Starboy Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Големи сте разбирачи, клипа не бил готин, а заблуждавал, песента била на ниво Преслава... със заблуда не се стои 12 години на върха! Мани, мани... в тоя форум са събрани най–големите музикални специалисти на България. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 В крайна сметка, ако режисьора не се беше сетил да сложи шарени картинки това щеше да е поредния еднакъв клип на Преси с чупки пред огледалото и търкаляне по подове и дивани. Както и да е, картинките присъстват, има и декори - добър е клипът този път. А и колежките могат само да й завиждат, че дори да не влага много средства, изпълва кадъра с харизма. Искам ако я изпее на концерт, на "отрязах те" да имитира ножица с пръсти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Абе през цялата песен ми се счува нотка от "В пет ми звънни". :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
sash0 Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Мноо яка. Само дето пее за едно и също Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Сцепи! По-късно ще изкажа по-дълго мнение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 вокал като в песента на Бони - Мъж Легенда Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 вокал като в песента на Бони - Мъж Легенда Откри топлата вода! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Нанков? Вероятно вдъхновена от евтината тв версия на Добре дошла, се самонадъхала да пита Нанков дали би снимала и за нея нещо до 10 000... Ако не бях гледал спомнетата тв версия, щях да отсека крайно, че не е той. Ама с 3 скъпи клипа годишно, година и семейство се нехранят, така че може пак е дал зелена светлина. Иначе аз виждам повече работата на Жоро Марков - Започваме на чисто, на Яница последните 2. За доказващ се оператор в режисюрата, цената е двойно по ниска. Пресли обича икономията Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Много слабо ми идва след На тебе не отказвам и Чуплива и влюбена. Лъжа е 2.0 е ясно, че няма да видим, но тя сякаш не се и опитва вече. Тази песен е равна като Как ти стои, но по-скучна. Но пък е яка пред огледалото, ако не друго... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 3 минути чаках да започне хубавата песен, за която мнозинството говори в коментарите, ама така й не я дочаках... не знам, лятото скоро ще свърши, а аз продължавам да чакам едно едно единствено парче, което да става за слушане... само едно да има, но да си го пусна с кеф... яко тъпня! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 1. Казват, че отмъщават мъжете, а жените си отиват. Вярвай, пробвала съм и двете, ала пак не мога без теб. Правиш ме на пух и прах така, да не мога да се събера. Няма да ти пиша, лягай си, не ме чакай! Пр.: В два - искаш ме при тебе, казвам - не! В три - горда съм, дори да ме боли! В пет - плача, пия и разкъсвам се! Ден, два, три без изтрезняване! В два - сетил се за мене, казвам - не! Чао! Видя ли само как отрязах те? В пет - плача, пия и побърквам се! Пак ми липсваш ... 2. Любов или инат е всичко? Искаш този, който нямаш. Този който те прави на нищо. Диагноза "Луда" по теб. Правиш ме на пух и прах така, да не мога да се събера. Няма да ти пиша, лягай си, не ме чакай! Страаааашен, нечуван текст, благодаря! Провокира ме да не си я пускам и да чуя едно и също от лиглата! Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Безсмислен евтин клип, безсмислена чувана песен Не върви след " ПЕЙ СЪРЦЕ" !! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 26 Author Report Share Публикувано Юни 26 Безсмислен евтин клип, безсмислена чувана песен Не върви след " ПЕЙ СЪРЦЕ" !! Сериозно ли? Покани Преса да снима при теб в дюнерджийницата.. определено клипа ще изглежда скъп Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Много добра песен!! :1000 (30): Единствената ми забележкае че този семпъл го изтъркаха вече .. 1. Сиана - "За големия" 2. Бони - "Мъж легенда" 3. Алисия - "Мой" 4. Преслва - "Няма да ти пиша" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 26 Author Report Share Публикувано Юни 26 Графики... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Приятна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Между другото не е лоша песента , на мен ми хареса . Но мега хит не го виждам . Преслава изглежда добре , особено там пред огледалото . Клипа е под всякаква .... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Много добра песен!! :1000 (30): Единствената ми забележкае че този семпъл го изтъркаха вече .. 1. Сиана - "За големия" 2. Бони - "Мъж легенда" 3. Алисия - "Мой" 4. Преслва - "Няма да ти пиша" И в Мария Петрова - "За първи път" го има. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 100 000 гледания за 6 часа – Как ти стои? Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 И 5 хиляди лайка Мачкай! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Харесва ми. Напомня на стария фолк. Иначе, нямаше как да се разминем без цигански напеви... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Харесва или не Преслава е Феномен. Ще ви е срам да си четете коментарите в архивите на форума за това коя е от 10 години ТОТАЛНАТА лидерска с хубава песен и малко пари ще поставя нови рекорди в чалгата!! 125 055 показвания за 7-8 часа Мирише ми на 300 000 сам САМИЧКА Затова с ИНП то се опитвахме да ви отворим очите, ама трябваше по този начин. Още повече да разберете защо тя е певицата на годината Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Леле, Преслава смачка като ненормална - 170 000 гледания само за 12 часа. Има реален шанс за първото денонощие да постигне рекорд, откакто съществува канала на Планета. И при това, както каза Слави, сама, без участието на още 2-3 имена в заглавието ... Дори и аз не го очаквах Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Дано запази интереса. Парчето вече във фейсбука ми е споделено сигурно 7-8 пъти... Преслава е с хит. Наистина се надявам да запази интереса и следващото парче да бъде още по-ударно! Даже аз не очаквах толкова брутална песен. В първото слушане не те хваща, но след 2-3 направо те разкъсва, нещо те кара пак и пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Винаги има първоначален бум с всяка песен на Преслава. Тук еуфорията е по-голяма, защото песента е по-добра от предните й 2-3. Но ще утихне. Няма начин тази песен да стане по-голям хит от "Пей сърце". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.