Danger. Публикувано на Юни 30 Report Share Публикувано на Юни 30 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Не ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Мен също. Нищо ново, нищо интересно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Поне клипа не е в студио :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Ванеса спрямо всички тези от Фен тв изглежда недостижима певица на годината, ужасна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Вокалите са на Андреа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Започна с две-три хубави песни като "Помни ми думата" и "Ще те сменя", а сега пуска такъв боклук. Ужас! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PresLover Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Уникално тъпа песен... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Не става. Иначе са снимали любимият дворец на мойто Ники. Той ме е и снимал там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Готина е. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.