" насам. Браво, Преси Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Мастър? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Иначе това пред огледалото сме го гледали вече в "Режим неприлична" :dontknkow: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Seihi Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Свеж и хитов проект като за рожден ден. Ще се слуша лятото то е ясно ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Нищо ново интересно.Прилича на песен на Оцко,текста сме го слушали триста пъти.Много слаба година за чалгата,нищо иновативно няма,нищо което да слушам с кеф. Ще мине и замине след 2 месеца и тази песен и никой няма да я помни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Звукът е повече от заглушен, направо са се изгаврили с нея Не ми харесва.. цял ден чакане за това? Ужас! Преславо... стягай се.. Хареса ми! Гласът на Преслава е вълшебен! Леле с всяко слушане ме зарибява все повече... Браво на Преса, хит изкара! Последно, че вече ме обърка? А и на колко години си, че така нафлууди за 10 минути. Да ти отворим само на теб една тема, да си пишеш мнението през 3 минути. Характер имаш, ма той където си иска там си ходи... Не се научихте в този форум първо да чуете няколко пъти и чак ден по-късно да пишете. Забоелязвам, че е масова практика, а е смешно да се изказвате крайно след първо слушане, а до час-два вече да се разплувате от кеф. Приятна ми е засега. Не виждам прилики с проекти на колежки, но от Ганев имам повече очаквания за мегахитове, така че е следим развитието. Преслава впечатлява с визии и концепция на клипа. Като поотлежи в главата ми, ше пиша повече Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.