Stela Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Страхотна песен! Клипа е свеж, а Преслава е жестока, особено с лилавата перука и пред огледалото Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Колко беше рекорда за 24 часа и кой го държи? Мале ще може ли да го мине? :о Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Колко беше рекорда за 24 часа и кой го държи? Мале ще може ли да го мине? :о "Пей, сърце" - 231 000 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Песента е приятна на фона на последните й, даже има потенциал.Видеото е читаво, но тя е мега,мега изкуствена! п.п.Тази сутрин към 3:30 имаше 45k, и само 6 часа по-късно още 130к ?? Неее,не са купени.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Песента е приятна на фона на последните й, даже има потенциал.Видеото е читаво, но тя е мега,мега изкуствена! п.п.Тази сутрин към 3:30 имаше 45k, и само 6 часа по-късно още 130к ?? Неее,не са купени.. В 3:30 няма кой да отчита гледания. Трупат се, но youtube ги бави. На Psy, когато стана 1 млрд, на някои им пишеше, че още е 998 млн. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Пак превъзнасяте излишно поредната песен от конвейера на Преса. Звучи сравнително ударно и със сигурност е по-добре от Чупливата, но повече от месец пълноценен живот не й давам. На мен след 4-5 слушания ми писна. Пак ще прави гледания като луда първата седмица и толкова. Текстът е същият като предните й поне 10 песни, предъвкан и изплют. Като цяло песента е комерс до мозъка на костите си и това ме дразни най-много. Като нещо положително мога да изтъкна клипа на фона на предните й - шаренията хваща окото за няколко гледания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Преси мачкаа - 172К гледания за 14 часа Ще подобряваме ли рекордии Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Е хубава песен, един от хитовете на лято 2016 ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Къде са сега феновете на Преслава да я сриват, така както крещяха "КАВЪР, КАВЪР" за семпъла в "Пей сърце", който дори не беше директно взет, а поне беше презаписан наново? Ганев ме учудва, досега май не му се беше случвало да прави такива 1 към 1 заемки. Браво за първоначалния интерес, но знаем, че при Преслава редовно се почва с многото цифри и след 2 милиона забива... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Режисьор: Георги Марков Фотограф: Теди Грозданов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 225,852 views 20 hours ago Рекорд? Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Къде са сега феновете на Преслава да я сриват, така както крещяха "КАВЪР, КАВЪР" за семпъла в "Пей сърце", който дори не беше директно взет, а поне беше презаписан наново? Ганев ме учудва, досега май не му се беше случвало да прави такива 1 към 1 заемки. Браво за първоначалния интерес, но знаем, че при Преслава редовно се почва с многото цифри и след 2 милиона забива... Тоя вокал го има и в "За големия" на Сиана, "Мъж-легенда" на Бони която също май е на Ганев (?) и най-вече "Мой" на Алисия. Не знам от коя година е песента към която си дал линк, но е качена 2016. На Сияна например е първата при нас с този вокал, от лятото на миналата година, след това Бони направи такава песен, но не знам нейната дали пак е на Ганев. И четирите песни доста си приличат, но на Сияна и Преслава най-много ми допада как са се получили. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Брей и в Shazam я има :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Angeloff_69 Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Смаза ги!!! Браво, кефи много! Песента ще е тотален хит! Клипчето също е свежо и лятно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Пак превъзнасяте излишно поредната песен от конвейера на Преса. Защо не? Забранено ли е? Вие как превъзнасяте боклуците на Ваната? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 241 966 показвания Мале, унищожи ги! Няма спиране песента! <3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Днес цял ден само нея въртя. Друго не слушам. Нагорещих replay-бутона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Голям успех е песента. Ще се слуша цялото лято. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 275 832 показвания за 24 часа +7 338 - 345 Още повече са, но още не са се актуализирали Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Браво, доста добре са се справили, и с песента, и с видеото. Иначе някои от феновете ѝ не знам защо не искате скоро да прави пак от Драганински, проблемът не е неговото звучене, защото е доста интересно, а текстовете с изтърканите глаголи. От няколко месеца много имена правят тъпи, недоизпипани песни, в другите жанрове също няма кой знае какво в момента, оттам и скокът в гледанията на успешните песни тази година, просто не са много, а хората искат да слушат музика и като няма много песни, които да ги кефят, много въртят тези няколко, които харесват, пък и Преслава по принцип винаги е била с много висок първоначален интерес, "Скоро" на първия качен клип май имаше над 130 000, а тогава каналът тепърва се развиваше. "Няма да ти пиша" с над 275 000, официално най-пусканата премиера в чалгата засега. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Свежа песен? Читав клип? Хубава Петя??? Никой ли не забелязва колко грознее, особено тук прилича на типично цигле!? Не, че беше прекрасно момиче, но явно с годинките става по - зле. И да се засармите феновете й! Вместо да критикувате и искате прилична продукция от името, което носи (носеше), възхвалявате поредната претоплена чорба. Критерии и намерения за прогрес ви липсват от "Новата ти" насам, може би. Затова сте на тоя хал. За нищо! Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Свежа песен? Читав клип? Хубава Петя??? Никой ли не забелязва колко грознее, особено тук прилича на типично цигле!? Не, че беше прекрасно момиче, но явно с годинките става по - зле. И да се засармите феновете й! Вместо да критикувате и искате прилична продукция от името, което носи (носеше), възхвалявате поредната претоплена чорба. Критерии и намерения за прогрес ви липсват от "Новата ти" насам, може би. Затова сте на тоя хал. За нищо! Да, хубава е Петя и то много А ти като съдиш хората поне се покажи да те видим каква невероятна красавица си .. то зад монитора всеки много знае. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Да, хубава е Петя и то много А ти като съдиш хората поне се покажи да те видим каква невероятна красавица си .. то зад монитора всеки много знае. Ще ти изям пухкавите бузки на тебе Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Да, хубава е Петя и то много А ти като съдиш хората поне се покажи да те видим каква невероятна красавица си .. то зад монитора всеки много знае. Петя е като тапициран скелет и затова снима един и същ претапициран диван вече 12 години. Къде видя красота не виждам ?? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Петя е като тапициран скелет и затова снима един и същ претапициран диван вече 12 години. Къде видя красота не виждам ?? Специално в този клип е истински сладур - особено пред огледалото Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.