Starboy Публикувано на Юни 28 Report Share Публикувано на Юни 28 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Много якааааа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Доста приятна песен. Браво на Глория, Симона и екипа. Кои са авторите? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 денс боза ,очаквах повече от Гло Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Ужасна е.. такива песни се правеха преди 10 години Единственото нещо хубаво в този проект е Глория Да прави песни като "Обратното броене", a не като тази :X Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Този път не им се е получило.Тая ''суха'' музика и баналното изпяване.. Поне изглеждат страхотно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Това не го очаквах! Чиста поп песен! Мачкай, Гло! Много по-добра от на Галин. Заслужава да се ротира и по City, The voice <3 Симона е страшно красива в клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 ОК е, но очаквах повече и по-добър текст! Успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Много свежо и лятно. Ако вместо самолети имаше вълнички и море супер! Можеше да гръмне нещо по-силничко като за предподписване на договор, но за сезона това е идеално. Дано се завърти и по други Радиостанции и телевизии. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Жълт клип, 16:9 формат.. Това ако не е Люси и то на.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Мен също от първо слушане не ме хвана, все едно слушам поредната безлична песен на Дамян Попов. И текста този път не е кой знае какво, все иска някой да ги срине, ама те са много силни и няма кой да ги спре ........ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Хубава е, но като се съберат двете пеят едно и също.. Успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Не ми харесва, за прима на поп-фолка очаквам много повече! Определено на Галин е в пъти по-яка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Не ме грабна. Монотонна и скучно изпяване. ''Феникс'' също е с подобна музика но на светлинни години през тази! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Става за едно слушане, но повече не бих си я пуснал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Песента си е един приятен денс пълнеж. Общо взето не става за никъде - нито да танцуваш в дискотека, нито да си пиеш ракията на нея, евентуално само за радиото като фон. При един по-различен аранжимент би могла да си бъде изцяло поп/денс, да се таргетира някакси... Но и самата Симона не е нито чалга певица, нито модерна певица, която младите бипа слушали. Представям си я като Николай Манолов - супер талантлива, но обикаляща по пиано барове и естрадни фестивали.. И това е. Честно казано не мога да разбера липсата на потребност и желание у Глория да се завърне ударно, хем различна, хем същата, да направи запеваема песен, на която хората биха се кефили на стадион примерно. И пак се веят коси, и пак муцуни, толкова е банално и изтъркано всичко, че дори и аз като фен не искам да риплейвам много-много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Предните и песни бяха много по-добри. Някой беше написал да прави песни като "Обратно броене" - подкрепям. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Свежа е, носи яко послание, музиката ми допада. НО - това трябваше да е песен на Симона, не че съм противник на дуетите между двете, ама след цялото това говорене е крайно време да пусне самостоятелно парче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Не е изключено да ме грабне по някое време - ще й дам шанс, но за момента ми е постна. Одобрявам лятното поп звучене и това, че отново има смислен текст. Четири дуета стигат. Симона и Глория оттук нататък трябва да са две различни неща, иначе нещата отиват в графа "дует Загорови". Чакам онази песен на Глория, с която да напомни коя е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Класа и стил за пореден път! Да прави това, което чувства и изобщо да не слуша никого, в дискотеките така или иначе няма да влезе, нека да си прави песни, които харесва, пък все някой ще се припознае в тях. Забележката ми за песента е , че можеше аранжимента да е направен малко по-шлагерно/естрадно, не толкова електронно, може би щеше да е по-въздействащо. Клипът ако беше на морето щеше да предаде още по-голямо настроение и енергия. Но като цяло браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Много е хубава. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Приятна песен и дотам. Нито клип, нито музика, нито текст, нито аранжимент ... нищо, което да предизвика какъвто и да е интерес. Не знам, ваучери за пазаруване ли получава за всяка денс боза, която пусне или сама си решава, че някой ще си пусне тази песен повече от 10 пъти? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Много симпатична и приятна песен, като за майка и дете, аз я усетих, защото винаги по този начин съм бил и аз с моята майка и точно това много ми хареса - близостта и позитивното настроение. Хубаво послание отново и създава настроение. На мен ми харесва. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Не съм очарован, нито впечатлен. Дори превъртях към края за да видя визиите, които се оказаха убийствени. Скучна денс мелодия, познати тематики, редуват си партиите. Можеха да експериментират с нещо рок например, в стил :Лъжа е: или :Изгубена: или пък да си пусне самостоятелна нейна песен и да направи на Симона модерна песен. Не знам дори дали самата Симона се кефи,че репертоара й се пълни с такива песни. Да - стойностни послания, трупат репертоар за съвместните си концерти и участия, но имайки предвид, че Сими се кефи на Гери-Никол, едва ли точно това й се прави сега... Тя е готова за нейна си поп кариера, съвсем независима от майка си стилово и творчески. Не знам защо продължават така... Преди Глория викаше - малка е, нека учи, има време за песни...А сега мацката е готова...Да й намери поп екип, клип от Баша и айде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 След година пауза беше подходящо да пусне самостоятелна ударна фолк песен, такива дуети винаги могат да почакат. Но сигурно и тази песен ще си намери преназначението. Чакам от Глория по-богати музикално песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.